0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamın Aleyküm Güzel İnsanlar,Benim aklıma takılan bi soru var. Ruhsatta aracın 105 kw olduğu yazıyor. Güç çevirisi yaptığımda 105 kw takriben 140 bg ye falan denk geliyor şimdi bizim bu efsaneler 140 beygir mi
Bende öyle biliyorum abi işte ama nasıl oluyor anlamadım
Yeni aldım sayılır abi kafaya takmaktan değil meraktan daha önceki araçlarımda da hep kw üzerinden değerlendirme yapıyorlar. ayrıca aracım japon madem öyleyse 114 hp olması gerekir trafik tescille alakalı bir durumsa da 114 kw yazmaları gerekirdi
DX corolla filan değilse öyle bir ihtimal yok malesef beyfendi Öyle olsaydı zaten şimdi efsane sahipleri zaten hint kumaşı sandıkları araçlarını 25ten aşağı satmazlardı
herkes aynı şeyi söylüyor ama aracım 97 model ve 98 trafiğe çıkışlı lakin bütün servisler aracımın japon olduğunu söylüyorlar
Atilla abi anlamadım benim araç 1997 model gli etikette toyotasa yazıyor ama camlar güneşte gri gibi görünüyor konuyu biraz açarmısın
Hepsi güzel bu araçların bu saatten sonra japon olsa ne değişir türk olsa ne değişir .Tadını çıkarmaya bakın .Şöyle kız gibi temizini bulup alamadım çok aradım ama