0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bursadaki fena kafama takıldı.... ama bide şuna bakın....http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-memurdan-temiz-corolla-elegant-garaj-arabasi-daha-17663-km-de-155086091/detay
30 istemiş.2024 gibi satar 30.Cantekin sizarabayı cidden iyi pahalı almışsınız.Forumdaki arkadas 2011dizel corollsini 44 satti.o araba cidden uygun gitti.
Denildiği gibiyse Alırım . Bundan 2 sene önce 42 bine almıştık bizde 2009 ama benzinli . Fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum . 2004 model 200.000 km deki araca 30 bin isteniyorsa ben olsam 45 yazardım yazacağımda
Forumdaki arkadas 2011dizel corollsini 44 satti.o araba cidden uygun gitti.
Eskisehirdeki arabaya bakayim mi ablacim
Dün Yalçın hoca baktı canım ama istersen sen de bak.... Donanımından emin olamıyorum....
bu bahsettiğim araca dün bakmaya gitti Yalçın hocam (forum üyemizdir)..... araç cidden temiz sol ön çamurlukta bir problem var yaptırmamışlar... ama araç cidden sıfır gibi... kafam karışıyor kimi diyor ki ufak araç al rahat edersin....kimi diyor ki niye illa bu kadar paraya yaşlı araç alacaksın...kimi diyor ki citroen bak peugeot bak....kimi diyor ki ne olursa olsun toyota iyidir....2011 lerin bazılarında yağ eksiltme problemi var....
Ablaam cilekeş ablam garip ablaam :'(
Hande abla valla araba temiz duruyor belli ama . Gerçekten denildiği gibiyse 2 e kurul fazla olsun temiz olsun diye düşünüyorum . Ama şifa var bi bayan için büyük bi araç olsada, Sen bu arabayı taşıyabilecek her özelliği sahipsin ama başka seçeneklerinde düşün derim ablacım Telefondan yazıyorum hatam olduysa affola .
Aplaaa kendimizi dahil etmezsek zaten kime ne demeye hakkımiz var yahu Mali abi ooooleeeyyyyy