Gönderen Konu: corollamı sattım  (Okunma sayısı 2261 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
corollamı sattım
« : Şubat 17, 2014, 21:46:36 »
arkadaşlar iki parça boyalı 2005 gri corolla sol hb lpgli 112000 km deki aracımı bugün sattım(27000TL)Umarım ucuz gitmemiştir.2009 üstü auriselegant yada honda civic 1,6premium arayıslarım başladı...

Toyota Club Türkiye

corollamı sattım
« : Şubat 17, 2014, 21:46:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
Ynt: corollamı sattım
« Yanıtla #1 : Şubat 17, 2014, 21:50:07 »
bence çok iyi fiyata satmışsınız. Piyasa çok yüksek demekki. Bende civic çok aradım fakat 2. elleri çok yüksekti. Corolla hiç aklımda yoktu geçen hafta 2011 corolla extra aldım. araç 23.000 km de hatasız. Sırf km düşük diye aldık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 17, 2014, 21:57:13 »
evet civicler harbiden ucusa gecmiş .aslında gönlümden gecen tsi leon ama yakıt ve lpg uyumsuzluk sebebi beni honda ve toyotaya yonlendiriyor.38bin bütçem var bakalım ne cıkacak bahtımıza?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '04
  • 7 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 17, 2014, 21:58:54 »
hayırlı olsun diyelim öncelikle. Fiyat bence mükemmel hb kasa için, daha düşük km de sedanlara 26 civarı isteyenler var :)
1996 Corolla gli-2001 Peugeot 206-2005 Corolla terra- 2004  Chevrolet Lacetti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 17, 2014, 22:02:14 »
teseşşür ederim.ama aracım gercekten güzeldi alan kişinin dua edeceğine inanıyorum:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 17, 2014, 22:02:52 »
evet civicler harbiden ucusa gecmiş .aslında gönlümden gecen tsi leon ama yakıt ve lpg uyumsuzluk sebebi beni honda ve toyotaya yonlendiriyor.38bin bütçem var bakalım ne cıkacak bahtımıza?

38.000 e 2008 civic alına bilir. 2010 ve üstleri 40.000 den aşağı yok gibi. Boya takıntın yoksa 1-2 parça boyalı 2010 falan alınabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 17, 2014, 22:08:25 »
Makyajlı kasa olmasını istiyorum, makyajlı kasalarda kronik bir kaç sıkıntının giderildiğini, vsa olduğunu ve vsa lı modellerin daha cok tutulduğunu öğrendim.Bu yüzden önceliğim bu yönde olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 17, 2014, 22:11:06 »
sizin direksiyon kutusunda da tıkırtı varmıydı peki ? Benimki dahil, genelinde var diyorlar ben inanmak istemiyorum da

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 17, 2014, 22:14:32 »
satmaya niyetim yok benim ama 2002 corolla sol sedan kazasız boyasız orjinal aracıma 25000tl veren oldu.bence iyi fiyat.güzel bir fiyata satmıssınız.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 17, 2014, 22:16:33 »
Parke yollarda ses geliyordu ama uzun zamandır e12 kasa kullandığım için bu sesi sorun etmedim .Tek sorunum rölanti sorunuydu ve titremeydi buna herkes normal dedi ama ben hiç bir zaman kabullenemedim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Şubat 17, 2014, 22:17:46 »

eniştem seat leon kullanıyor fr modeli.standart leondan daha güçlü bir motor.ama yakıtından hiç şikayet etmiyor.tam tersine leonlar yakıtta motorlarına göre cimridir yakıtta(kullanıma baglıdır illaki)hondadan daha zevkli bir araç oldugunu düşünüyorum leonların.2013 leon fr kullandım enson.onun üstünden konuşuyorum.2012 ve 2013 leonları tavsiyeediyorum herkeze.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 17, 2014, 22:21:02 »
Ben de 1 hafta kadar 1,4 tsi style kullandım kullanım zevki ve konforu toyota yada hondayla kıyaslanmaz diye düşünüyorum.Ama lpgsiz bir araç korkutuyor beni:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Şubat 17, 2014, 22:25:10 »
Ben de 1 hafta kadar 1,4 tsi style kullandım kullanım zevki ve konforu toyota yada hondayla kıyaslanmaz diye düşünüyorum.Ama lpgsiz bir araç korkutuyor beni:)

