0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=55578.0Burasını inceleyin sonra kodu almaya çalışın sorunu belki bulabiliriz.
34 e bakım dönerim.
Ahmet telefonumda böyle bir program var OBD2 diye genel olarak bütün arabaları veriyorbende C0034 resimdeki arıza kodunu verdi
Ahmet üstad çok teşekkür ederim. Cumartesi yine sanayiye gideceğim zaten.ABS ile ilgili ne gerekiyorsa bakacağım - baktıracağım.Airbag ın arada bir yanıp sönmesi de deli ediyor beni.fren uyarı ışığıda normalde sabit yanıyor, check mod da bir tepki vermiyor, abs lambasıyla birlikte yanması normalmi acaba yoksa arka teker abs sisteminde sorun olduğu için mi yanıyor acep ?Birde lpg taktıracağım önerilerinizi almak isterim arkadaşlar.
Geçmiş olsun.Böyle durumda sag sol sensör degiştirerek arıza saga geçtimi, sol düzeldimi şeklinde kontrol etmek daha saglıklı.Böylece sensör arızalı degilse gereksiz harcama yapmazsınız.Günlük hayatta çok ilginç şeyler olabiliyor.
Geleliim LPG sistemineFema: 650 TL , Atiker normal 1000 tl OBD li sistem 1300 tl, Lovato: 1500 tl, BRC: 1800 TL, Tomasetto OBD li sistem: 1200 tl, biraz araştırdım, tomasetto düşünüyorum, eski arcımda BRC vardı hiç sorun yaşamadım ama 1800 tl de vermek istemiyorum şimdi.tomasetto hakkında gördüğüm yorumların geneli olumluydu, görüştüğüm kişiden aldığım havaya göre 1100 tl ye biter gibi bu iş, ayrıca bizim corollalar lpg sistemi konusunda seçici değilmiş, hepsi uyum sağlıyormuş, biraz daha araştırıp kararımı vereceğim bakalım.Bu arada Ankaradaki İlsay LPG hakkında yorumu olan varmı?
Geçmiş olsun. Bu tip sahtekar insanlar yüzünden nereye güvenip de aracımızı götüreceğimizi şaşırıyoruz...
Geçmiş olsun.