0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu formu bir incele Emre.http://forum.donanimhaber.com/m_24680574/tm.htm
Turbo yok diye biliyorum düz pompa var çünkü.
benimde tavsiyem L300 çok güzel araç babamın ortağında vardı çok uzun yıllar kullandık aracısadece kaporta biraz zayıftı. gerçi o sınıfta çokta fazla beklenti içinde olmamak lazımford da baya sağlam ve sorunsuz özellikle 90 beygir olanları
Turbolu modelleri de var, turbosuz olanları da. İyi yakıt alındığında, özellikle turbosuz modelleri(turbolu hakkında net bilgim yok) oldukça dayanıklı motora sahiptir. Bazı parçaları çok pahalıdır, bazıları ise makul. Kasaları değişti ve bunun en önemli sebebi sürücü güvenliğiydi, açıkçası bu konuda tasarımı çok sağlıklı değil. Fotoğraf ve model bilgisi paylaşırsan daha çok yardımcı olunabilir.
L300 lerin turkiyedeki versiyonlarda turbo yok malesef bildgimiz duz pompali sistem dir yakiti kullanilcak mesafeye gore cok degisir s.ici suanki yakit fyatlarinda 45 le 55 krs arasindadir. Duzgun bakilmis l300 ikitane ford u oldurur hiace ise 3 tane ford oldurur:D
Bir sorum daha olucak bu k belgelerini araştırırken birşeye denk geldim özel yük taşıma belgesi diye bu k belgesinin yerine geçiyor mu ?
kendi malini tasiyacaksan k2 alman gerekir 2500 tl civari belge
Malesef kardesim bole birsey iste yakalnirsan belgesiz 3000 tl cezasi var
Camlidada ayni sey gecerli ama camli olunca pek polis cevirmiyor mesela benimde belgem yok camli bide yapili dye vip veya minibus zannediyorlar cevirmiyolar ama ginede yuk varken giselere girmiyorum yanyol veya e5 ten gdiyorum