0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok beğenmemek değil güzel olmuş fakat biraz uzun geldi transit vitesi gibi ondan şey oldu Performanslı kullanırken vites ne kadar kısa olursa o kadar yol kısalıyor vakit kaybetmeden geçiş oluyor ondan hep
uzun degil bikere sadece biraz daha yapılı duruyor malzeme kaliteli olsun dedik biraz fazla kaliteli yapmışlar ama sole diyim körük eskisinden daha sıkı şuan vites gecisleri seri oyuzden tek parmakla kucuk hareketlerle 1-2-3 geliyor rahat keyfime kullanıyorum zaten motorum stock.cokda performans yapmaz.keyfim tutarsa lpg de YÜKSEK HIZ yapıyor sadece
Tabi doğru bir bakış açısı
Abi cok hos duruyor ama o esikligin ustune yapimasi biraz kafami kurcaladi onun disinda sikinti yok siteyi henuz inceleyemedim birazdan pcden inceleyip bakacagim bir caresine guzel guzel geceleri isil isil kullanirsin insallah
Gayet hoş olmuş
Nereden aldınız acaba? link verebilirmisiniz, Güzel olmuş belki biraz değişikliğe gidilebilir alt plastik için
sen o arabaya birde ayak aydınlatması yap gör.sakın kapı açma ama sonra camdan gir çık ışıl ışıl olur vites için adamların numarasını vs biliyorsun artık zaten.sadece şunu söliyim o zamanda söledim derisi fazla kaliteli ve arka sag köşe oturmuyor yerine iyi güç kullanıyorsun.parklardan alcaksın ışıgı zaten parkları yakınca yanacak.sabah kullanmıcan yani hiç ışıgı akşamda keyfine dicek yok.ben adamlarla görüşmeyeli bayaga oldu ama ilgi ve alakaları çok iyi her konuda yardımcı oluyorlar.aklına takılan olursa sorMesaj Birleştirildi: Haziran 22, 2014, 15:13:20kendinmi takıcan birine mi taktırıcan vitesi peki
Yoksa baba bey çok kızar bana Dilinden kurtulamam. Sipariş için önce aramam gerekiyor mu yoksa tasarımı yapıp referans numarasını mı yollayacağım firmaya.
Güzel olmuş güle güle kullanın aynısını bende düşünüyorüm rengi muhteşem