0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mantıklı, neden olmasın, gerçi oradan çıktıktan sonra gidilebilecek bir kaç yer var, orada da fotoğraf vs organizasyonu olabilir.
Kapalı otopark?LPGli araçlar girebiliyor mu?
Ya ne IKEA'sı abiler altın günü yapan hanımlar gibi gelin sanayiye kahvaltıda yaparız sohbet de, yiyecek içecek kısmı kolay.
Hakan, Ikeadan sonrası için organizasyon sana ait.Girmeyi denersin ama sende gaz kaçağı bende de elektrik kaçağı varsa kapalı otoparkta yan yana durmamız nasıl olur?
Bu arada kim, nereden geliyor ona göre de program yapabiliriz, güzergahları müsait olan yine birbirini alabilir. Ardından Florya'da durulabilecek güzel yerler var, Yenikapı da açılır herhalde o zamana kadar, bakmak lazım. Açılırsa alan sorunu olmaz.
Şansa bakın ki ben de 3-4Mayıs arası İstanbuldayım.Ancak bir kooperatif toplantısına katılıyorum, pek zamanım olmayabilir.Anadoluyu seçtim, toplantı Pendikte
anadolu yakası ümraniye meydan ikea ?
Ben Pendikten yola çıkıp Muhittin abi müsait olursa onu alıp gelmeyi düşünüyorum Bizimkiler arabayı vermezse yine bir önceki kocaeli buluşmasında olduğu gibi araç kiralayacağım
Benim arabayi kiralarsin Sana ogrenci indirimi yaparim
Şimdi kim, nereden geliyor ve kiminle?
Hakan'cım selam hayırlı haftalar Benim ev zaten alibeyköy'de biliyorsun İkea kepenkleri ben açıp beklerim sizi Mümkünse yine aynı yerde park ederiz ki herkes birbirini rahatça bulsun. Zaten cumartesi sabahları fazla kalabalık olmuyor Bir şey olursa cepten görüşürüz zaten seninle.. Kendine iyi bak dostum...
Tamamdır Bülent'ciğim, ararım ben de zaten. İkea otoparkı(Forum İstanbul değil), giriş katı, İkea girişi karşısı uygundur o zaman. Oraya geliriz. Gazlı olanlar, İkea'nın yanındaki açık tarafa bırakırlar. Evet, cumartesi daha rahat oluyor orası. 9:30 'a göre ayarlayacak o zaman herkes kendini. Yollarda boş olur o saatte.
Unutuldu galiba.Listeyi oluşturmaya başlasakmı yoksa?