0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi AP 900 ney..?
ahmet abi bana tel nonu msj atarsan haberleşiriz ben bilecikteyim zaten, yapmış olduğun uygulamalara bakma fırsatım olabilir diye düşünüyorum.yolun bilecikten geçerse haber verirsen görüşebiliriz.aracımı bin kilometre sonra sandıkçı toyotaya bakıma götüreceğim. sana ben msj atamaya çalıştım yapamadım.sen atabılırsen sevınırım.
Harici hız sabitleyici modül.
Nasıl birşey abi bu..?ECU'ya mı ekleniyor?Yoksa ayrıca takılan donanımsal birşey mi..??
ve gaza basıldığı zaman bizdeki gibi devre dışı mı oluyo cc,yoksa kaldığı yerden devam mı?
Ve o fiyata CM35 hafızalı kol dahil degil. Bende çok bakmıştım.225 paunda AP900ü CM35 kol ile alın ben montajını yaparım.
Hocam bu AP900 ve CM35 i biraz daha açmanız mümkün mü ? Nedir bunlar ne işe yarar ?
Ahmet Bey, cc kol, kablo ve işçilikle kaça mal olur bana?
Kolu ebayda 20 dolar civarında bulabilirsiniz.İşçilik için birşey diyemem servis ne ister bana derseniz Sakaryaya gelebilşrmşsiniz?Çok birşey tutacagını zannetmiyorum.
Sakarya'ya gelirim tabi zaten orada akrabam var. Müsait bir zamanımda görüşürüz Ahmet Bey, sağolun.
Hız sabitleyici olmayan araçlar için sonradan takılan bir hız sabitleme modülü.
Şmzamdaki araca uygunluğu nedir ? Olabilir mi ?
Oluyor.Daha dogrusu olmadıgı araç yok.
Bir umut ışığı mı yandı bize NAsıl olacak bu iş bakınmaya çalıştım ama bişi bulamadım detaylı bir site veya döküman var mı acaba ?