0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre tam bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin bunlar çift turbo olması lazım. Gidişi iyi olur ancak sağlamlığı nasıldır bilemem
Aynı sınıf minibüsten ben de bir aralar araştırma yaptım.H100 modelini kimse fazla önermedi.Kime sorsanız ilk sırada hep Mitsubishi L300 çıktı.H100 Grand Salon modelinde ki gibi çift klimalı model olmasa da koltuklu olarak 9+1 ve 14-1 modelleri mevcut.L300'ün öne çıkmasının nedenleri sağlam ve uzun ömürlü motor,motor ve kasasının sağlamlığı,dayanıklı olması,yakıt bakımından sınıfında en az yakan olması,ikinci el satışının H100'e göre daha hızlı olması söylenen başlıca nedenler oldu.Sadece yedek parça konusunda H100'den biraz pahalıymış.Benim bildiklerim böyle.Ayrıca İ100 değil H100 olacak.İ serisi otomobil oluyor
Bende Mitsubishi L300 iyi diye biliyorum eğer o tarz bir şey düşünüyorsanız. Hyundai motor olarak vasat diye biliyorum .Bizim binanın altında kuruyemişçi bir abimiz var sıfır almıştı Hyundai h100 sadece toptancıdan mal getirmeye kullanıyor da epey de durdu ondan az kullandığı için sormuştum abi nasıl bunlar diye oda valla sürekli kullansam baya masraf açar ama ben az kullanıyorum o halde 100 binde motor yapıldı dedi bence tercih etmeyin.Bir ayrıtı size bu tip bir araç yerine ford connect alın 2004-2005 modelini 16-17 bine alırsınız hem sağlam hem de önden çekişli bir araç hemde 90 lık alırsanız motoru çok dyanıklı.Babama emekli olduğunda aldık 2007 model 90 lık delux paket 50 binde idi şu an 98 binde 3 yıl oldu daha yağ dışında hiç sanayiye gitmedi o kadar yani
bütçe düşükse transit, vanette, hiace, l300 gibi seçeneklerden birini yapacağınız işe göre seçmekte fayda var.
Hiace'lara da göz at derim.
Mitsubishi tavsiye ederim. Babamın dayısı bakkalcıydı 250 bin km de rektefiye girdi. Sebebi ise psikolojikti işte sağlam olsun vs.
11 yil hiace kullandim 340000 km de sattim motor yari omru bile degildi siddetle tavsiye ederim tas gbi aracSuan hyundai starex crdi kullniyrum onun kadar saglam degl ama cok seri ve konforlu
h100 den şaşmayın , kendine göre iyi kaçar , yüklü olduğunda da tadından yenmez , boş iken hız yaptığınızda havalanıyor çünkü.
11 yil hiace kullandim 340000 km de sattim motor yari omru bile degildi siddetle tavsiye ederim tas gbi arac h100 ve l300 gbi bosken gezme kic atma yapmaz daha agir oturaklidir ve arkasi daha uzundur.Suan hyundai starex crdi kullniyrum onun kadar saglam degl ama cok seri ve konforlu
Abi şimdi tek olunca bir çekimser oldum birde babama anlattım çıkmaz yola girdim gibi birşey Teşekkür ederim Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2014, 22:06:14Abi yorumun için teşekkür ederim hiacelerede bakıyorum ilkeninde dediğ gibi senin starex bir başka
Ford transit almanı tavsiye ederim. sağlam ve parçası ucuz. huyndai yi tavsiye etmem yakıtı çok fazla.
Bende şimdi ford transiti tavsiye edecektim Atilla abi ağzımdan aldın. Ömrün bol olsun.
Atilla abi yorumundan dolayı teşekkür ederim mitsubishi ağırlıkta şuan Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2014, 22:40:12Aytaç abi atilla abinin cevabının aynısı Teşekkür ederim Mitsubishi l300 de turbo var mıdır acaba ?
Çalıştığım şirketin maden bölgesinde kullandığı araçlar L300 Emre. Memnunlar ancak parçaları biraz pahalıymış.