0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arka cam perdesi güzel fakat manuel açılan camı kurtaramıyor malesef.
Bizim i20'de de var. Gerçi aracın önceki sahibi arkadaşımız yaptırmış vakti zamanında ama güzel iş görüyor. İyi günlerde kullanın. Ayıptır sorması ne kadar tuttu.
Cok yakismis gule gule kullanin , cam filmim olmasa bende almayi veya yaptirmayi dusunuyordum ancak dediginiz gibi 20 30tl lik-urune 100tl-fiyat bicmeleri olur sey degil .
Yetkili servislerde oje gibi boyalar satılıyor Balaban Bey, ben de ilk zamanlarda kullanıyordum ama 100 bin km den sonra pek de içinden gelmiyor insanın Bahsettiğiniz rötüşler için bire bir. Aşağıdaki linkte resmi mevcut, kaldı ki resmi paylaşan da siz olabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_28809881/mpage_17/tm.htm
Açıkçası benim anlayamadığım cevabını bildiğiniz bir soruyu neden sorduğunuz?Bunun dışında aracım 158 bin küsürlerde. Yurt dışı araç fiyatlarına konusuna girmek dahi istemiyorum. Şu ülkede yaşamamak için bir sürü neden var zaten..
Teşekkür ederim Mesut bey.Mesut bey, pm nasıl atılıyor bulamadım. Size bir sorum olacak.. Yaris'in boyasını nasıl buluyorsunuz? Ben en iyi yerlerde yıkatıyorum aracımı. Obsesiflikten midir bilmiyorum ama arabanın dibine yaklaşıp santim santim incelediğimde "evet kesinlikle obsesiflikten " iğne ucu gibi bazı yerlerde boya bozulmaları görüyorum. Bu durumdan da nefret etmeye başladım. Bir daha araba alırsam kesinlikle kendim yıkayacağım arabamı.
Bunu okuduğum için aklıma direk rötüş boyası geldi ama siz ucu rötüş boyasına çıkmayan bir soru sorduysanız ben göremiyorum kusura bakmayın.
Perde guzel durmus , guzel gunlerde kullanınız. Bir kac sorum olacak;Bu tip bir urun bende arastırıyorum acaba serviste satılan orjinal aksesuar bundan farklı bir uygulamamıdır? Kullanımı nasıl ornegin takılınca sabit kalıyormu yoksa cıkart/tak yapmadan stor ozelligi varmıdır?Ve son olara arka camada uyguladınızmı ?simdiden tesekkur ederim.
Hayırlı olsun öncelikle, sormak istediğim şey arka camdaki koyuluğu tek perdeylemi elde ettiniz yoksa filmde varmı bunun yanında.
Yaz geldi malum günesli gunler de yolculuklar rahatsızlık yaratabiliyor. Konuda gecen ürünü ve/veya benzerini uygulayan varsa tavsiyelerini paylasırsa sevinirim.