0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Yazdım yazdım sildim, yazmayayım cevabım silinir, konu kilitlenir, polemik olur doğal olarak, ama kalınlaştırdığım ve renk değiştirdiğim alan dini değer vurgulayıp duran hökümetimize fazlasıyla yakışır! (bu kadarını da yazmadan edemedim!)
bir cümlede çok şey anlattınız.. bu kadarı bile çok şey anlatır anlayanaMesut bey size de geçmiş olsun
Yasin'e katılıyorum Mesut abi.. Ne saçma şeymiş o öyle =/ Ödeyeceğini teyid ettiğin halde faiz nasıl uygular? Kredi mi bu sanki.. Ödemeyi geciktirirsen faiz alsın ceza niyetine anlarım da senin söz verdiğin kartına tanımlı gerçekleşecek bir ödemeye nasıl faiz uygularlar anlamadım. Bunun için itiraz edilebilinir bence.
Kardeşim Çok iyi yapıyorsun böyle devam et!Mesut abi malum bizim Düzceden geçende E5in devamı ve daha 3 gün önce aynı ceza bizede geldi malesef! 104le girmişiz %30dan fazla olduğu için 356TL geldi... Ve bu yol istanbul ankara yolu... Ve kötü bi haber vereceğim diyebilirim, radarda görevlilerden bir abi Halit Bıyıklı forumumuz üyesi aynı zamanda hemen onu aradım videomuzuda bi güzel izledik sağolsunlar kaydetmişler bir güzel. Malesef bu olayın bölgesel tabelalarla geçerli olduğunu o yüzden birşey yapılamayacağını söyledi... Ama yinede herhangi bir fikiri ya da farklı bir yol olur mu diye bende takipteyim abi konuyu. Sizce ne yapabiliriz?
O yolu şehiriçi saydılarsa sınır 50 olduğu için 94 le girildiğinden %30 fazla ceza yazılmıştır diye düşünüyorum. Siz yine itiraz edin ancak 15 gün içinde peşin ödenirse %25 indirim var. Bunuda kaçırmayın derim.
70 yazan yerde 90 ile giderseniz, radarda 82 çıkar ve polis buna göz yumabilir.70 yazan yerde 100 ile giderseniz, radarda 91 çıkar ve yapılacak bir şey kalmaz, yani hız sınırını %30 geçmiş olursunuz.Toyotaların göstergeleri yaklaşık %8 fazla gösterir.Diğer markalar farklı %'lerde farklı gösterirler.
Ceza fiyatlarına diyeceğim yok, yalnız 1.Hangi yolda ne kadar hız yapılacak bunu bol tabela ile bildirmeliler.2.Güzelim yolda boş alanda 50 km hız konulmamalı. Bunlar güzelce araştırılıp tekrar tanımlanmalı.
haha onu iyi dedin seydi abi dediğin gibi cezayı yiyince aaa burda tabela varmış diyor insan
Durum hakkında cezaya itiraza neden olabilecek tek konu, radarın olduğu yerde hız tabelasının olmaması olabilir bence. Bunu fotoğraf ile tespit edersen, bir ihtimal itiraz hakkın olabilir diye düşünüyorum Mesut.
cezayı yedikden sonra tabelalara daha çok dikkat ettiğiniz ve yeterli miktarda olduğu kanaatine vardığınızı düşünüyorumbildiğim kadarı ile hızı sınırını koyarken önce avrupa yakasında başladılar ve kazaların önüne geçmek amaçlı yapıldı hız sınırının ilk 6 ayında istatistiklere göre avrupa yakasında E-5 de hızdan kaynaklanan kazalarda %75 azalma görüldüğü belirtiliyor. sonraki aylarda anadolu yakasınada uygulanmaya başlandı.