0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün bende kapağı açmak için uğraştım 2 delikten attırdım ama 3.cüyü açamadım daha fazla zarar vermemek için özel servise götürdüm orda da arkadaş baya uğraştı 2 taneyi yerinde attı 3 cü yine olmadı 10 dakikalık uğraş sonunda söküp montajı yaptı test ettim çalışıyor.Ama çok baskıdan dolayı olduğunu düşündüğüm airbag kapağında kornanın basıldığı yerde ince Çatak’ı oluştu.Takarken dikkat etmek lazım Resim temsili ama benim direksiyonda böyle oldu sadece sol tarafta oldu
Ahmet Bey kapağını değiştirebileceğim güvenli bi yer varmı corolla 2017 life
Bozulana kadar devam,Airbag komple değişecek, ciddi meblalar.
Selam beyler. Konuyu full okudum ama bilgi alamadim 2012 model 1.0 life aracima cruise control takiliyor mu simdi ? Siparis ettim ama takilmiyor yorumlari aldim..
Yorumlar doğru.
Hocam bir arkadas ile debriyaj switch konusunu konusmussunuz. Oyle bi sey mi ? Yapabilecegim birsey var mi ?
Olsa söylerdim.
Konu baya eski ancak yardıma ihtiyacım var 2012 aurisim var yeni kasa değil 1.33 hız sabitleyici kolu aldım.Akü kutup başını söktüm. Airbag söktüm soketi taktım sonra akü kutup başını taktım test etmek için kolu montajlamadan (vidalardan yerine takmadım airbagde takılı değil) aracı çalıştırdım. on düğmesine bastığımda göstergede birşey yanmadı. Bu şekilde test ettim çalışmadı ne yanlış olabilir ?.
Yanlis araca takmis olabilirsiniz.
Tam anlayamadım ? yanlış araç derken araç desteklemiyor mudur ?