0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim Audiocarlarda track müzik dinlenebiliyor mu, deneyen var mı?Az önce Audiocar ve CDden aynı şarkıyı açtım bariz fark var.
hiç denemedim ahmet abi..farktan kastın ne biraz açabilirmisin
CD ile Audicarda aynı şarkıyı dinlerken arka plandan gelen tınıların berraklıgı CD de dinledigim track şarkıda daha net.
OgünSesin netliginde sorun yok.Ama müzigin arka planında çalan tınılar vardır işte onlardaki netlik yada kulagımı okşaması da diyebilirim biraz farklı.Belkide MP3 oldugundanda olabilir sonuçta sıkıştırılmış müzik ve netligin düştügünden bahsediliyordu.Müsait zamanda bellege müzikleri track olarak atarak deneyecegim eger çalarsa muhtemelen istedigim tınılarıda duyarım diye düşünüyorum.
abi dedigim gibi track hiç denemedim açıkcası.ama şöle diyim arka planda hiç kulagımı tırmalıyan birşey gelmedi mp3 olarak.aslında biraz araştırdım kendimce ençok sd kartta kullanımı tavsiye ediyorlarmış.usb ve aux a göre çok daha iyi diyorlar.ben hiç denemedim.ama denemeler yapacak olursan paylaşırsan sevinirim bende abi.senin yorumların önemli zaten
Ahmet aldınmı sen audıosystem.
Yine olmamış bizim text işi, bir şarkıda 2 yazıyor bir şarkıda a yazıyor anlamadım sıkıntı ne, acaba şarkı isimleri fazla uzunda onda mı göstermiyor.
Ogünİkimiz farklı şeyden bahsediyoruz. Yada ben anlatmak istedigimi düzgün ifade edemedim.MP3 dinlerken müzigin arkadan gelen bazı tınılar başka edişle farklı yardımcı enstrümanların sesini duyamıyorum.En ufak bir cızırtı sorunu yok.Cavit abiGeçen bir E12 Corollaya taktım oldukça uygun bulmuş (ne kadar bilmiyorum) 2 adet almış ve birini bana hediye etti.
Valla aynı Cavit abinin dediğini yaptım orayı da okudum ama şarkıların sadece ilk harfi görünüyor
attıgım linki inceledinmi ahmet abi peki.okudunmu iyice.orda çünkü bazı toyotacılar yapmış bu işi oyüzden attımMesaj Birleştirildi: Nisan 01, 2014, 15:28:39yani normal şarkının içindeki yardımcı enstrümanlar mı ahmet abi.valla umarım bu sefer dogru anlayıp kızdırmam seni
Birşey daha var klasör isimlerini cd01 cd02 gibi değilde normal isimler verseniz yine klasör klasör çalışıyor görmemezlik yapmıyor