Gönderen Konu: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme  (Okunma sayısı 33581 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: Orjinal teyibi çıkarmadan usb-sd dinleyebilme
« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 11:30:05 »
E12 lerde cd calar sikintisi yasayan sayi az degil teyip birsure sonra doldurma cdleri calmamaua orjinalleri cok iyo sekilde calmaya basliyor.temizlettirme bakim maaliyeti 200tl ankarada aux usb charger daha mantikli enazindan cd derdinden kurtuldum 6li cd changer gibi suan.enson satarken temizlettirirm birtek.
2002 corolla sol vvt-i

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 25, 2014, 11:30:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 25, 2014, 14:31:44 »
E12 lerde cd calar sikintisi yasayan sayi az degil teyip birsure sonra doldurma cdleri calmamaua orjinalleri cok iyo sekilde calmaya basliyor.temizlettirme bakim maaliyeti 200tl ankarada aux usb charger daha mantikli enazindan cd derdinden kurtuldum 6li cd changer gibi suan.enson satarken temizlettirirm birtek.

temizletme bakım için 200 tl vermenize gerek yokki...kasetçilerden yada büyük avm lerden yada teknoloji mağazalarından temizleme cd si alın 2-3tl civarında takın cd çalarınız temizlensin bukadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Mart 25, 2014, 18:45:40 »

temizletme bakım için 200 tl vermenize gerek yokki...kasetçilerden yada büyük avm lerden yada teknoloji mağazalarından temizleme cd si alın 2-3tl civarında takın cd çalarınız temizlensin bukadar.

dediginiz olayı zaten denedim ama geçici çözüm oldu sonra tekrar aynı sıkıntıyı verdi.kalıcı çözüm için bu fiyatı istediler o da çok kalıcı gelmedi açıkcası. bende bu yola başvurdum hem cd derdinde kurtuldum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 25, 2014, 18:51:23 »
dediginiz olayı zaten denedim ama geçici çözüm oldu sonra tekrar aynı sıkıntıyı verdi.kalıcı çözüm için bu fiyatı istediler o da çok kalıcı gelmedi açıkcası. bende bu yola başvurdum hem cd derdinde kurtuldum

Bende düşünüyorum bu olayı ama hazırda komple ses sistemim kenarda yatıyor. Şeytan dürtüyor 150 200 tl vereceğine git sistemi taktır diye :D Küllüğüm üstüne gömme teyp takılabiliyor kapak kapanınca teyp içeride kalabiliyor. Yapan vardı sitede.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mart 25, 2014, 18:56:21 »
Bende düşünüyorum bu olayı ama hazırda komple ses sistemim kenarda yatıyor. Şeytan dürtüyor 150 200 tl vereceğine git sistemi taktır diye :D Küllüğüm üstüne gömme teyp takılabiliyor kapak kapanınca teyp içeride kalabiliyor. Yapan vardı sitede.

var var onu yapan çokda zor bir şey degil..bu işi yapan kişiler kolaylıkla yapıyorlar zaten.ben orjinalligi bozmıyım diye böle yaptım..o aletler zaten sesi etkilemiyor eger kalitelisinden alırsan
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mart 25, 2014, 19:18:19 »
var var onu yapan çokda zor bir şey degil..bu işi yapan kişiler kolaylıkla yapıyorlar zaten.ben orjinalligi bozmıyım diye böle yaptım..o aletler zaten sesi etkilemiyor eger kalitelisinden alırsan

Elimde hazır bunlar var. Eski araçtan kalma. Sadece amfi eksik. Bunlar olmasaydı çoktan almıştım sizin cihazlardan. Montajıda basit onların internette videosu var kendim takarım ama kararsızım aylardır bunu düşünüyorum. Cd çekiyorum 10 parçadan 7 sini okuyor orjinal teyp.

