0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu güzel olabilir ancak yanlış değerlendirmeler ile istenmeyen yönlere gitmemeli. Bu arada sorunların yanında çözümleri de mümkün mertebe paylaşılabilirse faydalı olur.Ae101'in kızaklama sorunu Türkiye'deki araçlarda kullanılan lastiklerden bence. 175 65 yerine 185 60 ve kaliteli lastik ile ve P valfi iyi durumda ise frenleme oldukça iyi olabilir kendi sınıfı değerlendirildiğinde. Bu araçların en klasik sorunu devirdaim pompasıydı.Lada Samara(90 lı yılların başlarındaki modelleri) yine lastik hatasından dolayı(muhtemelen) iyi yol tutmazdı. Kaliteli lastikler ile değişince aracın yol tutuşu da oldukça iyileşirdi. Kalorifer sistemi herhalde en iyi çalışan araçlardan birisiydi.2002-2007 Corollalar'da, iç aksamda orta konsuldeki kapağın menteşe yerleri kırılırdı.
Lada smara'yı 2-3 yıll kullandım 90 modeldi. Hararet problemi vardı 2 defa devirdaim değiştirmiştim.
aynısını 2 yıl kullandım hiç hararet yapmadı ama hararet riskine karşı manuel bir buton yapmışlardı tek sorunum yokuş aşağı boşa attığımda stop ederdi 3 e takıp vurdururdum
Bizde o butonu yaptıramadan sattık arabayı. Ama kaloriferi 2. kademeye alamıyordum o derece yani. Ruslar kendilerine göre yapmışlar
Hande Hanım siz yiğitin harmanlandığı araçlarda araba kullanmışsınız, her babayiğitin harcı değildir. Tebrikler...
17 şubatta amcama 2000 model vvti Corolla aldık araç 700(yediyüz) km de 2.5 litre yağ eksiltti bir hafta içinde tekrar sattık