0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sağol ogün,bulamazsam haber ederim
Tum ozellikleri farkli gercekten.konu açınca ilk attigim mesajda fotolarini görebilirsiniz ve fotoları açıp inceleyince farklari görüyorsunuz ustunde yazıyor. Unlimited daha fazla omurlu uzun mesafe görüş açısı daha fazla beyaz ışığa sahip plusa göre. .sislerde unlimited kesinlikle bence ama kisa far icin plus da iyi unlimited super olur sadece.ama acikcasi ikiside omur olarak cok iyi gibi duruyorlar hergecen gun rahatlikla senelerce kullanirim diye düşünüyorum.
kısa farlarımdam memnun degildim farlarımı temzilettim ve gene yetersiz geldi.xenon zaten istemiyordum en iyi alternatifin ve uzun ömürlü olcagını düşündüğüm h7 osram nıghtbreaker aldım.içim gitmişti sislerede hb4 ü aldım ama h7ler plus hb4 unlimited versiyonu
aydınlık sürüşler....yanlız yağmur ve karda eğer lambanız beyazsa görüşü azaltıyor diye yorumlar vardı phılıpsın daha uzun ömürlü ve kaliteli olduğu yazılmıştı ama osram candır tabiki
Tesekkurler anıl disardayim simdi eve gidince bakicam attığın ürüne. Ama xenon cakmasi gibi durmuyor fotolari atmistim önceden bakabilirsin hepsine icin rahatolsun.
philipsin yeni çıakrdığı bir ürün mü bu anıl.lastik işinde sana uygun lastik bulamadım ben birtürlü.yani içime sinen lastik bulamadımMesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2014, 23:58:41buldum ürünü anıl hepsiburada iyi pahalıymış yani normal fiyatı 60tl gibi birşey.çok pahalı attıgın linkde.ben osram nıghtbreaker plus dan farklı oldugunu düşünmüyorum çok.ama ömür olarak daha iyi olabilir bilmiyorum bu ampülü ama denenebilir büyük ihtimalle benim fotolardaki gibi durucak aydınlıgı kısalardakiyle aynı durucakMesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 00:01:03birazdan farların eski halini ve yeni halini çekicem arabalardan biri 2012 corolla standart osram biride e12 osram nightbreaker h7 kısalar plus sisler hb4 unlimited.telefonu şarj ettim çıkıcam şimdi.