0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hande başkan yavaş yavaş eski formuna kavuşuyor Aldın mı la cevabını çam kozalağaaaaYan cehennem yaaaann geliyorun yan yannn
11818 den bulmaya calistim olmadi. Emaillerede cevap vermiyor Ertan abi. Facebook vs şeyleri kullanmıyor Ertan abi. Mesleği is güvenliği uzmani olmaliydi oyle aradim netten yine bulamadim
Yoksa Ertan Kara diye biri hiç olmadı mı biz mi hayal gördük Ertan Kara Nazif Kara davasından sonra bir daha görulmedi
Hanımefendi kimliğimi bir yana bıraktırmak için uğraşıyorsun.... zorlama beni Sercan.... ah aile planlaması yöntemleri 26 yıl önce yeterince anlatılamamış yurdumda....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2011-1.6-corolla-turkiye-de-tek-ozel-yapim-modifiyeli-141695862/detay/Araç tamamen orijinaldir ilgilenen arkadaşlar veya çevresinde ilgilenenler olursa toyotaclubtr üyelerine son cüzi bir indirim söz konusu olabilir.
biri geldi alayım dedi ben de peki dedim.... Manyak mıyım neyim?
Abiim hep eziyolar beni hep vuruyolar ama hep dostuz hep bi can ciğeriz kiminin zoruna kiminin hoşuna gidiyor
Allah yakmasın kardeşim yanan yanana, yer açın....
Bu arada Sercan'a sürekli giydiriyorsun ve gıkı çıkmıyor sana karşıya çok takdir ediyorum seni
Hande ablaaaaaa aradigin arabayi buldumm ))http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=155492858Fiyatida cok uygun degil mi ) bizim memleketteki toyotalar boyle degerli iste Anlam veremiyorum ben bunlara . Modeli yanlis yazlmis ama 2010 model diye tahmin ediyorum . 16 bindeki corollayi alalim 52 ye satalim bence
est. ..iyi yapmışsınız:) malum eskiyenin yerine yenisini almak lazım:))) (bu kampanyanın hanımlara yönelik olanı yokmu acaba? ))) )
Usta bunun şöyle bir nedeni olabilir mi; Bu espri anlayışı dediğimiz şey karşılıklı olur yani nasıl Hande aplam Sercan birşey söylediğinde Sercan alınmıyor Sercan birşey söylediğinde de Hande Aplam alınmıyor bu işin esası budur...Amaaa sözüm başlıktan dışarı, sen 5 dakika önce tanıdığın adama ortamda yüzyüze espriler yapıp, sonra başka ortamda sıra kendine gelince bozulup laf sokmaya çalışırsan demezler mi arkadaş sen orda bi duuuuuuurrr Velhasıl kelam ''Sizden biriniz, kendisi için arzu edip istediği şeyi, din kardeşi için de arzu edip istemedikçe, gerçek anlamda iman etmiş olamaz. '' demiş Efendimiz Hz. Muhammed (sav.)
O değilde aplaa hareketler duruş filan zebaniyle benzer çizmiz bide seni ne demek istiyo buuu