Gönderen Konu: yeni osramlarım geldi bugun  (Okunma sayısı 8576 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni osramlarım geldi bugun
« Yanıtla #40 : Mart 16, 2014, 19:28:39 »
sağol ogün,bulamazsam haber ederim
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 16, 2014, 19:28:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 16, 2014, 20:28:09 »
sağol ogün,bulamazsam haber ederim

Nedemek Eyüp abi herzaman elimden gelsin yeterki
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Nisan 01, 2014, 23:16:42 »
konuyu takip edicek olanlar için tekrar yazmak istedim.nazar degmesin maşallah yakın bir süre sonra 1 ay olcak ampül patlatanlar vs olmuş ama canavar gibi hem h7 ler hemde hb4 ler.hb4 ler muazzam güzellikte gerçekten.h7 lerden de ayrı memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım daha.kasislerden sadece biraz daha yavaşlıyarak geçiyorum sallantıda zarar görmesin diye kıyamadıgım için.gecemde sisimde aşırı oranda netlik var gözlerim rahatladı
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 05, 2014, 20:50:07 »
aman sıkıntı olmasın dikkat  :D

yahu  baslıgı gorunce gecen sene aldığım phılıps %30 oran artırımlı ampullere 65 lira verene kadar bunlardan alsaymısım diye xenon guzel duruyo ama bu ampulleri tuttum , her yorumda sislerde ne kadar sık durduğundan bahsedılmış ki gayet iyi  :tamam: aldığın yer nette mı yoksa bulundugun yerdemı acaba Ogün ?
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mayıs 05, 2014, 21:14:13 »
Kisalarimda osram h7 night breaker plus var. Sislerde hb4 night breaker unlimited (enson seri) kisalarada unlimited olsaymis cok canli olacakmış ama buda cok guzel goruntu acisindan gercekten bayaga degisti gorus açım. Sisleride kisalarida gittim kendim aldim internetten degil.tesekkurederim umarm bir sikinti yaşamam uzun süre ama sanmiyorumda gercekten kaliteli ikiside

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 05, 2014, 21:16:01
Sisler gerçekten foto da gozuktugunden tatlı
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mayıs 05, 2014, 21:26:55 »
h7 plus la unlimited arasında ne fark var ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mayıs 05, 2014, 21:43:50 »
Tum ozellikleri farkli gercekten.konu açınca ilk attigim mesajda fotolarini görebilirsiniz ve fotoları açıp inceleyince farklari görüyorsunuz ustunde yazıyor. Unlimited daha fazla omurlu uzun mesafe görüş açısı daha fazla beyaz ışığa sahip plusa göre. .sislerde unlimited kesinlikle bence ama kisa far icin plus da iyi unlimited super olur sadece.ama acikcasi ikiside omur olarak cok iyi gibi duruyorlar hergecen gun rahatlikla senelerce kullanirim diye düşünüyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mayıs 05, 2014, 23:10:58 »
Tum ozellikleri farkli gercekten.konu açınca ilk attigim mesajda fotolarini görebilirsiniz ve fotoları açıp inceleyince farklari görüyorsunuz ustunde yazıyor. Unlimited daha fazla omurlu uzun mesafe görüş açısı daha fazla beyaz ışığa sahip plusa göre. .sislerde unlimited kesinlikle bence ama kisa far icin plus da iyi unlimited super olur sadece.ama acikcasi ikiside omur olarak cok iyi gibi duruyorlar hergecen gun rahatlikla senelerce kullanirim diye düşünüyorum.

