Anket

Kasko ve Trafik Sigortası İndirim Hakkı Süre ve Araç Sahipliği Kısıtlaması İle İlgili Anket

Poliçe İndirim Hakkı Her Araç İçin ve Sürekli (kayıtlı araç olmadığında sona ermeyecek, indirim hakkı kaybolmayacak şekilde) Olmalı
6 (100%)
Böyle Bir Hak Çalışmasına Gerek Yok
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 6

Oylama kapandı: Nisan 11, 2021, 17:25:33

Gönderen Konu: Kasko Poliçesi Hakkında Her Şey  (Okunma sayısı 50505 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: Kasko Poliçesi Hakkında Her Şey
« Yanıtla #260 : Şubat 19, 2020, 18:38:42 »
Resmi bayi acenteliğinde yapılan toyota kaskoda,onarım yetkili serviste yapılacak ise orijinal yedek parça kullanılacaktır diyor,özel servislerde yapılacak onarımda ise orijinal yedek parça tebliğe uygun olarak aksigorta tarafından tedarik edilebilir diyor,'kullanılacaktır' ile 'edilebilir' sözcüğü arasında fark var,anlaşmazlıklara sebep olabiliyor.toyota kaskoda sigortalı resmi servisi veya listedekini tercih edebiliyor,dışardaki acente sadece listeyi öneriyorsa sorun çıkabiliyor,sadece bir farın 2500.-tl olduğunu söylediler,bu nedenle 3-5 kuruş fazla verip bu yolu tercih ettik.Manevi tazminat toplamda 300.000.- tl , anlatılanlar böyle.
Tokay Ceritoğlu

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Şubat 19, 2020, 18:38:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #261 : Şubat 19, 2020, 19:07:11 »
Resmi bayi acenteliğinde yapılan toyota kaskoda,onarım yetkili serviste yapılacak ise orijinal yedek parça kullanılacaktır diyor,özel servislerde yapılacak onarımda ise orijinal yedek parça tebliğe uygun olarak aksigorta tarafından tedarik edilebilir diyor,'kullanılacaktır' ile 'edilebilir' sözcüğü arasında fark var,anlaşmazlıklara sebep olabiliyor.toyota kaskoda sigortalı resmi servisi veya listedekini tercih edebiliyor,dışardaki acente sadece listeyi öneriyorsa sorun çıkabiliyor,sadece bir farın 2500.-tl olduğunu söylediler,bu nedenle 3-5 kuruş fazla verip bu yolu tercih ettik.Manevi tazminat toplamda 300.000.- tl , anlatılanlar böyle.

benim normal kaskoda imm sinirsiz ve onarim yerleri listedindr yetkili servisler de var.
Borovali dan memnun musunuz?
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #262 : Şubat 20, 2020, 11:33:53 »
Corolla'yı borovalı'dan aldık,ilk sigorta işlemleri orada başladı ve devam ediyor,toyota kasko diye başladık,şükür hiç ihtiyacımız olmadı,sigortacı hasarda belli olur derler,10-20.000 bakımları bile Ankara efe 'de yaptırdık,yerleri uzak geliyor ancak şimdi bornova'ya geliyorlar,değerlendirme yapacağız.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #263 : Şubat 20, 2020, 12:08:12 »
Video daki cam muafiyeti konusunu bizzat ben yaşadım.2 sene kadar önce ön camdaki çatlak ve çatlağın büyümesi sebebi ile cam değişimi istedim ancak poliçem camın yetkili serviste ve orj. olması durumunda  %25 muafiyetle yapılmış maalesef. Sağ olsun sigortacım aracın orj. camının anlaşmalı serviste bulunmadığı yazısı ile olayı haletti ve yetkili serviste yaptırdım aracı.Bu arada ön camında fiyat olarak maşallahı varmış :)
Bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #264 : Şubat 20, 2020, 14:32:08 »
Video daki cam muafiyeti konusunu bizzat ben yaşadım.2 sene kadar önce ön camdaki çatlak ve çatlağın büyümesi sebebi ile cam değişimi istedim ancak poliçem camın yetkili serviste ve orj. olması durumunda  %25 muafiyetle yapılmış maalesef. Sağ olsun sigortacım aracın orj. camının anlaşmalı serviste bulunmadığı yazısı ile olayı haletti ve yetkili serviste yaptırdım aracı.Bu arada ön camında fiyat olarak maşallahı varmış :)
Bilgilendirmeler için teşekkür ederiz.

