Gönderen Konu: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme  (Okunma sayısı 33582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme
« Yanıtla #40 : Mart 25, 2014, 22:46:02 »
Yol bilgisayarı var mı bahsettiğiniz teyplerde acaba ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 25, 2014, 22:46:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 25, 2014, 22:52:03 »
Yol bilgisayarı var mı bahsettiğiniz teyplerde acaba ?

hayır yok
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mart 26, 2014, 15:05:56 »
ben normal sesinden memnunum, idare ediyor fakat usb desteği veya mp3 cd'si falan çalmaması benim sıkıntım.
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 26, 2014, 16:13:56 »
ben normal sesinden memnunum, idare ediyor fakat usb desteği veya mp3 cd'si falan çalmaması benim sıkıntım.

şayet müzik çalarınızn aux özelliği var ise bunu kendiniz bile yapablirisniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Mart 26, 2014, 16:27:10 »
hangisini anlamadım ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mart 26, 2014, 16:35:14 »
hangisini anlamadım ?

müzik çalarınızn aux girişi var ise streo jack veya usb bağlantısı yaparak harici cihazlar üzerinden müzik dinlyeblirisniz. mp3 olayı farklı tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mart 26, 2014, 16:45:11 »
müzik çalarım orjinal toyota teybi o yüzden cd haricinde bir girişi yok, audio system tarzı ürünleri 170 liradan aşağı bulmakta çok zor (kaliteli bir teyp alınır o paraya), fm transmitter var araçta ama oda fonda devamlı bir tıslama sesi çıkarıyor, hepsi öylemi bilmiyorum tabi, teyp içinde çerçeveye vereceğiz ekstradan bir sürü para, ne vardı normal büyüklükte bir teyp koysaymış toyota şu arabalara.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mart 26, 2014, 16:49:55 »
müzik çalarım orjinal toyota teybi o yüzden cd haricinde bir girişi yok, audio system tarzı ürünleri 170 liradan aşağı bulmakta çok zor (kaliteli bir teyp alınır o paraya), fm transmitter var araçta ama oda fonda devamlı bir tıslama sesi çıkarıyor, hepsi öylemi bilmiyorum tabi, teyp içinde çerçeveye vereceğiz ekstradan bir sürü para, ne vardı normal büyüklükte bir teyp koysaymış toyota şu arabalara.

170 tl degil ama 155 tl olması lazım öncelikle.kaliteli teyp bulunur mu o paraya onuda bilmem açıkcası.ama orjinalligi bozmıyan aynı ses kalitesi alıp hep usb hemde aux çıkışına sahip olabilceginiz istediginizde navigasyon veya ekranlı ürün türlerini takabilceginiz bir cihaza sahip olmuş olcaksınız.yol bilgisayarınızı kullanmaya devam edebilceksiniz.alcagınız teyp hem görüntüyü bozucak hemde orjinalligi.şahsi görüşüm bunlar.ben aldım memnunum iyiki o parayı vermişim diyorum.tabi bu arada en az 6 lı cd changer sahibi olup cd derdinden de kurtulmuş olcaksınız.ayrıca direksiyon kumandasınıda kullanabilceksiniz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Mart 26, 2014, 17:13:42 »
yani ortalama fiyat verdim onda 155 TL + kargo parasıyla veren bir satıcı denk gelmişti internette. Benim sıkıntım arabayı satarsak tekrardan kullanamayacağız aynı ürünü, 2. birşey kullanıcıların bir kısmı şarkı geçişleri sapıtıyor, şarkı geçişleri geç oluyor,cızırtı yapıyor gibi yorumlar yapmışlar tam emin olamadım o kadar para vereceğiz sonuçta. Emin olamıyorum doğal olarak ama şuan için 12 şarkıyla sınırlı kalmak ve müzik dinlemek için tekrar tekrar cd doldurmak acayip sinir bozuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mart 26, 2014, 17:18:34 »
yani ortalama fiyat verdim onda 155 TL + kargo parasıyla veren bir satıcı denk gelmişti internette. Benim sıkıntım arabayı satarsak tekrardan kullanamayacağız aynı ürünü, 2. birşey kullanıcıların bir kısmı şarkı geçişleri sapıtıyor, şarkı geçişleri geç oluyor,cızırtı yapıyor gibi yorumlar yapmışlar tam emin olamadım o kadar para vereceğiz sonuçta. Emin olamıyorum doğal olarak ama şuan için 12 şarkıyla sınırlı kalmak ve müzik dinlemek için tekrar tekrar cd doldurmak acayip sinir bozuyor.

şuan piyasa 3-4 firma var bu işi yapan ve ben kendimce en iyisini kullandıgımı düşünüyorum ve şarkılar arası geçişlerde hiçbir beklemem cızırtım en ufak bir sorunum yok.ses kalitesi olarakda aynı kalitede dinliyorum.zamanında çok cd doldurdum ve o duyguyu biliyorum.satarken zaten parasını çıkarabilceginiz bir ürün aynı zamanda.aletin sınırlarını zorlamıyorum şuan ve 100 şarkıya kadar rahatça dinliyorum.şarkı geçişleri geç oluyordan kasıt ne çok merakediyorum.doldurdugumuz cd yi bile şak diye okumuyor teyp zaten.yada geçişlerde birkaç sn o da bekletiyor.ürün normal cd çalarımızdan daha fazla bekletmiyor yani.nasıl olsa aynı ürün bunlar diye gidip ucuzu almanın bazı sıkıntıları illaki olcaktır ama.ayrıca ben olayı keyif haline getirmiş psp takmış ve ordan müzik dinlemeye devametmekteyim şuan.hiçbir şarkı geçişinde  sapıtma durma cızırtı vs olmamakda.video film bile seyrettigim oluyor yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mart 26, 2014, 17:24:23 »
evet o bakımdan güzel olur tablet veya herhangi bir ürünü aux tan bağlamak, Birde şu var örneğin audio system markasının ürünü hb de 236 TL, n11 de 175 TL, sahibinden de 155 TL diyor ama get satış yok. Yani her yerde farklı fiyat ürün aynıdır değilmi ?  sizin kullandığınız hangi marka ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mart 26, 2014, 17:30:37 »
evet o bakımdan güzel olur tablet veya herhangi bir ürünü aux tan bağlamak, Birde şu var örneğin audio system markasının ürünü hb de 236 TL, n11 de 175 TL, sahibinden de 155 TL diyor ama get satış yok. Yani her yerde farklı fiyat ürün aynıdır değilmi ?  sizin kullandığınız hangi marka ?