:tamam: anladım ve bu far işi baya kafama yattı çok saolasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Mayıs 05, 2014, 23:24:35 »
Acikcasi orjinal mercekli kaliteli bir xenon yerine gene birsey takicak olsam gene bunu takarim size tek tavsiyem night breakerda plus ın altindaki serileri almayın ya plus alın kisalari ya unlimited sislerde kesinlikle unlimited benim tavsiyem bu olur illa farlara birsey yapılacaksa. Hb4 osramlari zor bulurusunuz haberiniz olsun.sizinkilerin nasil yuvasi bilmiyorum ama.hb4 ise yardimci olurum bulamazsaniz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 06, 2014, 09:32:58 »
kısa farlarımdam memnun degildim farlarımı temzilettim ve gene yetersiz geldi.xenon zaten istemiyordum en iyi alternatifin ve uzun ömürlü olcagını düşündüğüm h7 osram nıghtbreaker aldım.içim gitmişti sislerede hb4 ü aldım ama h7ler plus hb4 unlimited versiyonu

aydınlık sürüşler....
yanlız yağmur ve karda eğer lambanız beyazsa görüşü azaltıyor diye yorumlar vardı phılıpsın daha uzun ömürlü ve kaliteli olduğu yazılmıştı ama osram candır tabiki ;)

usul usul git tasa getirme :)
hayırlı olsun tekrardan ::)
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mayıs 06, 2014, 10:47:07 »
aydınlık sürüşler....
yanlız yağmur ve karda eğer lambanız beyazsa görüşü azaltıyor diye yorumlar vardı phılıpsın daha uzun ömürlü ve kaliteli olduğu yazılmıştı ama osram candır tabiki ;)

o yorumların hepsini okudum ali abi. Ama osram night breakerden iyimi bilmiyorum.birde orjinalleride osram sasmak istemedimbundan.solenenler dogru ayrica ama ole kör gibi gitmiyorsun sadece biraz azaliyor.simdilik cok memnunum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T SR
  • Kilometre: 173000
  • Model Yılı: '05
  • 39 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 08, 2014, 18:39:34 »
bu hb4 leri bulmak cidden zor mu ya bizim 2006 e 12lerde sislerde hb 4 ampul kullanılıyor degilmi osram nightbreaker unlimited iyi demişsiniz farklı ampul tavsiyesi olan varmı yoksa direk bunlarımı araşırayım piyasada ?
Makina Mühendisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • :)
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '11
  • 22 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 08, 2014, 18:49:36 »
BAşka bir başlıkta yazmıştım yine yazayım. Geçen hafta sonu bende HB4 Philips beyaz ampul aldım kısalar için. Sonuç gayet mükemmel. Aldığım esnaf, Osram ve Philipsler arasında fark olmadığını söyledi. Tercihimi philipsten yana yaptım ve aydınlatması gayet mükemmel. Orjinal farlardan ışık şiddeti olarak çok fark görmedim. Tavsiye ederim. Bunun yanında gündüz ledi ve park ledi de yaptırdım. Şık bir kombin ve görünüm oldu.
------- E & S & K -------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T SR
  • Kilometre: 173000
  • Model Yılı: '05
  • 39 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 08, 2014, 18:57:39 »
güle güle kullanın diyelim :) bakalım bende haftasonu cumartesi günümü sanayide geçireceğe benziyorum yaptıklarımı ve daha önceden yaptıklarımı sizlerle paylaşacağım :)
Makina Mühendisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mayıs 08, 2014, 19:12:56 »
Hb4 osram night breaker unlimited zor bulunuyor.ama arkadaslara sorarim isteyen olursa.dun konustum banada ayni şeyi solediler philips ile arasnda fark yokmus  daha iisi yok enazindn daha.emre bey fotolari cekip koymaniz mumkunmu karsilastirmis oluruz.bende bugece yeni fotolar yuklicem.ama e12 sisler hb4 maalesef

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2014, 19:27:40
Hem eski halini hemde yeni halini koycamda karsilastirma yapmak icin senin philipslerde olursa iyi olur emre abi.hangisi daha beyaz bi bakmak icin
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mayıs 08, 2014, 19:28:45 »
hayırlı olsun Ogün .. bende listeme philipsin h4 serisini ekledim ama çekiniyorum. çevremdeki merceksiz zenon çakması gibi olsun istemem..

