0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seneler önce Osram Silverstar(ilk çıktıklarında) kullanmıştım ve o aracımda çok memnun kalmıştım. Çok uzun süre kullanmama rağmen hiç sorun çıkarmadılar, hatta bir adet yedek de almıştım, hala durur öyle. Hayırlı olsun.
hakan abi bugun taktırdım ikisinide gündüz oldugu için kontrol etmedim daha tabi.akşam bakıcam.bunların ömrüne biraz kısa diyorlar ama bakalım nekadar gidicek ama osramdan şaşmam yani sonucu hüsranda olsa.
Silverstarların ömrü tahminimden çok daha iyi çıkmıştı. Nightbreaker plusların ömrü lk nesillerine göre daha uzun olması lazım, zaten farkları o diye biliyorum plus modellerde. Ogün, ne yazıyor ömür olarak kılavuzunda?
Orj. Osramların ömrü normalde oldukça iyidir zaten Ogün. Tabi bunlarda kullanılan gaz basıncı vs. nedenler ile daha düşük olması normal. Bu arada yeni ampullere göre far ayarı da iyi olabilir.
evet Gece oldu bekliyoruz
Veeee harika olmus valla begendim sisleri hafif beyaz gibi cokta sari degiller normal farlarda daha iyi olacaklardir eminim su butceyi bir toparlayip ben irtibata gecicem abi seninle
yeni ampülleri güle güle kullan ogünben 4 yıldır kullanıyorum kısalar fena değil ama uzunlar gayet başarılı tatmin olacaksın merak etmeömrüne gelince 1 yıl arayla önce sonra sol patladı sonra sağ ama kablo girişlerinde sorun varmış,şase yapınca patlıyordu.şu an arabanın üstündekileri yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum sorun yok
Ogun H4 varmi ? bu sislerdeki hb4 mu ? rengi iyiymis beyendim bana H4 lazim-kisa uzun bir arada , varsa bi fiyat alirmisin bana ?
isik senin sisteki gibi neyaz yanacaksa bana hemen H4 unlimited dedigin 67TL likten bi set alirmisin nasil yapariz odemesini nasil aliriz senden ?
sisler süper olmuş,değiştiririm bende yahu