Gönderen Konu: 2013 Corolla Advance.  (Okunma sayısı 6219 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Corolla Advance.
« Yanıtla #20 : Mart 05, 2014, 00:30:05 »
bu arada bagaja yapmış olduğum led lamba uygulamam buyrun takdir sizin.
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 05, 2014, 00:30:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 05, 2014, 01:17:26 »
led çok güzel olmuş :) nasıl bi led kullandınız?yani bu metreliklerden mi yoksa böyle büyük duruyo bu ama tam anlayamadım?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 20 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 05, 2014, 09:49:17 »
şerit led kullanıldı , parladığı için tek parçaymış gibi görünüyor.link aşağıdadır.
http://www.vatanmarket.com/SERIT-LED-5050-12VOLT
2013 COROLLA
1.6 Advance Navigation
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Araç: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 05, 2014, 10:09:33 »
toyotanın ayıbını bahsetmekte suç olmuş :) yıl olmuş 2014 sorunsuzluk adı altında ışıksız cam düğmesi yapıyorlar ve bizim halkımız sorunsuz diye alıyor. zaten bu huyumuz yüzünden 20 sene kapı kolunu bile değiştirmeden sattılar gıkımız çıkmadan aldık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 05, 2014, 10:17:43 »
toyotanın ayıbını bahsetmekte suç olmuş :) yıl olmuş 2014 sorunsuzluk adı altında ışıksız cam düğmesi yapıyorlar ve bizim halkımız sorunsuz diye alıyor. zaten bu huyumuz yüzünden 20 sene kapı kolunu bile değiştirmeden sattılar gıkımız çıkmadan aldık.

Ya Haşmet Bey, her markada bu tip olaylar var durup durup vuruyorsunuz yine.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 05, 2014, 14:03:10 »
bu arada bagaja yapmış olduğum led lamba uygulamam buyrun takdir sizin.
İbrahim bey ellerinize sağlık gerçekten çok güzel ve fark yaratmış.

Haşmet bey konuyu germekse hiç yazmayın zira hiç birimiz Toyota yetkilisi değiliz.Söz etmek suç değil geliştiricidir.Bireylerin psikolojisini bozmak ise suçtur evet.

Şimdi size sorumu tekrarlıyorum Aracınızı neye göre değerlendirip aldınız?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 05, 2014, 15:18:51 »
İbrahim bey ellerinize sağlık gerçekten çok güzel ve fark yaratmış.

Haşmet bey konuyu germekse hiç yazmayın zira hiç birimiz Toyota yetkilisi değiliz.Söz etmek suç değil geliştiricidir.Bireylerin psikolojisini bozmak ise suçtur evet.

Şimdi size sorumu tekrarlıyorum Aracınızı neye göre değerlendirip aldınız?
siz mi karar veriyorsunuz kimin yazıp yazmayacağına ?
konuyu açan arkadaşımız aracın bir ayıbından bahsetmiş bölüm yöneticisi olarak attığınız mesaj aracı niye aldınız.
parasınıda siz vermediniz aracın eleştirmesinede karışamazsınız. arkadaş konuyu açar isteyen fikrini belirtir. bende diyorum toyota hala ışıksız cam düğmesi elektrikli ayna düğmesi koyuyorsa araçlarına bu bir ayıptır.  aracınızın eksi yönlerini duymak psikolojinizi bozuyorsa kusura bakmazsınız artık.