kaskoda orjinal cam anlasmali srviste yaptitilir diyor ama fiyat farki ile... Anlasmali serviste muadil camda ucretsiz degisir diyor. Boyle bir yaziyla oluyorsa cok iyi...
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #265 : Şubat 20, 2020, 20:10:00 »
Mahmut bey merhaba,
Aynen bu şekilde alınan yazı ile kaskom kabul etti ve orj. camın tamamı karşılandı.
Videoda da belirtildiği gibi bence her şey acentenizle alakalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #266 : Şubat 20, 2020, 20:24:52 »
Mahmut bey merhaba,
Aynen bu şekilde alınan yazı ile kaskom kabul etti ve orj. camın tamamı karşılandı.
Videoda da belirtildiği gibi bence her şey acentenizle alakalı.

rica etsem yazıyı   foto çekip gönderebilir misiniz? bizim sigortacılar böyle bir şeyi bilmiyorlar.
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #267 : Şubat 20, 2020, 22:45:46 »
Konu 2 sene önce idi ancak digital olarak bir yerlerde illaki saklamışımdır araştıracağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #268 : Şubat 21, 2020, 09:49:35 »
Konu 2 sene önce idi ancak digital olarak bir yerlerde illaki saklamışımdır araştıracağım.

tesekkur ederim..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #269 : Şubat 21, 2020, 10:16:22 »
Aks sigortanın toyota kaskosu ile devam full kasko yetkili veya istediğin servis,orjinal yedek parçakaza durumunda 1 ay süreli  C Segmenti araç temini orijinal cam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #270 : Mayıs 20, 2020, 17:13:00 »
Arkadaşlar selam,

İlk aracıma ilk kez kasko yaptıracağım. Ancak daha önce hiç tecrübem olmadı. En temel paketlerde bile ortalama bin lira oynuyor. Hangi firmayı önerirsiniz?

Corolla 2017 1.33 life Benzin LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #271 : Mayıs 20, 2020, 18:33:20 »
Tüm sürücülerin dikkatine; 30 TL’ye aylık kasko uygulaması başladı!

Koronavirüs salgını sebebi ile ekonomik durumu olumsuz etkilenen tüm sürücüler için devrim niteliğinde bir karar açıklandı. Karşınızda aylık kasko uygulaması! Koronavirüs salgını neredeyse herkes harcamalarını kısmaya çalışıyor. Giderlerini azaltarak daha güvenli bir yol izlenmesi uzmanlar tarafından da beklenen bir durumdu. Aynı şekilde sürücüler de araçlarına yaptıkları harcamaları kıstı. Örneğin, daha az yakıt harcanmaya başladı. Hatta süresi biten kaskolar bile yenilenmiyor. Bu durumun bilincinde olan sigortacılar sürücüleri maddi anlamda zorlamadan araçlarını korumayı sağlayan bir yöntem buldu. Aylık kasko uygulaması sayesinde ceplere daha az yük binerek araçlarınızı korumak mümkün olacak. Uygun fiyatlara aylık koruma sağlamanız mümkün olacak. Siz devam ettirmek istediğiniz sürece otomatik olarak kredi kartınızdan aylık kesilen ücretler 30 ile 100 TL arasında değişiyor.

Aylık kasko en önemli riskleri karşılıyor

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği (İSAD) Onursal Başkanı Turusan Bağcı konu ile ilgili, “Sigortalılarımız yıl içerisinde istediği zaman aylık poliçe yaptırmaktan vazgeçebilir, poliçesini belli bir süre durdurabilir veya geniş teminatlı kasko poliçesine geçiş yapabilir. Ayrıca bu ürünümüzde herhangi bir servis kısıtlaması da yok. Müşterilerimiz olası hasar durumunda araçlarının tamirini diledikleri serviste gerçekleştirebilirler. Diğer taraftan araç sahipleri için en önemli riskler olan çift taraflı çarpışma, çalınma ve yanma risklerine karşı teminat sunan Aylık Kasko Sigortası’na, isteğe bağlı olarak İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı ve 7/24 Asistans Paketi de dahil edilebiliyor.” şeklinde konuştu. Konu hakkında sürücülerin geri dönüşleri de merak konusu.