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 TEYP -  KUMANDALI

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım Midbass (4x)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mart 25, 2014, 19:48:09 »
Elimde hazır bunlar var. Eski araçtan kalma. Sadece amfi eksik. Bunlar olmasaydı çoktan almıştım sizin cihazlardan. Montajıda basit onların internette videosu var kendim takarım ama kararsızım aylardır bunu düşünüyorum. Cd çekiyorum 10 parçadan 7 sini okuyor orjinal teyp.

PIONEER DEH-8350 SD USB AUX MP3 TEYP -  KUMANDALI

HERTZ ESK165 120W RMS'Lİ 16CM 2 takım Midbass (4x)

PIONEER 307 D4 1200 WATT 400 RMS CHAMPİON SERİSİ ÇİFT BOBİN

eger yerinde olsam teyp i satarım.niye diceksin aldıgım aleti kullanmıyorum diye küllügün oradan çıkaracaktım ilk ama o gözün arkası kapalı  demek istedigimi anlatabildimmi bilmiyorum ama küllügü çıkarında mekanizmaya ulaşamıyorsun.arkası kapalı bir kutu gibi orası.oranın kesilmesi vs lazım.ben oyüzden torpidodan çıkardım birde şu var küllügün kapagı vitese deycek mi deymicekmi..ama geri kalan malzemeyi hemen arabaya taktırırdım teypi de satar ya bu changerdan alırdım yada üstüne para koyup ekranlı alırdım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mart 25, 2014, 20:02:16 »
eger yerinde olsam teyp i satarım.niye diceksin aldıgım aleti kullanmıyorum diye küllügün oradan çıkaracaktım ilk ama o gözün arkası kapalı  demek istedigimi anlatabildimmi bilmiyorum ama küllügü çıkarında mekanizmaya ulaşamıyorsun.arkası kapalı bir kutu gibi orası.oranın kesilmesi vs lazım.ben oyüzden torpidodan çıkardım birde şu var küllügün kapagı vitese deycek mi deymicekmi..ama geri kalan malzemeyi hemen arabaya taktırırdım teypi de satar ya bu changerdan alırdım yada üstüne para koyup ekranlı alırdım

küllüğün üstündeki göze yapıyorlar küllük olmaz zaten kapalı arkası komple açıp baktım. üst kapağı açınca vitese değmiyor.  Elimdeki sistemi orjinal teyp kaldırmaz. amfi alıp taksamda güzel ses alamam. ekran alsam yol bigisayarı gidecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 25, 2014, 20:14:23 »
bence yol bilgisayarıda çok faydalı bişeyler göstermiyor zaten, şimdiye kadar 10 kere anca bakmışımdır, çerçeveye teyp parası istiyorlar nerdeyse ben ona gıcık oluyorum
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mart 25, 2014, 20:25:06 »
bence yol bilgisayarıda çok faydalı bişeyler göstermiyor zaten, şimdiye kadar 10 kere anca bakmışımdır, çerçeveye teyp parası istiyorlar nerdeyse ben ona gıcık oluyorum

Çerçeve takınca kötü duruyor orası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 25, 2014, 20:31:12 »
diğer türlüde aşağıdaki göz iptal olacak, satarken teyp çıkarılınca tuhaf bir görüntü kalır orda, ikinci bir olay orjinal teyple birlikte 2. teybide çalıştırma gibi bir durum varmı, hoparlörü ortak kullanma gibi birşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Mart 25, 2014, 20:35:01 »
küllüğün üstündeki göze yapıyorlar küllük olmaz zaten kapalı arkası komple açıp baktım. üst kapağı açınca vitese değmiyor.  Elimdeki sistemi orjinal teyp kaldırmaz. amfi alıp taksamda güzel ses alamam. ekran alsam yol bigisayarı gidecek.

en iyisi benim dedigim olay aslında bence yani suanki teyp ile o ses sistemi olmuyormu diyorsun kafam karıştı da

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 20:36:27
diğer türlüde aşağıdaki göz iptal olacak, satarken teyp çıkarılınca tuhaf bir görüntü kalır orda, ikinci bir olay orjinal teyple birlikte 2. teybide çalıştırma gibi bir durum varmı, hoparlörü ortak kullanma gibi birşey.

