0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bölge anketimiz başlamıştır.Ankete cavap verirken buluşma yeri ve saati konusunda fikirlerinizi, yorumlarınızı anlatınız.
Bülent'e katılıyorum. Son sefer Ümraniye İkea'da olmuştu, hem otopark ve özellikle yemek kısmını(temizlik) beğenmemiştim açıkçası. Bu sefer Avrupa yakası daha uygun bence. Ayrıca İkea sonrası gidebileceğimiz çok güzel iki yer var.
Geçen sefer 09:30 gibi buluşup kahvaltı yapmıştık. Öğlene kadar oturduk,muhabbet, sınırsız çay,kahve eşliğinde..
Kesin Katılan Listesi1- Tekin Bozbey2- Mali Yıldız 3- Ahmet Güve4-Aytaç Hut5-Bülent Sertkol
Kesin Katılan Listesi1 - Tekin Bozbey2 - Mali Yıldız 3 - Ahmet Güve4 - Aytaç Hut5 - Bülent Sertkol6 - I. Hakan Öztürk7 - 8 -9 -10- Evet, mümkün olduğunca erken olsa iyi olur, hem 11 gibi bitiyor kahvaltı, hem sonra doluyor hem taze yemek lazım, hem zaman bize kalsın, hem...
Benim için de 9.00 uygundur, muhabbet etmeğe daha çok zaman kalır, kahvelerde daha taze iken tüketilir.. Kapalı otoparkta park edip direkt yemek salonunda buluşabiliriz,Yalnız, araçları makyajlamayın zira benimki çocuk ve uzun yol yapacağı için sizinkilerin yanında biraz kirli kalacaktır.. Buluşma erken olacağı için kapalı otoparkta da belli bir harf ve rakamda parkedilebilir.. (sadece fikir!?)
Ya ne IKEA'sı abiler altın günü yapan hanımlar gibi gelin sanayiye kahvaltıda yaparız sohbet de, yiyecek içecek kısmı kolay.