0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelsin devamı gelsin bir sinerji yakalarsak güzel şeyler çıkartabilirz. Geçmiş olsun bu arada ayak zor iş Bu arada xtremeguard isteyen var mı sipariş veriyorum ön+arka koruma 8tl ye geliyor. Telefon marka model fark etmiyor.
artık uygun vakitlerde tam gaz devam inşallah bende var koruma abi aldıgım gibi teli ilkyaptıgım iş bu oldu
Havaların biraz düzelmesi lazım araba buluşmaları hep dışarda olduğundan soğuk sıkıntı oluyor bowling-gokart-piknik fln plan yapalım hatta paintball fln da denenebilir. Bir çay-göle gidip balık tutma kızılcahamam da termal bir etkinlik fln olmaz şeyler değil.
Ebaydan baktım 2.43 tl ye geliyor hem de ücretsiz kargo
link please
Anıl abi yeni başlık açıldı oraya yükleseydin ya fotolarıMobil uygulamadan girdim xtremeguard yaz gelen sayfada ucuzdan pahalıya sıralat geliyor
HAcı onlar replika Çinden geliyor bu bahsettiğim direk amerikadan geliyor 2 haftada USpost ile
Xtremeguard ın özelliği ne peki?
Xtremeguard bant değil bir kere. O ön yargıyı kaldır. Diğer bantlar gibi jelatin değil. Sheild katmandır koruma sağlar. Sİlikon bazlıdır ve parmak izi tutmaz. İstediğin zaman sök geri tak. Uyguluması iki tipli sulu veya kuru (ben her zaman sulu uygulamayı tercih ederim. Hata yapma ve kaparcık toz bırakma lüksün yok Ben rotring kalemle hafif bir çizim testi yaptım aşırı bastırmazsan iz kalmıyor.
Ben 4 liraya ebaydan 6 tane jelatin alıyorum her hafta değiştiriyorum
Gerçekten ilk buluşma için gayet sıcak bir ortamdı inşallah ara soğumadan devamı gelir. Ayrıca dün içinde çok özür dilerim herkesten bi ailevi durumdan dolayı erken kalkmak zorunda kaldım kusuruma bakmayın artık bir sonrakine affettiririm kendimi
Buluşma çok güzel olmuş..6aydır Ankaradayım , buluşma şehir dışındayken oldu şansa bak
Buluşma güzel oldu. havalarda ısınmaya başlıyor. artık daha rahat görüşmeler, piknikler yapılabilir.