0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında dizel toyota düşünmedim değil ama forumda okuduğum yağ yakma sorunları ve güçsüz bir dizel motor olmasından dolayı eledim.
yag yakma sorununa ben çok takılmıyorum.2002 corolla sol var bende ve kronik bizde sanırım.ayda 1lt eklettirio kendine yani.ama performansda düşüşüm yok.vw leri düşünün seata sıcak bakmıyorsanız isterseniz.illa lpg takıcaksanız tabi tsı motor bakmayın.volvoları inceleyin isterseniz çok bilgim yok ama sonuçta volvo kalitesi
Auris kullanıcıları yanlış anlamasınlar ama e12 hb kasalar auris ten daha konforlu ve geniş hb Corolla mı sattığımda auris almaya karar verdim araçların dış görünüşü çok hoşuma gidiyordu .2008 bir tane araç ile internette buldum telefonda anlaştık buluştuk araca baktım abi araçta bagaj namına bir şey yok fiestanın bagaj bile daha büyüktür iç aksamı insanı sıkıyor .iç aksamda kullanılan malzeme kalitesi kötü geldi bana .Baabamla bakmaya gitmiştik oğlum senin sattığın araç bundan çok daha üstündü bunun her yeri plastik dar bagaj diye bir şey yok 27 bini buna mı verecen dedi.Bi 27 bine baktım birde arabaya etmez dedim çıktım geldim bir daha da bakmadım .2006 tera seda aldım zaten aklımdaydı birtane denk geldi tam gönlüme göre kazasız boyasız km si düşük full servis bakımlı 29 bine aldım gönül rahatlığı ile biniyorum.Abi şunu bilir şunu söylerim e12 kasa toyotalar AE101 serisinden sonra çıkardığı 2 nci efsane kasadır .
Sahibinden com'da sabahlıyor akşamlıyorum ama bir türlü istediğim gibi araba bulamadım:(:(civic fiyatları almış başını gitmiş yakalayana aşk olsun:):)sizlere sormak istediğim 38binlik bir arabada :3 tane hasar (1213TL ,3409TL ,2745TL) bir tanesi ön çamurluk ,bir tanesi arka çamurluk,bir tanesi de arka tampon değişimi hepsi yetkili serviste yapılmış başka birşey yok arabada hasarlar biraz fazla mı sizcede yoksa fiyatın uygun olduğunu düşünürsek tolere edilebilir mi??
arkadas orta seritte kavsaktan gecerken sağdaki araç kavsağa girmeye çalısıyor sol çamurluktan vuruyor.araba serviste yapılıyor servisten cıkarken arkadaş arka çamurluğu sürtüyo :)zaten 3400lük ve 2700 lük hasarlar bunlar.