0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar selamlar. CC kolunun montajını yaptım. İlk başlarda gayet güzel de çalıştı. Ancak kısa bir süre sonra alet çalışmamaya başladı.Kolu aşağıya ittiğim halde "set" yazısı çıkmıyor ve maalesef hız sabitlenmiyor. Cidden moralim bozuldu bayağı heveslenmiştim oysaki.http://www.aliexpress.com/snapshot/6482332204.html?orderId=65706271669887linkteki ürünü sipariş etmiştim. Gayet de kaliteli görünüyor aslında ama demek ki bir sorun çıktı. İlginç bir şekilde CC işareti ekranda beliriyor ama aktif hale gelmiyor. Çeşitli sürratlerde denedim 60/80/90 km/h ama nafile.Sanırım elektronik devresinde bir sıkıntı oluştu ve aktifleştirme sinyalini üretemiyor.Acaba bu sorunu çözme şansım olabilir mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum.
Biraz daha pahalı ama demek ki kolu orjinal almakta fayda var.
Arkadaşlar bende cruise kontrolü kendim takanlar kervanına katıldım.Servisten 7.75 tl cruise kapağını aldım. 50 kuruşa 0,5 mm X 1 cm lik vida aldım.Motor kaputunu acarak Akünün - kutubunu söktüm. sonra direksiyona geçipDüz tornavida ile kapakları söktüm. Karşıma resimlerde görülen vidalardan cıkmadı airbag 'ı tutan 2 tane cubuk şeklindeki kolu ileri doğru ittirdim ve airbag direk kucağıma düştü. Direk cc kolunu yerleştirip vidalarını sıktım.Aynı şekilde kapakları taktından sonra direk direksiyon göbeğinide oturttum yerine tık ederek yerleşti.Aküyü taktım sorunsuz şekilde çalişti. Akünün kutup başlarını neden söktüm anlamadım ama sanırım korna calmasın diye yada airbagtan kaynaklı arıza ışığı yakılmaması için sanırım.Şu an sizlere diyeceğim tek şey hiç korkmayın. Bir ustalık gerektirmiyor. Akü başı sökmek için 10 11 numara anahtar ve düz tornavida yeterli oluyor.150 lira işcilik isteniyordu param cebimde kaldı. Maliyet 50 tl değil.yardımcı olmamı isterseniz bana mail atabilirsiniz
merhaba , ben 2015 1.33 corolla life modelini aldım aracı yarın teslim alacağım.şimdi bu kolu alıp taktığım zaman aracım cc özelliği kaznmışmı oluyor yani uyumlumu sadece bu kol yeterlimi .?
arkadaşlar kolay gelsin belkide yazılmıştır ama son olarak servisler 1.4 dizel manuel araca cc takabiliyor mu yoksa bize kısa zamanda adapazarı yolu görünecek mi @Ahmet Güve (8047) yi ziyaret edelim
Umit bey ayni linkten bende siparis verdim 16 gun oldu daha gelmedi. Sizinki kac gunde geldi..Bakalim benimki uyum saglicak mi...Ucuz aldik ama yavan olmasa bali...))
Arkadaşlar dün akşam CC'yi tekrar denedim ve bu kez kendiliğinden çalıştı. Defalarca servise alıp çıkardım ve hiç sorun çıkmadı. Çok ilginç umarım tekrar aynı sorunu yinelemez. Ama acaip sevindim. Allah fakir kulunu sevindirmek için önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş hesabı oldu. Umarım tekrar kaybetmem.
@ümit dolu (15658) Çalıştığına sevindim, yoksa tekrar sök tak yapacaktınız.
ilginç bir durum, problem var ise tekrarlayacaktır.Umut ederim ki tekrarlamasın.
2011 corolla 1,6 tam otomatik comfort ekstra arabama cruise control taktırabilir miyim ve olursa yaklaşık ne kadar maliyeti olur? sonradan taktırılan cc lerde sorun yaşanır mı? taktırmaya değer mi?