0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan bey canınız baya sıkılmış anlaşılan
Ben 4 ay dayanabildim. içi beni dışı seni yakar lafı gibi...
Hondayi satarken haberimiz olsun zeki bey
Her kafam birşeye takısığında araba alıp satacak kadr zengin olmadığım için şanslıyım sanırım
Hasan bey bence aracınızı en kısa sürede satın zira içiniz kurt düşmüş ve artık değil Corolla camry ve hatta avalon kar etmez.Nacizane tavsiyem Mercedes Benz dir.Size Allahtan o kadar çok para dilerim ki özel yapım aracınız olsun.Zafer bey honda nın alıcıları hazır )))
Hasan Bey konu para değil zaten ve sanırım karşılıklı bir yanlış anlama var.Konu maneviyat zaten.Zira insanın içine bir kere kurt düştümü sonu gelmiyor.Mesela benim de gözüme fena halde batan bir ayrıntıyı ekleyeyim.O kadar para veriyoruz ama hala bagaj kapağında fi tarihinden kalma mekanik sistem kullanılıyor.İsmail bey asayiş berkemal zira konu Hasan bey yada Mehmet bey meselesi değil.
Mehmet bey,Buradaki asıl amacım asla marka kötülemek değil. Kimsenin amacı o değildir diye umuyorum. Önemsenmeyecek bir durum olması göreceli olabilir. Araç Japon teknolojisi ve markası adıyla satılıyor. Fakat Türkiyede montajı yapılıyor sanırım. Mesele ufak bir civata değil tabi ki. Eğer burada bir özensizlik yapılıyorsa aracın diğer yerlerinde neler vardır diye düşünüyorum. Uzun lafın kısası yaşadığım güzel şeyleri de, hoşuma gitmeyen durumlarıda paylaşma gereği duyuyorum. Kasa tasarımı çok hoşuma gitmişti. Fakat bu tip ufak detaylar, özensiz işçilik beni markadan ve araçtan soğutuyor. Pire için yorgan yakmak bu olsa gerek.Saygılarımı sunuyorum.Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2014, 19:39:55Ben ne kadar dayanırım bekliyorum
tamamdır :)bunu yapmak için zengin olmanıza gerek yok cesur olmanız ve risk almaktan korkmamak yeterli. Türkiye gibi bir ülkede sıfır aldığınız arabayı 3 sene sonra aynı paraya satabiliyorsunuz ikinci el içinde aynı şey geçerli
haklısın arkadaşım bendede var bi tane . benide bagajdaki aydınlatma ampülü gıcık etti.o yüzden kendim şerit led lamba yerleştirdim.şimdi bagaj çok güzel görünüyor.buyrun daha önce paylaştığım eksikler aşağıdadır.kazasız günler dilerim.İmzamdaki arabayı yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum.Hiç sıfır arabam olmamıştı, hiç toyotam olmamıştı, buna rağmen gördüğüm eksikler mevcut;1-Bagajı açıpta yukarıya doğru baktığınızda orada bir idare lambası görüyorsunuz Bir arkadaşım görecekte alay edecek diye çok korkuyorum.(bagaj aydınlatması)2- Araç 80 km den sonra arka tekerlerden asfalt sesi geliyor.Ses izolasyonu iyi değil , hadi önden gelse iyi ama arka tekerlerin sesi geliyor, Sanki arka kapılar tam kapanmamışta yarım açık gibi 3- Kalkışlarda eğer gazı biraz fazla yüklenmesseniz illaki bir sarsıyor.4-Eğer bu arabaya savrulmayı önleyici sistem yapmasalardı (sistemin adını şimdi hatırlayamadım)sanki el arabasını tek elle kullanıyormuş gibi olurdu, savrulmaya çok çok müsait geldi bana 5-Karanlıkta camları indirip kaldırmak için el yordamı gerekiyor düğmelerde aydınlatma yok.eğer iyi bir okey oyuncusuysanız taşları gıdıklayarak taşın ne olduğu anlaşılırya işte sizde bu konuda zorluk çekmezsiniz. 6-2000 model clio vardı farların aydınlatması daha iyiydi.Yinede her arabanın kusuru ve iyi yanları olduğu gibi Toyota dada vardır.İyi yanlarını yazmadım ona zamanım yok, Benim gibi 0 alacak olan müşteriler e biraz olsun yol göstermek istedim.