0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotanın ayıbını bahsetmekte suç olmuş yıl olmuş 2014 sorunsuzluk adı altında ışıksız cam düğmesi yapıyorlar ve bizim halkımız sorunsuz diye alıyor. zaten bu huyumuz yüzünden 20 sene kapı kolunu bile değiştirmeden sattılar gıkımız çıkmadan aldık.
bu arada bagaja yapmış olduğum led lamba uygulamam buyrun takdir sizin.
İbrahim bey ellerinize sağlık gerçekten çok güzel ve fark yaratmış.Haşmet bey konuyu germekse hiç yazmayın zira hiç birimiz Toyota yetkilisi değiliz.Söz etmek suç değil geliştiricidir.Bireylerin psikolojisini bozmak ise suçtur evet.Şimdi size sorumu tekrarlıyorum Aracınızı neye göre değerlendirip aldınız?
Ya Haşmet Bey, her markada bu tip olaylar var durup durup vuruyorsunuz yine.
yeni corolla sahiplerine bir sorum var. gündüz vakti farları açınca gösterge camının parlamasını sağlayacak açıdan üzerine ışık düştüğünde (genellikle güneşli havada parlıyor) bizim araç da dahil olmak üzere (e12) göstergenin aydınlatma miktarı düşürülüyor. bu uygulama gece için güzel fakat gündüz bir işkenceye dönüşüyor.yeni corolla'da gördüğüm kadarıyla farlar açıldığında gösterge ile birlikte touch ekranın da aydınlatma seviyesi düşürülüyor. bu durum, tüm yeni corolla sahiplerinde aynı mıdır yoksa ayar yapılabilme şansı var mıdır ? eğer yoksa çok kötü bir durum, göstergeler bir şekilde okunsa da touch ekrandan hiçbir şey görülemiyor bazen.
Herkeze merhaba.Yazılanlar beni hayrete düşürüyor.20 yıla yakın vw kullandım.üretici hatalarından dogan arızaları yazsam tefrika olur.ön yaylarmı,fren disklerimi,kapı döşemesimi,en son dsg 7 arızasımı.hepsi serviste kayıtlı.üstelik jetta da meksika montajı .meksika TC den daha ileri bir ülkemi.bu aracın herşeyini görerek bilerek aldık.bu araçların teknolojileri farklı .jettaya göre yol tutuşu mükkemmel.otomatik hızkontrol mükkemel çalışıyor ve çok az benzin yakıyor.jetta çok yakar.100 km gecmeyin otomatik araçta devamlı gaza basmayın basıp cekin aracı akışa bırakın uzun yolda 4.7 4.8 lt leri gördüm.şehir içinde 6.5 7lt ile dolaşıyorum. benzin yakmak birazda kullanıcıya baglı.multimedya ekranı ses düzeni gayet güzel ve yeterli .gösterge paneli amerikan araçlarını andırıyor,begeniyorum.lastiklerimi degiştim,continental eco contak 5 aldım ,sürtünme katsayısı cok düşük çok yumuşak. olumsuz yanı varmı var. bozuk yolda arkadan ses alıyor .arka çamurluk davlumbazları yok buda toyotanın ayıbı 400 tl takılıyor seviste. mutlu günler dilegimle...
kaan bey.artık bütün servislerin parca katalogunda resimleriyle kopçalarıyla fiyatı ile var.ben yeni sordum.davlumbaz 180 tl.kopçalar 18 tl. 2 çamurluk için 400 tl. toyota NATAŞ 0216 3024444 toyota SONKAR 0212 26525000 bu servislere fiat sorabilirsiniz. selamlar