biz çok kararsız kaldık seat leon fr ve jetta arasında.alırken beraber baktık eniştemle.biliyorsunuzki aynı fabrikadan çıkma araçlar skoda seat vw vs..alman hepsi.konfor olarak malzeme olarak birbirlerine yakındılar oldukça.ama kullanım zevki olarak şahsi fikrimi sölüyorum toyotadan çok daha iyi..hondayıda 1parmak geçer geçerse yani.lpg konusuna gelince kocelide oturuyor eniştem.ankaraya gidip gelir arasıra ve 160 ın altına düşmez uzun yolda.tam degerlerini hatırlamıcam ama benzine göre kokluyor dedigini duydum(tutumlu bir insandır belirtiyimde  :D )
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Şubat 17, 2014, 22:27:24 »
yok o titreme ve rolanti olayı normal değil, bende az vardı sonradan artmıştı iyice en son stop etmelere vuruntulara falan başlamıştı subaplarda sıkıntı olduğunu öğrendik ve yaptırdım. Sonra ne rolantide dalgalanma, ne titreme, ne devir düşmesi kaldı, maşallah saat gibi. Şu direksiyon tıkırtısınıda susturursam süper olacakta bulunduğum ilde yok öyle yeterli usta, memlekette artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 33 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Şubat 17, 2014, 22:31:57 »
Bana göre leon un konsol kısmı güzel değil. İkinci elide corolla veya civic le kıyaslanmayacak kadar düşük olduğunu düşünüyorum. (Belkide küçük illerde böyledir). Alabiliyorsan civic almanı tavsiye ederim. Daha önce bende 2004 opel astra vardı şimdi 2011 corolla var. opel bun un kadar ses almıyordu. Malisef corollanın ses yalıtımı çok kötü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 17, 2014, 22:38:04 »
ikinci el piyasasını bilmem ama son dönemlerde oldukça ragbet gören bir araba motoru ve görünüşü sayesinde.konsol kısmı oldukça sadece ve sıradan duruyor biliyorum.ama genede donanım olarak oldukça dolu bir araba.telafi ediyor donanımı ile.duydugum en güzel turbo seslerinden birine sahip bir araba bunun yanında.çok tatlı bir sesi var arabanın ve turbonun.çevremden çok alan var enazından leon.oyüzden direk leon dedim ben.honda lpg için düşündürür kendini genede tabi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Şubat 17, 2014, 22:44:08 »
yok o titreme ve rolanti olayı normal değil, bende az vardı sonradan artmıştı iyice en son stop etmelere vuruntulara falan başlamıştı subaplarda sıkıntı olduğunu öğrendik ve yaptırdım. Sonra ne rolantide dalgalanma, ne titreme, ne devir düşmesi kaldı, maşallah saat gibi. Şu direksiyon tıkırtısınıda susturursam süper olacakta bulunduğum ilde yok öyle yeterli usta, memlekette artık.

ya direksiyon kutusu değişmesi ya da tornadan geçmesi gerekiyormuş işi bilen bir usta tarafından. bizim araçta da var mı yok mu diye tereddüt etmiştik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 17, 2014, 22:56:05 »
   Civic yalıtımda biraz sorunludur yol ve motor sesini biraz fazla içeri alır ama onun haricinde herseyinden cok memnun kalırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 17, 2014, 22:59:05 »
Hayırlı olsun bu hafta sonu 2 gün civici tanıma fırsatı araç gayet güzel sesi ön tarafta arkaya göre daha az alıyor gibi geldi.Hızlanmaları çok iyi lpg ile uyumuda güzelmiş ve yakıtıda iyiymiş söylediğine göre  :tamam: Ses konusunda auristen daha iyi  :tamam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 17, 2014, 23:04:46 »
Teşekkür ederim . Evet en büyük sorun Toyota da olduğu gibi izolasyon sorunu.Tüm arabaların eksisi artısı var ama en büyük sorun en idealini seçebilmek bu yüzden bazı sıkıntıları göze alma mecburiyetinde kalıyoruz.