iki teypbide kullanabilirsinz evet. Yani orjinal teyp iptal olmaz devam eder aktif olmaya.ama toyotaya yakisirmi onu bilmiorum
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mart 25, 2014, 22:07:38 »
en iyisi benim dedigim olay aslında bence yani suanki teyp ile o ses sistemi olmuyormu diyorsun kafam karıştı da

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 20:36:27
iki teypbide kullanabilirsinz evet. Yani orjinal teyp iptal olmaz devam eder aktif olmaya.ama toyotaya yakisirmi onu bilmiorum

orjinal teyp kaldırmaz benim sistemi amfi alsamda hoş ses alamam. Yani verimli olmaz.

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 22:09:54

Satarken kapağı kapalı durduğu için görüntü kirliliği olmaz. hem alacak yeni sahibinede yol göstermiş oluruz. zaten uzun süre satmayı düşünmüyorum araç yeni sayılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mart 25, 2014, 22:12:36 »
orjinal teyp kaldırmaz benim sistemi amfi alsamda hoş ses alamam. Yani verimli olmaz.

Mesaj Birleştirildi: Mart 25, 2014, 22:09:54
Satarken kapağı kapalı durduğu için görüntü kirliliği olmaz. hem alacak yeni sahibinede yol göstermiş oluruz. zaten uzun süre satmayı düşünmüyorum araç yeni sayılır.

o bölümü kesmeden kullanabiliyormuyuz teybi, sığıyormu eşya gözüne ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Mart 25, 2014, 22:15:43 »

Kapağın iç kısmı kesilince oluyor yani dıştan bir sorun olmuyor.  Sitede birisi yapmıştı fotoları arşive almıştım :)

""""Alıntıdır"""

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mart 25, 2014, 22:17:35 »

eşya gözüne milimetrik olarak sıgabilir ama kapak iptal olurmu onu bilmiorum bakmak lazım.şahsi görüşüm tabi.valla o teybi oraya taktırmak bana mantıklı gelmiyor hani daha çok bmwlerde görülen bir olay bu.toyotaya gidermi bilmiyorum.ama şahsen söle söliyim teypbi satar ekranlı teyp alırım illa amfiyi takacaksam ben.şuan piyasada sony bile oldukça düşürdü fiyatları o ürünlerde ki sony yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 106 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Mart 25, 2014, 22:23:00 »
eşya gözüne milimetrik olarak sıgabilir ama kapak iptal olurmu onu bilmiorum bakmak lazım.şahsi görüşüm tabi.valla o teybi oraya taktırmak bana mantıklı gelmiyor hani daha çok bmwlerde görülen bir olay bu.toyotaya gidermi bilmiyorum.ama şahsen söle söliyim teypbi satar ekranlı teyp alırım illa amfiyi takacaksam ben.şuan piyasada sony bile oldukça düşürdü fiyatları o ürünlerde ki sony yani

Ekranlı alınca yol bilgisayarı gidecek + çerçeve parası vermem gerek. Fotoları ekledim kapak iptal olmuyor kapanıyor normal şekilde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 66 kere teşekkür etti
  • 254 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mart 25, 2014, 22:37:59 »
navitech'in de 6.2'' tv,sd,usb li bir ekranlı teybi var 335 liraya tam oturur gibime geliyor o.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Mart 25, 2014, 22:40:28 »
navitech'in de 6.2'' tv,sd,usb li bir ekranlı teybi var 335 liraya tam oturur gibime geliyor o.

onun yerine 500tl ye fln sony nin var sanırım onu alırım ben.keyif içn birşey yapıyorsun çünkü şahsi görüşüm.kapak falan iptal etmiyorsa sen bilirsin..ses sistemini yapmak istiyorsan araçta daha güzel ses istiyorsan yaptır.ben çok öle şeylere takılmıyorum begeniyorum oyüzden ben yapmam diye düşünüyorum direk.tercih meselesi yani.
2002 corolla sol vvt-i