0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
stepnedeki laastik bile eskimemiş hayret km 33632 km bana orjinal gelmedi ne yalan söyleyeyim
Arac yeni toplandigini sanmiyorum oldukca temiz bir arac lpg takilma sebebi benzin fiyatlarina dayanamiyorum mantigi ile takildigi asikar. Yalniz koltuklar kilif. Fakat ne kadar efsane olursa olsuuun 25.000 tl cikartipta vermem.
hele göğüs hele yani..arac komple sifir gibi yaa..bi aracin cok temizide ii degil yaa.ben isinamadm valla 13dese yok yani
Bir arabanın 17 yılda sadece 35.000 km kullanılmış olma ihtimali çok çok az...Fabrikadan çıkınca bile bu kadar parlak gözükmüyor arabalar....Birde ne olursa olsun 25.000 tl etmez...
okadr az kullanlmasida ii deglki bence sahsi dusuncem .3ay snra ne acar basima belirsiz
Açıkçası bu araç için yanına gidip görmeden yorum yapmak yanlış olur düşüncesindeyim.Sonuçta döşemelerde kılıf olması döşemeler hakkında bize pek fikir vermiyor.ayrıca aracın rengi de boyasız olma ihtimaline karşı aşırı parlak.Ancak şu linkini verdiğim aracın resimleri bile ne olduğunu anlatıyor.17.000 Tl param olsa alırdım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yavuz-otomotivden-satilik-efsane-toyota-98-157312569/detay
Araç hiç toplanmışa benzemiyor, ki zaten bu aracı neden toplasınlar ki baştan aşağıya . Bence birisi arabayı unutmuş yeni çıkarmışlar. Galerici bedavaya almıştır.