arkadaşlar konuyu açık tutalım diye düşünüyorum.yeni ankara üyelerimiz var onlarıda çekersek iyi olur diye düşündüm.gene uykuya geçti ankara
Ogün yeni başlık açalım şöyle 15 -20 gün sonrasına
herkezle konuşup ilgilenicem mehmet abi hemen.aynı zamanda istanbuldan aytaç abinin ankaraya gelme durumu var ondanda haber bekliyorum en kısa zamanda yeni bir ankara buluşma başlıgıyla burda olucaz
Oguzhan abi nasilsin

bugun forumda gordum cok ilgini cekermi bilmiyorumda senin lasanin trd makyajlisi fuara cikmis
Oguzhan abi nasilsin
bugun forumda gordum cok ilgini cekermi bilmiyorumda senin lasanin trd makyajlisi fuara cikmis
Sağol Ogün...
Koşturuyorum, inanılmaz yoğun günler geçiriyorum anlayacağın

sen nasılsın nasıl gidiyor..?
Ben görmedim ya o konuyu link atabilir misin..?
Mangal da güzel olur hani
Mangal da güzel olur hani 
Ama bu sefer seninde olman lazım abi
Hafta içi saat 7 den sonra olan her buluşmaya katılırım.Hafta sonu kocaelide oluyorum ama istisna da olabilir.
Sağol Ogün...
Koşturuyorum, inanılmaz yoğun günler geçiriyorum anlayacağın
sen nasılsın nasıl gidiyor..?
Ben görmedim ya o konuyu link atabilir misin..?
al benden de o kadar oğuzhan abi.işler çok yogun koşturuyoruz bir yandan kurs.full time çalış dur.bir yandan da yavaş yavaş bir buluşma daha yapalım artık diye çeşitli düşünceler içerisindeyim
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58477.0 senin kasanın trd makyajlısı bu abi.ben şahsen begendim belki çok orjinal bir makyaj degil ama yakışmış bence jantlar dışında

Mesaj Birleştirildi: 03 Nis, 2014 14:50
mangal fikri hala aklımızda arkadaşlar ama şuan için oldukça zor gözüküyor haftasonu gelemiyenler oluyor haftaiçi akşama kadar herkez çalışıyor nekadar havalar güzelde gitse bir okadarda dengesiz olması cabası

gene güzel bir organizasyonla nisan ayınıda çıkarıp birsonraki aya inşallah mangal düşüncesini gerçekleştirelim diye düşündüm bende..bu arada bende nisan ayı buluşması için toyotaclubtr ankara buluşması için güzel bir pasta yaptırmaya çalışıyım diye düşündüm fikir uygunmudur sizin için.yer düşünüyorum buluşmak için herkezin kabuledebilcegi yakınlıkda güzel sıcak bir ortam oluşması için.
Mesaj Birleştirildi: 03 Nis, 2014 14:50
Ama bu sefer seninde olman lazım abi 
mehmet abiyi busefer bizzat nerden diyorsa ordan karşılayacam kaçamayacak bu sefer
Yok valla bu sefer gerçekten bende gelmek istiyorum ki daha önce ankaragazın kurbanı olmuştum. Şimdi ev işi de tamam
Pasta fikri süper katılım durumuna göre 6 yada 12 kişilik yaparız parasını da paylaşırız.Havalar tam düzelene kadar olmazsa bir çay/kahve buluşması yaparız avmlerden birinde
Yok valla bu sefer gerçekten bende gelmek istiyorum ki daha önce ankaragazın kurbanı olmuştum. Şimdi ev işi de tamam
Pasta fikri süper katılım durumuna göre 6 yada 12 kişilik yaparız parasını da paylaşırız.Havalar tam düzelene kadar olmazsa bir çay/kahve buluşması yaparız avmlerden birinde
şaka yaptım mehmet abi zaten olur mu hiç öle şey.

ben sana genede özelden numaramı mesaj atarım bi ara kaydedersin olurmu lazım olur belki sonra falan.aklımdan geçeni yazdın gerçekten abi o kişi aralıgında yaptırıcam pastayı zaten ama biraz daha netleşsinde buluşma işi o zaman sölerim arkadaşıma.abi herkezin uygun şekilde gelicegi gene sıcak bir ortamın olcagı ve güzel fotoların çekilebilcegi bir yer arayışınıdayım gerçekten.herkez gene kuşkusuzki aç gelicek dolayısıyla bir de yemek yencek falan.düşünüyorum bakalım.herkes ortaya bir fikir atarsa işimiz kolaylaşır valla
Mesaj Birleştirildi: 03 Nis, 2014 15:27
evde hayırlı olsun mehmet abi bu arada.güle güle otur inşallah
Neaayyy Neeayyyy haftaya Ankara TCT ekibi yine bulusuyormuymus
Perşembe corollaclub buluşmasına beklerim
Haftaya cumadan sonra olursa neden olmasın. En kötü araba yıkarız

Bu arada benim ccyi de bi ara halledelim
Yeni bir baslik olarak gene anketli birsekilde yavaş yavas konuyu acsakmi artikin...
Mesaj Birleştirildi: 08 Nis, 2014 00:58
yeni anket ve yeni başlıkla birlikte çok kısa sürede bir ankara buluşması planı gelecek arkadaşlar takipedelim bu aralar forumu