0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim bak senin sözünü dinledim şeffaf farları aldım şehir dışındaydım videoyu çekemedim inşallah onu bugün akşam halletcem
Hayırlı olsun güzel yapmışsın uygun fiyattı zaten . Yakında da karartırsın . Bende bir müsait olup kara farları foruma atamadım. Vİdeo bekliyorum haberin olsun
Hayırlı olsunda 45 yerine 51lik olsaydı keşkee orjinal zaten 45lik
Hayırlı uğurlu olsun , yalnız fazla redline yapıyorsun ben kıyamam araca o kadar. Ama patlata patlata gidecek gibi egzoz
ne desem bilemedim yunus.işallah vieodaki gibi eksozun sesi gerçektende güzel çıkıyordur.başkalarına rahatsızlık vermez umarım.
Vanalı mı . Eyvah eyvah çok kızan olur he dikkat et .Şöyle tatlı sese bayılıyorum. Benim arabada nasıl çıkartırız bilmiyorum.toyota yaris & sebring
Niye kızsınlar ki
Zaten corolla normal abart egzozda bile acayip kalın ve sesli . Vanalıda yanında durulmaz . Tabi ankara alışık olabilir ama düzcede , vanalılar abartılı şekilde kullanılırsa direk polise şikayet ediliyor .Bende steel taktırdım silencerli hala çok bağırıyor , orjinale döneceğim.
O konuda haklısın Ankara alışık bu arada yeni aldığım şeffaf farlarıda kararttım
Merak ettim Yunus fırınladın mı?
ısı tabancası kolaylık sağladı mı . ürünlerde yamukluk filan etmedi değil mi.