0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Ustalarım;benım aracada uygun olursa benım ısıme cok yarayacak. Musaıt vakıt bulabılsem Ufuk Abinin ziyarteıne gıdecegım ama halen gıdemedım.Aracım 2007 hb corolla 1.6 otomatık sanzuman. bende aracıma CC taktırmak ıstıyorum aracım ozellık olarak full cunku Dijital klima vb hersey takılmıs ama CC yok buda ılgıncdır.Ne yapmamı onerırsınız ustalarım. https://www.imageshack.us/my/images
merhaba, konuya bağlı olarak 2015 Auris aracım için Ali express den CC kolu aldım, kendim takarım dedim ama bir türlü işten vakit bulup salim kafayla uğraşamıyorum. Eskişehir'de kolu taktırabileceğim (yetkili servis hariç. şansımı denedim takmamak için ellerinden geleni yaptılar ) oto elektrikçi tavsiyesi olan var mıdır?Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Arkadaşlar,Forumda takip ettiğim kadarıyla yeni kasa corolla sahibi arkadaşlar Aliexpress aracılığıyla cruise control kolunu sipariş etmiş. Ben de araştırdım fakat Aliexpress'ten satış yapan arkadaşlara mesajla 2016 Corolla 1.33 Life olan aracıma uyup uymadığımı sorunca "uymaz" cevabını alıyorum. Acaba doğru mudur? Örnek olarak baktığım bir ürünü aşağıda verdim.https://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html
Merhabalar, konuyu okudum ancak kendi aracımla ilgili bilgi bulamadım tam olarak. Acaba 2011 auris 1.33 comfort a takılabiliyor mu cc ? Bir de AliExpress de birden fazla ürün var, 7 dolara da gördüm 50 dolara da acaba hangisi olacak? İnşallah daha önce cevaplanmamıştır bu sorular mahcup olmak istemem :-)
Arkadaşlar 2013 model Auris Active 1.6 benzinli manuel vites araçta cruse control kolu deneyen olmadı mı hiç aranızda? Bu araçlar cc uyumlu mudur? Altyapısı var mıdır? Bu kolu alıp taksam sağlıklı çalışır mı ve ışık yanar mı? Yoksa çalışıp çalışmayacağı tamamen şansa mı kalıyor?
Forumdaki uygulamaları okuyunca bende çok heveslendim..Aracim 2004 model Corolla sol Famly. Acaba bu aracta..*Cruise Control alt yapısı varmı ?*Aracim içi uygun Cruise Control ürün tavsiyesi varmı ?
Sorunsuz çalışır,
Aracınızda cruise alt yapısı yok,Bu nedenlede maalesef çalışmıyor.