0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sinav sonrasi rahatlama seansi insallah guzel gecer hepsi..aytac abiyi bos gondermiyelim ama dimi kismetse gelcek olursa tabiMesaj Birleştirildi: Mart 27, 2014, 15:34:31nedemek aytac abi herzaman.cok sukur guzel bir kadro oldu ankarada bence demirbas gibi herkez birazcik sadece birazcik erken bilelim gelcegini aksilik olmaz ise herkez o gun uygun ise olur diye dusunuyorum.seni bos gondermiyelim sen haberet bize burdan gelicegin kesinlesince
arkadaşlar konuyu açık tutalım diye düşünüyorum.yeni ankara üyelerimiz var onlarıda çekersek iyi olur diye düşündüm.gene uykuya geçti ankara
Oguzhan abi nasilsin bugun forumda gordum cok ilgini cekermi bilmiyorumda senin lasanin trd makyajlisi fuara cikmis
Mangal da güzel olur hani
Sağol Ogün...Koşturuyorum, inanılmaz yoğun günler geçiriyorum anlayacağın sen nasılsın nasıl gidiyor..?Ben görmedim ya o konuyu link atabilir misin..?
Ama bu sefer seninde olman lazım abi
Yok valla bu sefer gerçekten bende gelmek istiyorum ki daha önce ankaragazın kurbanı olmuştum. Şimdi ev işi de tamam Pasta fikri süper katılım durumuna göre 6 yada 12 kişilik yaparız parasını da paylaşırız.Havalar tam düzelene kadar olmazsa bir çay/kahve buluşması yaparız avmlerden birinde
Neaayyy Neeayyyy haftaya Ankara TCT ekibi yine bulusuyormuymus