0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar ben yeniyim aranızda buluşmalar organizasyonlarda bulunmak tanışmak isterim eğer cumartesi öğleden sonra olursa bende katılabilirim.
Şunun şurasında cumartesiye ne kaldı?
Saat 9:30 'da açılıyor oranın kahvaltı bölümü. Ama o saatte orada olmak iyi olur. Bizim kahvaltıyı tahmin ediyorum, muhabbet falan baya sürer yine. Öğlen de müzeye geçeriz. 12:00 civarı geçsek, 3'e kadar gezeriz(arada dinlenerek, çünkü oldukça büyük ve kapsamlı) ve 3 'de mehter takımının merasimi başlıyor. Aileli diye organize ediyoruz, daha güzel olur böylece. Diğer yandan müzeye onca araç gitmek çok anlamlı olmaz, ona göre program yapalım. Herkes konular hakkında yorumlarını eklerse, programı netleştiririz.
Hakan'cım ben 9'dan sonra orada olurum.Park edeceğimiz yeri,kim önce giderse telefon ile konuşup organize edebiliriz uyarsa.Benim hanım ile ufaklık anneanne'sinde olacak bu hafta içi, eğer cuma akşamı onları alırsam biz de aile olarak katılırız. Şu an ben tek geliyorum inşallah, bilginize..Gelişmeler için buradan veya cepten haberleşebiliriz dostlar Herkese iyi haftalar...
Merhaba, ben geliyorum. Ikea sonrasında olmayacağım. Ancak Ikea da bulunacağım.
Programı netleştirelim artık arkadaşlar.
Arkadaşlar saat olarak 09:00-09:30 iyi midir ?? IKEA açık otopark veya geçen sefer bıraktığımız kapalı otopark girişi sağ taraf iyi midir Netleştirelim artık derim...
Ben oraya ilk defa geleceğim dediniz gibi açıkta mı bırakalım kapalıya mı girelim? netleştirirsek bana her türlü uyar.