0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani bana 1000 tl ye patlayacak bu iş. bide güvenerek aldık arabayı fiyat katladı.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 13, 2014, 14:06:29Alakasi yok debriyajin sertlesmesi ust merkezinden kaynakli değil bitmeye yakinlastigini gosterir baski balata değiştiği anda zaten ayarlandigi icin pamuk gibi olur sikintisiz kullanirsiniz actirmisken baska balatayi degistirip devam edin. Ayrica benim basima geldi tekerlek bilyasi vinlamayi gecmisti pat pat pat ses cikartiyordu degistirdim.en ufak birsey kalmadi. Heh birde benimde baski balatam bitmek uzere sanzimanin icindeki bilyalar dagilmis rolantide şıkır şıkır ses geliyor debriyaja basinca kesiliyor yaza doğru girebiliriz baski balata isine bizde.
Alakasi yok debriyajin sertlesmesi ust merkezinden kaynakli değil bitmeye yakinlastigini gosterir baski balata değiştiği anda zaten ayarlandigi icin pamuk gibi olur sikintisiz kullanirsiniz actirmisken baska balatayi degistirip devam edin. Ayrica benim basima geldi tekerlek bilyasi vinlamayi gecmisti pat pat pat ses cikartiyordu degistirdim.en ufak birsey kalmadi. Heh birde benimde baski balatam bitmek uzere sanzimanin icindeki bilyalar dagilmis rolantide şıkır şıkır ses geliyor debriyaja basinca kesiliyor yaza doğru girebiliriz baski balata isine bizde.
Ercument sen bu isleri baya baya biliyorsun galiba yasina gore ve yasadiklarina gore bu kadar kesin konusman bunu gosteriyor.
Bakın debriyaj seti değiştiği zaman debriyaj yumuşar evet ama yukarıda dikkatli okursanız ''ÜST DEBRİYAJ MERKEZİ DEĞİŞMESİ GEREKEBİLİR DURUMA GÖRE'' yazıyor ustalarım...
peki arkadaşlar bu şanzıman giriş çıkış bilyalarını değiştirmezsek bize çok sorun yaratırmı ,yani şanzımanın dağılma gibi bir riski varmı şimdi arabayı yeni aldım masraf etmeyeyim diye hadi ufak tefek masrafları göz arda edebilirim ama bu olay biraz maliyetli olacak gibi acaba satsam mı arabayı kıllandım iyice