0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çağatay hocam,Bu BOD AYDIN daymış. Benim memleket, anne baba mekanı, gidip direk mekanında yaptırma imkanı var. Size bir soru BOD perde mi? yoksa Cam Filmi mi?Cam filmi yaptırmayı düşünüyordum ama bu BOD perde olayını okuyunca birde memlekette çıkınca BOD perde olayı aklıma yattı gibi. Filmden çekincem polis mevzusu, durduk yere canımı sıkmak istemiyorum. Hele birde arka camdan söktürülme olayıda olursa rezistansların zarar görme olayıda can sıkıcı olur. Arkadaşlar , BOD perdenin avantajları ve dezavantajları nedir ?
Bu perdeler sadece arka camlar vede en arka kısma mı oluyor? Sürücü ve yanındaki koltuk içinde oluyor mu? Yıkanabilir birşey mi? Güneşten falan soluyormu ? Gerçi siz yeni taktırdınız biraz erken belki sizin için bu sorular ama bilginiz vardır belki.Birde camlar açık giderken arka tarafta düşme uçma vb. şeyler olabilir mi?Film konusunda valla polisle münakaşa etmem ama işte o ezilme psikolojisi beni yer bitirir. Normal bir kontrolde strese girebilirim hah şimdi laf etti edecek hesabı. Birde bu sitesinde baktım parçalar var yapıştırılıyor herhalde pencere kenarlarına onlar çıkınca leke vb şeyler bırakırmı ki?Ben tevellütten beridir Aydınlıyım 1975 Aydın Bozdoğan- Nazilli-ve şimdi de Aydın merkez
Ayni ikilemi bende yasadim ve sizlerinde takilmis oldugunuz noktalardan dolayi cam filmini aklimdan elemistim. Aslinda en guzeli orjinal karartma cam .
Sitesinden baktım şimdi, sizinkisi dediğin gibi fitillere takılan metalimsi klipslerden Avensisteki benim dediğim gibi yapıştırmalı birşey. Ayrıca senin modeldeki perdeler tam kapatıyor bizimkisi kenarları boşluk kalıyor Neyse başka ürünlerde satıyor adamlar gitmişken bi uğrayıp yerinde görmekte fayda var.
Herkeze selamlar Yaklaşık 2 aydır ürünleri kullanıyorum. Ürünü internetten sipariş verdim. 2 günde geldi. Montajını kendim yaptım. Montaj demişken açalım birazPerde dedikleri arka cam şeklinde yapılmış metal in üstüne gerilmiş siyah fileden ibaret. (Bayagi basitmiş) evlerdeki sineklik tarzı. Montajı çok basit. Önce içinden çıkan aparatları (Mıknatıslı metal) bunları kapının değişik yerlerine (kapı fitili ile metal arasına sıkıştırıyoruz) sonrada üzeri file kaplı ürünü Mıknatıslı parçaların ucundaki kancalara geçirip pense ile az sıkıştırıyoruz. Böylece Mıknatıslı metal çıkmadıkca filede yerinde sabit kalıyor. Sadece arka camlar ve en arka cam için var. Ön camlara yok.
Ucuz cam filmi zaman içinde şeffaflaşıyor ve çiziliyor, artık işe yaramıyor.
@Tayfun Kavasoglu (33008) Pahalı bir film ile yakalanma durumunda maliyeti daha fazla olabilir.