0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle katılıyorum. LPG takılmasının sebebi ise tamamen galerici mantığı.
Araba haddinden fazla temiz duruyor,tüp olayına bende şüpeyle yaklaştım,diğer husussa aracın göğüsü araç 97 model ve türkiye üretimi ancak araçdaki göğüs japon versiyonların göğüsünden bi gariplik var bu işte
bayaga temiz unutulmus yani ici olsun disi olsun.revizyom gormemesi mumkundegil unutulmussa bence ama sahsi görüşüm
Ogün Bey, adamlar tabiki ya pasta cila yaptırmışlardır ya da boya koruma. Kayseri ye yakınsanız bir yerlerde buluşabiliriz. Bakın 18 yaşındaki araba nasıl 2014 model gibi duruyor. Geçenlerde belirtmiştim yine belirtiyorum: 2014 model bir çok araca değişmem. Yakıt tasarrufu olarakta güncel modellerle neredeyse aynı belki daha da az. Olay aracı iyi muhafaza etmekte.
Bir arabanın 17 yılda sadece 35.000 km kullanılmış olma ihtimali çok çok az...Fabrikadan çıkınca bile bu kadar parlak gözükmüyor arabalar....Birde ne olursa olsun 25.000 tl etmez...
Ne olursa olsun, bu km olsa bile bu kadar para verilmez. Isterse fabrikada sıfır unutulmuş olsun..
ön kapı boyalı, resimde ton farkı var.. baştan kaybetti satıcı
Tekrar diyorum araçta en ufak birşey yok sol ön kapı haricinde sadece kullanılmamış. İyi mi kötü mü derseniz hem iyi hem kötü. Yatmaktan ön takım vs ciddi gözden geçirmek lazım bu kötü iyi tarafından bakarsanız araç daha 34.000 kmde. Birde bir örnek gösterim şu anda kullandığımız 2001 corollayı 7 sene önce 100.000de aldık daha 57.000 km yaptık eğer sıfırdan almış olsa daha 80-90.000 civarında olacaktı çokta birşey yok bunda kullanmak veya kullanmamak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-32000-km-de-turkiyede-tek-iddaa-ediyoruz-157641514/detaybu nasıl