0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yol bilgisayarı var mı bahsettiğiniz teyplerde acaba ?
ben normal sesinden memnunum, idare ediyor fakat usb desteği veya mp3 cd'si falan çalmaması benim sıkıntım.
hangisini anlamadım ?
müzik çalarım orjinal toyota teybi o yüzden cd haricinde bir girişi yok, audio system tarzı ürünleri 170 liradan aşağı bulmakta çok zor (kaliteli bir teyp alınır o paraya), fm transmitter var araçta ama oda fonda devamlı bir tıslama sesi çıkarıyor, hepsi öylemi bilmiyorum tabi, teyp içinde çerçeveye vereceğiz ekstradan bir sürü para, ne vardı normal büyüklükte bir teyp koysaymış toyota şu arabalara.
yani ortalama fiyat verdim onda 155 TL + kargo parasıyla veren bir satıcı denk gelmişti internette. Benim sıkıntım arabayı satarsak tekrardan kullanamayacağız aynı ürünü, 2. birşey kullanıcıların bir kısmı şarkı geçişleri sapıtıyor, şarkı geçişleri geç oluyor,cızırtı yapıyor gibi yorumlar yapmışlar tam emin olamadım o kadar para vereceğiz sonuçta. Emin olamıyorum doğal olarak ama şuan için 12 şarkıyla sınırlı kalmak ve müzik dinlemek için tekrar tekrar cd doldurmak acayip sinir bozuyor.
evet o bakımdan güzel olur tablet veya herhangi bir ürünü aux tan bağlamak, Birde şu var örneğin audio system markasının ürünü hb de 236 TL, n11 de 175 TL, sahibinden de 155 TL diyor ama get satış yok. Yani her yerde farklı fiyat ürün aynıdır değilmi ? sizin kullandığınız hangi marka ?
linkler için teşekkürler, sanırım alacağım bu ürünü bakalım en uygun nekadara denk getireceğim.
bu ürün mutlaka ,iş görür ama siz cd çalarızın kafasını temizledinizmi? ayrıca unutmayınki cd lerin ömrü 5 yılldır ,5.yılın sonunda cd lerde bozulmalar meydana gelir ,serin kuru karanlık bir yerde saklayarak ömrünü 2-3- yıl daha fazladan uztılablir ...cd çalarların kafa tezmiliğini yapmayı deneyin.
Abicim CD çaların kafasını nasıl temizleyebiliriz , anlatabilirmisin ben uygulamayı bilmiyorum çünkü . Kolay bir işlemse hemen yapalım şimdi
burak http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/9-in1-cd-vcd-dvd-cd-rom-full-temizleme-kiti-103199235linkteki ürün bildiğin basit bir cd dir. bu cd nin okunan yüzeyinde fırçalar vardır kılcal fırçalar bunun üzerine resimde görünen damlalardan damlatıyorsun ve cd yi yerine yerleştiriyorsun play tuşuna bas 5 sn sonra ejeck tuşuna basarak geri çıkart.bukadar basit.biz radyolarda televizyonlarda cd player ları böyle temizliyoruz. ürünü çok daha ucuza alabileceğin yerler vardır mutlaka ben örnek olsun diye link verdim.birde şunu unutmayınki cd ve dvd lerin ömürleri 5 yıldır 5.yılın sonunda uygun koşullarda saklanmayan meyda araçları kendiliğinden bozulurlar.