0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman abi 94km . sinirden yanlış yazmışım düzelttim . D100 de 70 naşıl olur arkadaş bunu anlamıyorum ayrıca ben o yoldan 3 senedir haftanın 5 günü geçiyorum . bugüne kadar neden hiç ceza gelmedi ozaman ?
arkadaşlar D100 Tuzla karayolunda 94km saat ile seyirden ceza yemişimhız limit aşımı %30 dan fazla deniyor . ya Allah bunların bin belasını versin , Allah bunların boğazından lokma geçirmesin , Allah gün yüzü görmelerini nasip etmesin yahu D100 dediğimiz E5zaten hız 90km yahu 94 le nasıl ceza yiyorum ben E-5 te yuhhh ya yuhhhh ceza tutarı 356TL , %30 dan fazla aşmışım lan 94km nin burda in %30 unu çıkınca 66km kalıyor ben ana yolda E5 te 60 lamı gidicem bu nedir arkadaş ?buna nasıl itiraz edicez arkadaşlar nasıl bi yol izlemem gerek nasıl bunu iptal ettirebilirim ?çök fena öfkeliyim çok
Çok geçmiş olsun arık trafik cezaları caydırıcı değil saçma sapan bıktırıcı .Arkadaş madem bu kadar yavaş gidilecek ülkede satılan araçlara maksimum hız sınırı 90 km koyun kimse hız yapamasın .Günüz de en kötü araç 150-160 km hıza çıkabiliyor yollarımız eskisi gibi değil .Araçlarımız yeni ve birçok güvenlik donanımı var .Tamam hani şehir içinde ve ara yollarda 140-150 gidelim demiyorum ama bazı yollarda 60-70 gerçekten çok komik bir hız oluyor .Ankara da İstanbul yolu var böyle radarlara gelince 70 radardan sonra 100 ve üzeri gidiyor millet zaten sadece radar yavaşlamak bile trafiği felç etmeye yetiyor
Geçmiş olsun mesut abi , ben artık korkuyorum ceza yemekten, Her yerde 70 ile gidiyorum .Konunun takipçisiyim, sonucu merak ediyorum.
Abilerim aynı yolu geçen hafta bende kullandım. Şimdi ceza kesilip kesilmediğini nerden öğrenebilirim edevlette bulamadım bir türlü. Elimde tek araç plakası var.
Ceza yediysen ev adresine gelecek İlke. Birde emniyet vergi dairesine yolladığında e-devletten orada çıkar.