audio markasını kullanıyorum ben ve ürün heryerde aynı degişmez.o kadar fiyat farkını aracı kuruluş kaynaklıdır büyük ihtimalle ben size ithalatcısının linkini ve yan satıcının linkini atıyım bir görüşün isterseniz

http://www.yakamozelektronik.com/UrunDetay/21/usb-adaptorleri/384/Audio%20System%20Opel%20Usb%20Sd%20Aux%20Adapt%C3%B6r%C3%BC.html

http://netronoto.sahibinden.com/?aff=11234366&search_text=toyota+aux
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mart 26, 2014, 19:32:29 »
linkler için teşekkürler, sanırım alacağım bu ürünü bakalım en uygun nekadara denk getireceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mart 26, 2014, 19:51:52 »
linkler için teşekkürler, sanırım alacağım bu ürünü bakalım en uygun nekadara denk getireceğim.

ricaederim.karar sizin.aklınıza takılan birşey olursa sorarsınız elimden geldigi kadar yardımcı olurum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T SR
  • Kilometre: 173000
  • Model Yılı: '05
  • 39 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 26, 2014, 19:59:54 »
bu ürün mutlaka ,iş görür ama siz cd çalarızın kafasını  temizledinizmi? ayrıca unutmayınki cd lerin ömrü 5 yılldır ,5.yılın sonunda cd lerde bozulmalar meydana gelir ,serin kuru karanlık bir yerde saklayarak ömrünü 2-3- yıl daha fazladan uztılablir ...cd çalarların kafa tezmiliğini yapmayı deneyin.

Abicim CD  çaların kafasını nasıl temizleyebiliriz , anlatabilirmisin ben uygulamayı bilmiyorum çünkü . Kolay bir işlemse hemen yapalım şimdi :D
Makina Mühendisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mart 26, 2014, 23:24:32 »
Abicim CD  çaların kafasını nasıl temizleyebiliriz , anlatabilirmisin ben uygulamayı bilmiyorum çünkü . Kolay bir işlemse hemen yapalım şimdi :D

şahsi fikrim bizim temizlememizle bu işten anlıyan birinin temizlemesi bir olmuyor ama genede deneyin hiç yoktan iyidir
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 27, 2014, 09:13:20 »

burak

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/9-in1-cd-vcd-dvd-cd-rom-full-temizleme-kiti-103199235

linkteki ürün bildiğin basit bir cd dir. bu cd nin okunan yüzeyinde fırçalar vardır kılcal fırçalar bunun üzerine resimde görünen damlalardan damlatıyorsun ve cd yi yerine yerleştiriyorsun play tuşuna bas 5 sn sonra ejeck tuşuna basarak geri çıkart.bukadar basit.biz radyolarda televizyonlarda cd player ları böyle temizliyoruz. ürünü çok daha ucuza alabileceğin yerler vardır mutlaka ben örnek olsun diye link verdim.birde şunu unutmayınki cd ve dvd lerin ömürleri 5 yıldır 5.yılın sonunda uygun koşullarda saklanmayan meyda araçları kendiliğinden bozulurlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Mart 27, 2014, 09:21:31 »
burak

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/9-in1-cd-vcd-dvd-cd-rom-full-temizleme-kiti-103199235

linkteki ürün bildiğin basit bir cd dir. bu cd nin okunan yüzeyinde fırçalar vardır kılcal fırçalar bunun üzerine resimde görünen damlalardan damlatıyorsun ve cd yi yerine yerleştiriyorsun play tuşuna bas 5 sn sonra ejeck tuşuna basarak geri çıkart.bukadar basit.biz radyolarda televizyonlarda cd player ları böyle temizliyoruz. ürünü çok daha ucuza alabileceğin yerler vardır mutlaka ben örnek olsun diye link verdim.birde şunu unutmayınki cd ve dvd lerin ömürleri 5 yıldır 5.yılın sonunda uygun koşullarda saklanmayan meyda araçları kendiliğinden bozulurlar.

herseyin bir kullanim suresi var o kesin ona kimse birsey diyemez zaten ama teyplerinde bir kullanim suresi var.benim teyp im hicbirsekilde doldurma cd okumuyor dediginiz temizligi de yaptım gene okumuyor bende satarken tamirettirip simdi kullandigim urunu almaya karar verdim.en azindan cd derdinden kurtuldum ki mp3 bile dinleyebiliyorum artik 6li changer sayesinde.her teyp icin çözüm olmuyor o yöntem demek istediğim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 101
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 28, 2014, 01:32:36 »
valla üründen çok memnunum süper gerçekten 155 tl sahibinden aldım yetkili firma yakomoz elektronik yol bilgisayarını iptal etmemiş ve arabanın herhangi bi orjinal parça bölümünü bozmuş olmuyorsunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T SR
  • Kilometre: 173000
  • 39 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 28, 2014, 14:12:59 »
burak

Teşekkür ederim abicim uygulamayı yapıcam en yakın zamanda :)
Makina Mühendisi