hande hanım site sizin için seferber oldu:)) hareketlenmek içni sizi bekliyormuşuz:))))
Gerçekten çok çok çok teşekkür ediyorum... inanın sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum....
tamam hem fikir olduk sayılır. benim de söylemek istediğim tork artışından sonra gelen sorundu. yani yağ konusu geçen modellerin 6 ileri şanzımana sahip olduğuydu. 6 ileri şanzıman olduklarından yağ sorunu yaşadılar demek istemedim. sadece tersten yaklaştığım için yanlış anlaşılmış olabilirim. terlik yemeden dağılsak iyi olacak.
Ben sizi anladım ayrıca yardım için de çok teşekkürler... Bahsi geçen aracı bugün gördüm Ogün beyin arkadaşıyla tanıştık aynı zamanda.... araç 6 ileri vites

yağ eksiltme sorunu hiç yaşamadığını belirtti... tek sorun ESP... 41000 tl veriyorsunuz ama aracınızın ESP bile olmuyor.... Diyorum ya Toyotaya öfkeliyim.... Yavaş yavaş başka markalara mı kaysam diyorum.... Ama lütfen yine yardım bekliyorum sizler olmadan olmaz....
Ayneen terlikle kalsak yine iyi oklava gelecek diye korkuyorum.
evladım senin terlik yemek için ekstra birşey yapmana gerek yok ki her an yeme potansiyelin var zaten.... şanzımanla yağ eksiltme bağlantısızlığı konusunu bitirdiysen boş oturma da araç bul bana....
Seatlar nasıl?
Nissan juke nasıl?
Mazdalar da tatlı...
hyundai diyorum ama yüksek model hyundai alacağıma düşük model toyota alırım diyorum...
Bu başlık iyi oldu hakikaten...
Bugün nete akşama kadar giremem.... Akşam burda olursanız bakalım birlikte...
herkese tekrar teşekkür ederim...