Kaynak: https://www.log.com.tr/tum-suruculerin-dikkatine-30-tlye-aylik-kasko-uygulamasi-basladi/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #272 : Mayıs 20, 2020, 21:19:33 »
Sigortacıların şimdiye kadar akılları neredeydi? Çeşitli platformlarda daha evvel gündeme getirdik,tek sigorta sistemi olsun,asgari işlemleri kapsasın ve düşük maliyetli olsun,isteyen daha kapsamlı geniş teminatlar içeren poliçe düzenletsin ve bedelini ödesin diye..ztf ve aylık kasko gibi dar teminatlı  olanı birleştir, herkes yaptırsın,hem sigorta şirketleri kazansın hem vatandaş dara düştüğünde muhatap bulsun,illa ki corona musibeti gibi bir zorunluluk mu olması gerekiyordu?
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • 215 kere teşekkür etti
« Yanıtla #273 : Mayıs 20, 2020, 21:26:55 »
Biz toyota kasko yaptırıyoruz,resmi toyota servislerinde olan trafik poliçesi sompo japon,kasko poliçesi aksigorta ,bu günlerde aylık kasko gündemde,35-100 tl arası fiyatlaması var,istediğiniz kadar devam ediyor,durduruyor,veya sürekli devam edebiliyor,sizin kaskodan beklentiniz asgari koşullar ise bir kaç acente ile yüz yüze görüşüp fikir alabilirsiniz.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #274 : Mayıs 21, 2020, 18:16:27 »
sorunsuz ödeme için bence anadolu sigorta, 30 yıldan fazladır çalışıyorum hiç sorun yaşamadım
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #275 : Mayıs 22, 2020, 01:48:10 »
sorunsuz ödeme için bence anadolu sigorta, 30 yıldan fazladır çalışıyorum hiç sorun yaşamadım

Fiyatlar yüksek gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #276 : Mayıs 22, 2020, 20:16:39 »
Fiyatlar yüksek gibi.

eh sonra allah göstermesin bir şey başımıza geldiğinde ucuz etin yahnisi olmasın değil mi, evet daha ucuzu mutlaka var ama yaşayacaklarınız canınızı çok sıkar, bu arada benim sigorta firması ile bir alakam yok :)
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 190000
  • 227 kere teşekkür etti
  • 187 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #277 : Mayıs 22, 2020, 21:08:56 »
Ben şubat ayında kaskoyu sompo'dan 1400TL'ye yaptırdım. Daha ucuzları da vardı ama hem toyota servisleri ile anlaşması vardı. Hemde 3 yıldır aynı firmaya yaptırıyorum. Aracım park halindeyken aldığı hasarda da sorun çıkmadı. Ha pertlik kazalarda tavır nasıl olur bilemem, ancak doğa gibi firmalardan daha yaklaşım sergileyeceklerine eminim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #278 : Mayıs 22, 2020, 22:56:51 »
net bir fiyat olmaz. aracın yaşına , geçmişine ka.ç yıl önce alındığına vb göre fiyat değişiyor..
Amaç net fiyat olamaz Mahmut Bey, aynu kişi, aynı araca bile farklı günlerde farklı fiyat çıkabiliyor. Amaç, korumanın ve bunun ücretlendirmesinin kapsamı, meblağı vs. konusunda fikir verilebilinmesi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 425 kere teşekkür etti
« Yanıtla #279 : Mayıs 22, 2020, 23:26:44 »
Amaç net fiyat olamaz Mahmut Bey, aynu kişi, aynı araca bile farklı günlerde farklı fiyat çıkabiliyor. Amaç, korumanın ve bunun ücretlendirmesinin kapsamı, meblağı vs. konusunda fikir verilebilinmesi.

şöyle mi mesela?

ben 2007 model araca 1250 tl ye imm sınırsız imm manevi tazinat 1.250.000. tl fiyat yaptırdım
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007