0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2008 verso 1,6 aracım ile 42lt gaz alıyor depom. ş.içi 360-370 km yol yapıyorum. 2 depo da bir 10lt benzin alıyorum. hesabını yaptığımda ş.içinde aracım lpg+benzin yaklaşık 40 kr yakıyor.bence yakıt hesaplamalarınıza benzinide katın.
sabahları araba çıkarcagım zaman yarım saat erken çıkar arabamı ısıtır öle yola çıkarım.aracım kolay kolay benzin görmez yani.ısınmadan yola çıkmam.otoparkdan çıktıgımda lpg ye geçmiş oluyor
benzinli araçta rölantide beklemeye gerek yokki. direk sür aracı yolda hemen gaza atar zaten. Kitapçığa bak orada aracı çalıştırıp beklemeyin direk yola çıkın ısınmadan aracı sıkıştırmayın diyor. yani bekleyince boşa benzin yakıyosun orada yakacağın benzini yol alarak yak daha iyi. bir araştır
araba 2002 model.10yaşını devirdiği için motor saglıgı açısından böle yapıyorum.yazın çok beklemem ama kışın muhakkak beklerim yaktıgı benzine benzin diyemem zaten.çok soguk havalarda bence kesinlikle yapılması gereken birşey.
Biliyorumda benzinli arabada beklemeye gerek yok yolda giderken ısınıyor ama çalıştırdıktan sonra yolda giderken ısınana kadar zorlamadan kullanmak gerek. Kitapçıkta böyle yazıyor.sayfa 206Motorun ısıtmak için rölantide bekletmeyiniz.Sürüş sırasında ısı normale gelinceyekadar yumuşak ve nazik kullanınız.
genede beklediği sıradaki yaktıgından daha fazla yakacagı aşikar.benzinde araba çalıştır git zaten herhangi bir sıkıntı çıkarmaz.ama motorun saglıgı açısından yaşlı arabalarda ısıtıpda çıkılması herzaman tavsiyeedilir.kitapçıkda bunu belirtmez.kendi durdugu yerde ısıtırsan ayrıca motoruda biraz temizlemiş olursun rolantide.geçen bu da tartışılıyordu.
Valla sole soliyim sadece rolantide benzin kullaniyorum 20tl benzin aliyorum 2ay falan birdaha almiyorum.ben bunu gerek oldugu icin değil alışkanlık oldugu icin yapiyorum.az cok yaktigina bakmam.ama sole soliyim trafikde motor isinana kadar yaptığın dur kalklarida hesaba katman lazım soguk motorla.rolantiyle cok farki olmaz hissedilir
Motor giderken devirlendiği için rölantide durduğundan daha çabuk ısınıyo eğer sorun olsa kitapçıkta çalıştırıp bekleyin derdi bence Mesela ben sanderoyu çalıştırıyodum hemen hareket ediyodum. 15 20 metre sonra gaza atıyodu.
Tamam işte Ogün Bey o zaman filoların dizel değil toyota corolla almaları lazım ki uzun yolda km de 20 krş yaksın. Bir de lpg bağlatırlar olur biter. Ama bunun sürekli kullanımla bir alakası yoktur. Bir araç uzun yolda 20krş. yakıyorsa dizeli benzini sürekli kullanımı fark etmez. Hatta filolar ve şirketler özellikle sizin araçlardan almalılar. Çünkü benzinli araçlarda yok ısıtma bujisiydi, yok mazot pompası idi, yok turbo arızasıydı, yok partikül filtresiydi, yok su ayrıştırıcı filtresiydi vb. hiç bir dertleri olmaz.Bu arada bir tezat durum var 90km ile frene bile basmadan gittiğiniz bir yol şehir içi sayılmaz, o şehir dışı kullanımdır. Şehir içi kullanımın yoğun trafik ortamında olduğu değerlerdir.Buradan tüm filo sahiplerine de sesleniyorum. Akıllılık etsinler çeksinler bir tüplü corolla, modeli de fark etmez kullansınlar. Yukarıda dizeller için saydığım bakım masraflarının da hiç birisini yapmazlar. 45-50 binlik lirakık dizellerin bile bazı modelleri hariç inmeye zorlandığı 20krş a gider gelirler. Nasılsa toyotaların motorları da uzun ömürlü.
Flo araçlarının çoğu uzun yol yapan araçlar. uzun yolda dizelin performansını 1.6 lpg de bulamazsınız. şehir içi taksiciler dizel corolla kullanmaz mesela. benim corollam benzinli ve 30 - 35 kuruş arası yakıyor şehir içi. lpg de uzun yolda 17 ile 22 kuruş arası yakması normaldir. şehir içide 22-25 kuruş civarları yakar oda normaldir. 1.5 dci megane 2 miz var uzun yolda 3.2 lt yakıyor siz hesaplayın. güncel değerler ve Shell V-Power Nitro+ Diesel ek olarak flo araçları kiralayan yada rentacar firmalarına dizel araç talebi çoktur onunda etkisi var.
dci efsanedir dizelde.+1
Clio ve 160bg.yasanmasi lazim