0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konuda forumda çeşitli yazılar var.İlk'i Yüksel Güzel'in yaptıgı KC142 idi artık yapmıyor.Diğeri AP900 benim ve montajını yaptıgım 2 araçta kullanılan cihaz sadece ekipmanın fiyatı 225 paundEn sonuncusu uyacayına %99 inandıgım ama daha deneyemedigim orjinal sistem. Malzemeler sadece 1500 TL tutuyor.
Ahmet Bey, Yüksel Bey KC142 işinden neden vazgeçti biliyor musunuz? merak ettim.
Bekledigi ilgiyi görmedigini belirtti.Belkide sürüş güvenliğini tehlikeye atmasından çekindi orasını bilemem.Ancak çok uzun konuşmalarımızda sürekli sisteminin açık noktalarını söyledigimde neden öyle oldugunu ve o noktanın niçin ihtiyaç oldugunu çok net cevaplar ile söylemişti. Bu nedenle ikinci ihtimal zayıf gibi.Bu ara Aytaç senin arabadada CC yazlımı hazır biliyorsun değil mi?
Benim araç 1.33. Olursa tadından yenmez diyeceğim.
Çok iyi o zaman, maliyeti fazla olmaz. Servis olmaz diyor ama ben pek inanmıyordum, ama bu sefer servis garantide sıkıntı çıkarır gibi geliyor bana.
yeni dizel corolla için hız sabitleyici taktıran varmı arkadaşlar?
O konuda birşey diyemem yorumsuz.Hatta bir adım daha öteye gideyim.CC takıldıgında 1 tuş ve bir kablo daha çekilerek hız sınırlayıcı bile arabanda var. Mesaj Birleştirildi: Mart 01, 2014, 00:44:51Belki Toyotada bu ses'e kulak verir ve 1,4 dizellerede CC koyar.Olamaz mı?
Şaşırmadım açıkçası, yurt dışı versiyonlarında start-stop bile var. Senin gibi bu işi bilenler olmasa uyutacaklar hep milleti yani.
Araca sonradan takılan donanımlar yüzünden araçta arıza meydana gelmiyorsa, garanti bozulmaz.Sonradan ilave edilecek elektronik donanımlar uygun konnektörlerle yapıldığı sürece elektronik arıza çıkartma olasılığı sıfırdır.
iyi günler.istanbulda mundes makina takıyor yalınz fiyatı 370 euro artı kadeve imis
Ve o fiyata CM35 hafızalı kol dahil degil. Bende çok bakmıştım.225 paunda AP900ü CM35 kol ile alın ben montajını yaparım.
ahmet abi ben bu uygulamayı taktırmak istiyorum..iletişime geçebilirmiyiz