0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkürler Ogün bey 16 jant baktım ancak sürtme yapar dedi usta bende açıkçası riske atmak istemedim . yay konusundada düşüncem var araştırıyorum şuan .
yay konusunda forumda oldukça bilgi bulabilirsiniz.Bu konuda oldukça bilgisi olan arkadaşlar var.eibach bence en ideali olucak bende ondan taktırıcam sanırım.sürtme konusuna gelince alıcağınız jant önemli olcak o konuda bende şuan araştırmaktayım o konuda.ama şöle diyim 17 jant kullananlar varken 16 nın sürtme yapıcagını düşünmüyorum.seçtiğiniz jantın offset durumu çok önemli.
mecburen 205 55 16 lastik kullanmak gerekecek bu durumda sürter dendi birde yay düşündüğüm için cesaret edemedim
şuan bende aynı durumdayım zaten 205-55-16 lastik istiyorum ve yay taktırıcam.lastiğim yayım jantım kısmen kafamda hazır.sadece kafam rahatlıyana kadar araştırıyorum bende.bu işleri yapan bir arkadaşımla konuştum bende.sürtme yapmıcağını çok büyük oranlarda bir değişime sebep olmıcagını söledi.bir kaç ay sonra iyice dalıcam bu konuya.şuan içiyle ugraşıyorum farklı projelerim var ama bir çok kişiden dogru lastik ebatı seçtiğimi duydum.
benim aracım 2002 corolla sol.konsol kısmı gri.tabi gri denirse rengi gittikçe karardı güzel bir kaplama yaptırıcam oraya büyük ihtimalle haftaya bitmiş olcak.tabi birde vites ve körüğüm.oldukça eskidi.körükde yıpranmalar falan var yırtıklar vs.alman bir firmanın toyota corolla için orjinal vites ve körüğü yaptıgını gördüm hemde ışıklı(bmw vs deki gibi) onuda haftaya taktırmış olcam.gögüste kapı kollarında küçük kaplamalarda oldukça şık görüncek die düşünüyorum.küçük dokunuşlarla orjinal bir görünüm yani
o konuya çok özen gösteriyorum.jantlardan falan daha önemli benim için şuan.iç kısmında orjinalliği koruyup ilk günkü gibi görünmesine çalışıyorum güzel bir çalışma olcak atıcam fotolarını ama yay be lastik jant konusunda haberleşirsek sevinirim.yazlık lastik alıcam çünkü ve yavş yavş halletmem gerek benimde
Aracınız çok güzel duruyor. Buna bir marşpiyer sart Jantlara pek ısınamadım sol kasasının jantı daha güzel geliyor bana
sol kasa jantını sıfır olarak çok aradım ancak bulamadım benim gönlümdende o geçti ama orjinallik önemli olduğundan en sade bu geldi Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2014, 23:06:16 marşpiyel bulamıyorum maalesef nerden temin ederim oda meçhul ?
205 55 16 denedim yaysız sürtmüyor performanstada sıkıntı yok. fakat orjinal ebatı geçtiği için yakıtta farketti biraz. 205 50 16 petlas pt741 lastik aldım yakıt eski haline döndü. Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2014, 02:11:29205 55 16 denedim yaysız sürtmüyor performanstada sıkıntı yok. fakat orjinal ebatı geçtiği için yakıtta farketti biraz. 205 50 16 petlas pt741 lastik aldım yakıt eski haline döndü.