Mesaj Birleştirildi: Mart 05, 2014, 15:20:31
Ya Haşmet Bey, her markada bu tip olaylar var durup durup vuruyorsunuz yine.
aytaç bey neyi vuruyorum durup durup. ben burda yerin dibinede gömsem giden alır yine. ama işçilik eksikliklerini gözlerine sokarsanız düzeltilme ihtimali var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Hasan kolay
  • Kilometre: 3000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 05, 2014, 15:29:13 »
Değerli arkadaşlar,
Mevzumuz araçların olumlu ve olumsuz yönlerini, kendi yarattığımız projeleri paylaşmak ve birbirimizi kısacda olsa tanımak amaçlı bir platformda bulunuyoruz diye düşünüyorum.
Toyota' almadan önce jetta ve focus gibi araçlarda kullandık. Focus ve jetta çok dar. Focus direksiyon sistemi daha sert.
Toyota bu eksilerinin yanında;
Şaft kolonunu gizleyerek arkada ciddi anlamda bir genişlik oluşturmuş. Koltuk mesafeleri mükemmel. Ön koltuk ile göğüslük altı çok geniş. Örneğin ön panel benim çok hoşuma gitti. Gece gözleri yormayan bir sürüş keyfi veriyor. Ön cam görüş açısı da fena değil. Gösterge renkleri hassas kişiler için göz almayan bir renkte. Sert suspansiyon yapmakla daha güvenli gibi geldi.(sert lastik hariç).
Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 05, 2014, 15:41:22 »
yeni corolla sahiplerine bir sorum var. gündüz vakti farları açınca gösterge camının parlamasını sağlayacak açıdan üzerine ışık düştüğünde (genellikle güneşli havada parlıyor) bizim araç da dahil olmak üzere (e12) göstergenin aydınlatma miktarı düşürülüyor. bu uygulama gece için güzel fakat gündüz bir işkenceye dönüşüyor.

yeni corolla'da gördüğüm kadarıyla farlar açıldığında gösterge ile birlikte touch ekranın da aydınlatma seviyesi düşürülüyor. bu durum, tüm yeni corolla sahiplerinde aynı mıdır yoksa ayar yapılabilme şansı var mıdır ? eğer yoksa çok kötü bir durum, göstergeler bir şekilde okunsa da touch ekrandan hiçbir şey görülemiyor bazen.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 05, 2014, 15:41:48 »
yeni corolla sahiplerine bir sorum var. gündüz vakti farları açınca gösterge camının parlamasını sağlayacak açıdan üzerine ışık düştüğünde (genellikle güneşli havada parlıyor) bizim araç da dahil olmak üzere (e12) göstergenin aydınlatma miktarı düşürülüyor. bu uygulama gece için güzel fakat gündüz bir işkenceye dönüşüyor.

yeni corolla'da gördüğüm kadarıyla farlar açıldığında gösterge ile birlikte touch ekranın da aydınlatma seviyesi düşürülüyor. bu durum, tüm yeni corolla sahiplerinde aynı mıdır yoksa ayar yapılabilme şansı var mıdır ? eğer yoksa çok kötü bir durum, göstergeler bir şekilde okunsa da touch ekrandan hiçbir şey görülemiyor bazen.
Ekranın ve göstergelerin Işık ayarı yapılabiliyor, ışığı tamamen açtığınızda ekranın hiç kararmamasını bile sağlayabilirsiniz... Ama ben orijinal haliyle bıraktım, zaten hava karanlık değilse far yakmıyorum...
Buarada bahsettiğim olayı eski auriste gösterge için de yapabilmek mümkün, isterseniz farlar uyanınca hiç değişmez parlaklık...

Buarada Ben o vidayı ilk defa görüyorum açıkçası :)
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 11600
  • Model Yılı: '14
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Mart 05, 2014, 16:49:57 »
Herkeze merhaba.Yazılanlar beni hayrete düşürüyor.20 yıla yakın  vw kullandım.üretici hatalarından dogan arızaları yazsam tefrika olur.ön yaylarmı,fren disklerimi,kapı döşemesimi,en son dsg 7 arızasımı.hepsi serviste kayıtlı.üstelik jetta da meksika montajı .meksika TC den daha ileri bir ülkemi.bu aracın herşeyini görerek bilerek aldık.bu araçların teknolojileri farklı .jettaya göre yol  tutuşu mükkemmel.otomatik hız
kontrol mükkemel çalışıyor ve çok az benzin yakıyor.jetta çok yakar.100 km gecmeyin otomatik araçta devamlı gaza basmayın basıp cekin aracı akışa bırakın uzun yolda 4.7 4.8 lt leri gördüm.şehir içinde 6.5 7lt ile dolaşıyorum. benzin yakmak birazda kullanıcıya baglı.multimedya ekranı ses düzeni gayet güzel ve yeterli .gösterge paneli amerikan araçlarını andırıyor,begeniyorum.lastiklerimi degiştim,continental eco contak 5 aldım ,sürtünme katsayısı cok düşük çok yumuşak. olumsuz yanı varmı var. bozuk yolda arkadan ses alıyor .arka çamurluk davlumbazları yok buda toyotanın ayıbı 400 tl takılıyor seviste. mutlu günler dilegimle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Hasan kolay
  • Kilometre: 3000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 05, 2014, 17:08:20 »

