0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam bende de aynı araç var. Ama Elazığda takan yer bulamadım. Servis bile takmadı. Ama taktıran arkadaşlar var forumdan. Yani araçla uyumlu [emoji5]yeterki işten anlayan ustalar olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapak için bugün Bursa toyoya servisi aradım ancak cruise control olan bir arac şase/plaka no gerektiğini yoksa sipariş veremeyeceklerini söylediler.Başka türlü nasıl temin edebilirim bilgisi olan var mı acaba, yurtdışından mümkün ama çok pahalı.
arkadaşlar 2008 class 1,6 benzinli hız sabitleyici takılır mı?
Tskurler cruise setleri olmuyor mu Mesaj Birleştirildi: Ocak 25, 2017, 01:13:281.6 benzinli model
Oluyorda,Sizin aracınızda direksiyon makarasınında degismesi gerekli.
Ahmet güve için facebook auris grubundan yönlendirdiler. Ahmet bey aracım 2009 auris dizel 1.4 manuel model. Hız sabitleyici taktırabiliyor muyum bu araca ben? Sizin halledebileceğinizi söylediler. İyi geceler arkadaşlar.@Ahmet Güve (8047)
Bu konuyu biraz daha "kendin yap" tarzına getirmek istedim,Yazdıklarım 3. Jenerasyon Yaris 1.33 CVT içindir!Gereken malzemeler:1x Toyota CC kolu, mesela bu.1x Düz tornavida (airbag sökümü için)1x Yıldız tornavida (CC kol vidaları için)1x CC kol deliği olan kapak (Yaris için: 45186-0D030-C0)Yaris için Airbag'in sökülüşü:1. Akünün eksi kutbunu sökün. Böylece hem airbag ile çalışırken güvenli bir ortam sağlarsınız, hem de korna ötmesinden kurtulursunuz.2. Direksiyonun arka alt tarafında küçük bir delik var. Oradan girecek büyüklükte bir düz tornavida bulun. Eklediğim resimdeki 3 kırmızı halkanın içindeki yay mekanizmasına dikkatinizi çekerim. Tornavidayı deliğe sokup yaya dayamanız ve sağlam bir darbe ile alttaki airbag ayağını boşandırmanız gerekiyor.3. Sonrasında takılı iki ayak kalacak, airbagi önce bir tarafa, sonra diğer tarafa döndürüp çekerek yaylardan kurtarabilirsiniz.CC Montajı:CC kapağını içten dışa ittirerek sökün, kolu içten geçirin ve iki vidası ile (mavi halka ile işaretli) sabitleyin. Kablosunu üstte sağdaki soketine takmayı unutmayın. (resimdeki sağdaki siyah blendajlı kablo).Airbag takılışı:ayakları yayların üzerine hizalayın ve 2-3 darbe ile yerine oturtun.Sonrasında size CC kol deliği olan direksiyon alt kapağı lazım olacak, herhangi bir servisten 45186-0D030-C0 kodu ile isteyebilisiniz.Test etmek için 50km/s hıza çıkın, kol üzerindeki tuşa basın ve kolu aşağı çekin. Hızınız sabit kalıyor ise hız sabitleme sisteminiz hayırlı olsun!