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=20024645&Productid=otm01c108

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mayıs 08, 2014, 19:35:44 »
Tesekkurler anıl :) disardayim simdi eve gidince bakicam attığın ürüne. Ama xenon cakmasi gibi durmuyor fotolari atmistim önceden bakabilirsin hepsine icin rahatolsun.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 253 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Mayıs 08, 2014, 19:39:27 »
Tesekkurler anıl :) disardayim simdi eve gidince bakicam attığın ürüne. Ama xenon cakmasi gibi durmuyor fotolari atmistim önceden bakabilirsin hepsine icin rahatolsun.

hayır hayır senin farların çok güzel olmuş. ben alacağım farlar için dedim onu.. tam beyaz istemiyorum biraz sarı olmalı ve çok dağılmamalı. istediklerim bunlarken net görüş için bu farları tercih etmek istiyorum. ama lastiklerede karar veremedim zaten.. başak burcu böyle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mayıs 08, 2014, 23:49:49 »
philipsin yeni çıakrdığı bir ürün mü bu anıl.lastik işinde sana uygun lastik bulamadım ben birtürlü.yani içime sinen lastik bulamadım

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2014, 23:58:41
buldum ürünü anıl hepsiburada iyi pahalıymış yani normal fiyatı 60tl gibi birşey.çok pahalı attıgın linkde.ben osram nıghtbreaker plus dan farklı oldugunu düşünmüyorum çok.ama ömür olarak daha iyi olabilir bilmiyorum bu ampülü ama denenebilir büyük ihtimalle benim fotolardaki gibi durucak aydınlıgı kısalardakiyle aynı durucak

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 00:01:03
birazdan farların eski halini ve yeni halini çekicem arabalardan biri 2012 corolla standart osram biride e12 osram nightbreaker h7 kısalar plus sisler hb4 unlimited.telefonu şarj ettim çıkıcam şimdi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 253 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Mayıs 09, 2014, 00:11:21 »
philipsin yeni çıakrdığı bir ürün mü bu anıl.lastik işinde sana uygun lastik bulamadım ben birtürlü.yani içime sinen lastik bulamadım

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 08, 2014, 23:58:41
buldum ürünü anıl hepsiburada iyi pahalıymış yani normal fiyatı 60tl gibi birşey.çok pahalı attıgın linkde.ben osram nıghtbreaker plus dan farklı oldugunu düşünmüyorum çok.ama ömür olarak daha iyi olabilir bilmiyorum bu ampülü ama denenebilir büyük ihtimalle benim fotolardaki gibi durucak aydınlıgı kısalardakiyle aynı durucak

Mesaj Birleştirildi: Mayıs 09, 2014, 00:01:03
birazdan farların eski halini ve yeni halini çekicem arabalardan biri 2012 corolla standart osram biride e12 osram nightbreaker h7 kısalar plus sisler hb4 unlimited.telefonu şarj ettim çıkıcam şimdi.

resimleri bekliyorum. Ben merak ettim farları. yani içinde başka bir teknoloji mi var acaba ? normal bir fardan çok daha pahalı. işte bende teknoloji hastasıyım, illaki gidip iyisini almak istiyorum. 

farlar çok fazla ışık verip birde merceksiz oldukları için karşıdan gelenle akraba olmak istemem :) dur bakalım araştırıyorum. ucuz bulunur elbet. şimdi fayda performans denklemini çözmeliyim :)

lastik konusunda ben çok kararsız kaldım. jant çapı nedeniyle düzgün bir lastik bulamıyorum. lassa atracta var aslında ama bilemedim. bide continental güzel lastikmiş. hiçbişey bulamazsam 175 70 michelin takılacak. yada 185 lik kumho olabilir.. malesef benim jant ölçülerinde hep ekonomi var. michelin bir lastik yapmış ama fiyat 240 tl cik :) onada gönlüm razı değil :)  bakarız. yinede çok yardımcı oldun teşekkürler.. kh27 lastikler için gidip bir set jant alasım var :)