Gönderen Konu: yeni osramlarım geldi bugun  (Okunma sayısı 8578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni osramlarım geldi bugun
« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2014, 00:30:52 »
fotolar telefonla çekildi keşke makinam olsada çeksem herkezden özürdiliyorum elimden gecenin bir köründe bukadar geldi.gene istenilirse çekerim ama aradaki farklar bence bariz ortaya çıkıyor.sadece sisleri açtım çünkü en güçlü ampul takılı şuan bende nıghtbreaker unlimited(benim bildigim daha iyisi yok philipsde bu ışıgı veriyor kötülemiyorum)

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 03:31:17
bu fotoları karşılaştırma olsun diye koydum.ampüller direk beyaz degildir ama benim bildiğim kadar xenona en yakın ampüllerdir.yere yansıyan ışıklara bakıldığında beyazlığı ortaya çıkıyor ama direk beyaz ışık vermiyor.daha güçlü bir sarı veriyor ve içinde %30a yakın beyaz ışık saçma özelliği var.demek istediğimi anlatabildim umarım :Dosramın beyaza çalan en iyi ampülü bu.konuştugum insanlara güvenerek aldım ve konuştugumda philipsinde xenon olarak en yakın ampulleri bu ışıgı veriyor dediler.tartışılabilcek tek yanları hangisinin daha uzun ömürlü olduğu.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2014, 00:30:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 63 kere teşekkür etti
  • 384 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Temmuz 26, 2014, 17:33:38 »
şimdi ogün abi benim de aklımda var böyle bir çalışma madem yasal olarak xenon taktıramıyoruz benim de aklımdan böyle bir çözüm geçti. e15 tekiler philips seninkindekiler osram demi? bir de auriste mercekli far var sizin bahsettiğiniz ampuller bizim mercekli farda da kullanılabilir mi? saygılar selamlar  :saygi:
R1 35 
╚╬╬╬     Yolumuza Auris olmadan devam ediyoruz :(
  24 6   
Bu sene de şampiyon görelim sizi!! Beşiktaşk En Büyük Aşk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Temmuz 26, 2014, 19:16:06 »
Yasin emin olmamakla birlik malum auris cok bilmiyorum ama halojen mercek var sanirim sizde ve bence evet olacaktir obemli olan yuvaya tam oturan bir ampul takmak bizimkiler h7 kisalar mesala.eger zenon icin dusunuyorsan zenona yakın halojen ampuller var tuv onayli engec gece bakar burdanda paylaşırım istersen.ama sana philips gider xenona yakın diyorsan.bemce uyacaktir sizinkilere
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #63 : Temmuz 26, 2014, 19:19:40 »
çok da bembeyaz olsun istemiyorum çünkü o zaman çakma xenon gibi durabilir xenona benzesin istiyorum bir de aydınlatması iyi olsun yeter bana sürekli uzunları aç kapa yapmak istemiyorum açıkçası
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Temmuz 26, 2014, 19:31:17 »
Kendi dusuncem ve arastirmalara gore halojen ampullerde 5500k nin ustunde aydinlatmanin verimli olmadigi yönünde philips bu konuda bu degerin ustunde xenona yakin cok ürün yapti ama yagmurda vs cok etkisiz oluyorlar.goruntu super ama yol sıkıntılı olabiliyor.osram nb unlimited serisi bemce bunun tam ayarı. Kırık beyaz gibi ne sari ne beyaz..kalite olarakda osram sonucta.yuvani dogru bildikten sonra h7 vs gibi rahatca takarsin sikinti olmaz bence.eger aydinlatmasi 4mevsim iyi olcak vede xenona benzicek diyorsan osram nb unlimited ama yazin bunlari kullanip kisin normal ampul dersen philips oneririm yasin
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Temmuz 26, 2014, 19:44:31 »
Kendi dusuncem ve arastirmalara gore halojen ampullerde 5500k nin ustunde aydinlatmanin verimli olmadigi yönünde philips bu konuda bu degerin ustunde xenona yakin cok ürün yapti ama yagmurda vs cok etkisiz oluyorlar.goruntu super ama yol sıkıntılı olabiliyor.osram nb unlimited serisi bemce bunun tam ayarı. Kırık beyaz gibi ne sari ne beyaz..kalite olarakda osram sonucta.yuvani dogru bildikten sonra h7 vs gibi rahatca takarsin sikinti olmaz bence.eger aydinlatmasi 4mevsim iyi olcak vede xenona benzicek diyorsan osram nb unlimited ama yazin bunlari kullanip kisin normal ampul dersen philips oneririm yasin
öyle oyuncak gibi oynarsak hiçbirinden fayda alamayız elimizdeki ampullerden de oluruz diye düşünüyorum. osram nb unlimited den ben bi araştırayım ona göre bütçe ayırırım. teşekkür ederim Ogün abi
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Temmuz 26, 2014, 19:57:37 »
Bi zarari olmaz sok çıkar ama bütçe ister sonucta.benim sisler unlimited kisalar plus nb.asla pisman degilim bence daha guzel olacak seninkinde ama pişman olmasamda kisalari bile unlimited yapabilirmisim diyorum gercekten ben fazlasiyla memnunum tavsiyeederim yasin.
normal ampulden daha kisa ömürlü olduklari soleniliyor normal ampul 12sene fazlasiyla isini goruyorsa buda yillarca goturur araştırmalarında birsuru bu ampulu patlattigi yazan yorumlar göreceksin ben aldırış etmedim ve aldım halada enufak şikayetim yok.tavsiyediyorum.kullanirken araci kapatmadan farlari kapatmaya araci calistirmadanda farlari acmamaya ozen gösteriyorum belirtiyim dedim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dr. Driver
  • 63 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Temmuz 26, 2014, 20:05:33 »
Bi zarari olmaz sok çıkar ama bütçe ister sonucta.benim sisler unlimited kisalar plus nb.asla pisman degilim bence daha guzel olacak seninkinde ama pişman olmasamda kisalari bile unlimited yapabilirmisim diyorum gercekten ben fazlasiyla memnunum tavsiyeederim yasin.
normal ampulden daha kisa ömürlü olduklari soleniliyor normal ampul 12sene fazlasiyla isini goruyorsa buda yillarca goturur araştırmalarında birsuru bu ampulu patlattigi yazan yorumlar göreceksin ben aldırış etmedim ve aldım halada enufak şikayetim yok.tavsiyediyorum.kullanirken araci kapatmadan farlari kapatmaya araci calistirmadanda farlari acmamaya ozen gösteriyorum belirtiyim dedim
far açıp kapatma olayını söylediğin iyi oldu ona dikkat ederek kullanırım inşallah alayım da bi :D
R1 35 
  24 6   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Temmuz 26, 2014, 20:47:52 »
Gene sorucagin birsey olursa herzaman ;)
2002 corolla sol vvt-i