Hakan Bey merhaba,
Touch ekranın durumu bu. Benim tahminime göre ekran ışığının seviye düşürmesi, farlar otomatik mod konumunda olduğunda yada açıldığında araç durumu gece modu gibi algılayarak ekran ışık seviyesini düşürüyor.
Eğer ekranda kararma olmaz ise iç aydınlatma fazla gibi oluyor. Buda sürücü için iyi değil. Bu benim aslında hoşuma giden bir kısım. (Bilinçli yapıldı yada yapılmadı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 05, 2014, 23:42:01 »
Herkeze merhaba.Yazılanlar beni hayrete düşürüyor.20 yıla yakın  vw kullandım.üretici hatalarından dogan arızaları yazsam tefrika olur.ön yaylarmı,fren disklerimi,kapı döşemesimi,en son dsg 7 arızasımı.hepsi serviste kayıtlı.üstelik jetta da meksika montajı .meksika TC den daha ileri bir ülkemi.bu aracın herşeyini görerek bilerek aldık.bu araçların teknolojileri farklı .jettaya göre yol  tutuşu mükkemmel.otomatik hız
kontrol mükkemel çalışıyor ve çok az benzin yakıyor.jetta çok yakar.100 km gecmeyin otomatik araçta devamlı gaza basmayın basıp cekin aracı akışa bırakın uzun yolda 4.7 4.8 lt leri gördüm.şehir içinde 6.5 7lt ile dolaşıyorum. benzin yakmak birazda kullanıcıya baglı.multimedya ekranı ses düzeni gayet güzel ve yeterli .gösterge paneli amerikan araçlarını andırıyor,begeniyorum.lastiklerimi degiştim,continental eco contak 5 aldım ,sürtünme katsayısı cok düşük çok yumuşak. olumsuz yanı varmı var. bozuk yolda arkadan ses alıyor .arka çamurluk davlumbazları yok buda toyotanın ayıbı 400 tl takılıyor seviste. mutlu günler dilegimle...
Hangi servis takıyor bunu?siz aldınız mı?bursa Çavdarlı öyle bir durum söz konusu değil diyor :(
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 06, 2014, 07:57:23 »
kaan bey.artık bütün servislerin parca katalogunda resimleriyle  kopçalarıyla fiyatı ile var.ben yeni sordum.davlumbaz 180 tl.kopçalar 18 tl. 2 çamurluk için 400 tl. toyota NATAŞ 0216 3024444 toyota SONKAR 0212 26525000 bu servislere fiat sorabilirsiniz. selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 06, 2014, 14:43:26 »
corollayı jettayla her konuda kıyaslayın yol tutuşunda kıyaslamayın. jetta yol tutuşunda ağır basar. corolalda esp varsa iyi gelebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 07, 2014, 09:34:12 »
haşmet bey bende başlangıçta sizin gibi düşünüyordum,ne zaman corolla kulanmaya başladım arabanın yol tutuşu beni hayrete düşürdü.jetta da esp var corollada da esp var.ama corolla yol tutuşu bir başka.cok uzun yıllardır antalyanın bir dağ köyünde evimiz var.istanbuldan yılda 5..6 sefer dolu gidip geliriz.burdurdan ayrılıp dağ yollarından fetiye üzerinden gideriz.böyle olunca,da test etme imkanı doğuyor.iki aracın farkı hemen anlaşılıyor o virajlı ve rampalı yollarda.onun için yazdım.bu benim görüşüm .iyi günler dilegimle..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 07, 2014, 13:44:11 »
kaan bey.artık bütün servislerin parca katalogunda resimleriyle  kopçalarıyla fiyatı ile var.ben yeni sordum.davlumbaz 180 tl.kopçalar 18 tl. 2 çamurluk için 400 tl. toyota NATAŞ 0216 3024444 toyota SONKAR 0212 26525000 bu servislere fiat sorabilirsiniz. selamlar
Tamer Bey bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim :) servisimle görüşücem yakında,olmadı verdiğiniz servisle irtibata geçicem :) çok sağolun :)
youtube.com/kaankara