0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güle güle kullanın
Güzel olmuş iyi günlerde kullanın yolcu tarafındaki diğerinden küçük herhalde ?
Kusura bakmayin ama ole montaj yapilmamaliydi. Altinda siyah basamakları sokmeniz gerekliydi. Bu şekilde kapı fitillerine ve kaportasina zarar verebilirsiniz ürünü saymıyorum bile.Ürünler araçta şık durabilirdi ama altındaki siyah parçaları sokseydiniz. Kati olduysam kusuruma bakmayin.
Ön kapı eşikleri güzel ama arkanın eşikleri küçük yapılmış ama güzel olmuş güle güle kullanın...
Gule gule kullanin bende arastirmistim bunlarida daha sira gelmedi işte aksam aydinlatmasi nasil acaba.guzel durmus
Bende sevmem ama madem böle bise yaptiniz şık gözükmesi için ama altindakileri sokseniz bencd daha bi göze hitapta hosluk olurdu demek istedigim. Ama cok ince diyorsunuz o da ayri tabi sokerseniz deliklerden su bile girebilir.
Plasti dip mantikli olur haklısınız hemde istenildiginde orjinale dönme şansıda var fakat ayak çarpa çarpa soyulmaya başlar zamanla bu da dezavantaji ama kolay kolay soyulmaz.
Abi cok hos duruyor ama o esikligin ustune yapimasi biraz kafami kurcaladi onun disinda sikinti yok siteyi henuz inceleyemedim birazdan pcden inceleyip bakacagim bir caresine guzel guzel geceleri isil isil kullanirsin insallah
onuda dusundum haklısınız. Ama zaten bole ledli bi ürün kullanıyorsanız inen binen zaten dikkat etcek diye düşünüyorum. Okadarda dikkatedilsin bence.siyah olursa hem bolece tam bir ürün gibi durur yakından bakılmadıkca iki farklı Ürün olduguda anlaşılmaz.
ben plasti dip ile siyaha boyasin ledlere bantla serit cekip diye oneride bulundum.cok daha hos olur diye.ama seninkinede cok yakisir bencede
Cok tesekkurler ama benim plasti dip imkanim yok ic dosemeler gri bej degisik ilginc bir renk bakicaz bir hal caresine artikin
guzel bi renkmis o kısmı halledilmicek bisey degil.piyasada her türlü renk ve guzel bi boya illaki bulunur.hos vitesi begenmedin sen