Gönderen Konu: 2006 corolla sedan yapılan uygulamalar  (Okunma sayısı 4060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
2006 corolla sedan yapılan uygulamalar
« : Şubat 11, 2014, 21:26:36 »
ilk olarak park sensörüyle başlamıştık ve sonra xenon , krom egzoz ucu  , 3m 2 numara cam filmi , paçalık boyama , orijinal krom ön panjur , jant ve lastik beyaz plakalık aydınlatması ,orijinal tampon koruma bandı ,kısa anten ,plaka kalınlaştırma , pasta cila ve wax uygulaması . sonrasıda gelecek inşallah :) beğeninize ve önerilerinize sunuyorum :) 

Toyota Club Türkiye

2006 corolla sedan yapılan uygulamalar
« : Şubat 11, 2014, 21:26:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Ynt: 2006 corolla sedan yapılan uygulamalar
« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2014, 21:31:14 »
maşallah.bence çok güzel olmuş güle güle kullanın aracanızı.aynısından bende de var ve yapım aşamasındayım içi ile başladım bende.ama sanki bi yay ister ve 16inç lastik fena olmaz gibi.onun dışında orjinal ve güzel bi çalışma olmuş.elinize saglık

Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2014, 21:33:04
tabi bir de krom egzoz ucu hakkında bilgi verirseniz sevinirm.ben de yaptırıcam.nekadar verdiniz ve nerden temin ettiniz.yapılan işlem nedir vs..
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2014, 21:33:46 »
teşekkürler Ogün bey 16 jant baktım ancak sürtme yapar dedi usta bende açıkçası riske atmak istemedim . yay konusundada düşüncem var araştırıyorum şuan . egzoz ucunu sanayide ustam var ondan temin ettim krom paslanmaz uç bizim aracın kıvrımlı bölümünü oksijen kaynağıyla keslilip kaynalndı ve pas tutmaması için boyandı fiyatta işçilik dahil 60 tl ..başka bi müdehale olmadı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 11, 2014, 21:43:29 »
teşekkürler Ogün bey 16 jant baktım ancak sürtme yapar dedi usta bende açıkçası riske atmak istemedim . yay konusundada düşüncem var araştırıyorum şuan .

yay konusunda forumda oldukça bilgi bulabilirsiniz.Bu konuda oldukça bilgisi olan arkadaşlar var.eibach bence en ideali olucak bende ondan taktırıcam sanırım.sürtme konusuna gelince alıcağınız jant önemli olcak o konuda bende şuan araştırmaktayım o konuda.ama şöle diyim 17 jant kullananlar varken 16 nın sürtme yapıcagını düşünmüyorum.seçtiğiniz jantın offset durumu çok önemli.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2014, 21:50:46 »
yay konusunda forumda oldukça bilgi bulabilirsiniz.Bu konuda oldukça bilgisi olan arkadaşlar var.eibach bence en ideali olucak bende ondan taktırıcam sanırım.sürtme konusuna gelince alıcağınız jant önemli olcak o konuda bende şuan araştırmaktayım o konuda.ama şöle diyim 17 jant kullananlar varken 16 nın sürtme yapıcagını düşünmüyorum.seçtiğiniz jantın offset durumu çok önemli.
  mecburen 205 55 16 lastik kullanmak gerekecek bu durumda sürter dendi birde yay düşündüğüm için cesaret edemedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2014, 21:55:36 »
  mecburen 205 55 16 lastik kullanmak gerekecek bu durumda sürter dendi birde yay düşündüğüm için cesaret edemedim

şuan bende aynı durumdayım zaten 205-55-16 lastik istiyorum ve yay taktırıcam.lastiğim yayım jantım kısmen kafamda hazır.sadece kafam rahatlıyana kadar araştırıyorum bende.bu işleri yapan bir arkadaşımla konuştum bende.sürtme yapmıcağını çok büyük oranlarda bir değişime sebep olmıcagını söledi.bir kaç ay sonra iyice dalıcam bu konuya.şuan içiyle ugraşıyorum farklı projelerim var :) ama bir çok kişiden dogru lastik ebatı seçtiğimi duydum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2014, 22:00:33 »
şuan bende aynı durumdayım zaten 205-55-16 lastik istiyorum ve yay taktırıcam.lastiğim yayım jantım kısmen kafamda hazır.sadece kafam rahatlıyana kadar araştırıyorum bende.bu işleri yapan bir arkadaşımla konuştum bende.sürtme yapmıcağını çok büyük oranlarda bir değişime sebep olmıcagını söledi.bir kaç ay sonra iyice dalıcam bu konuya.şuan içiyle ugraşıyorum farklı projelerim var :) ama bir çok kişiden dogru lastik ebatı seçtiğimi duydum.
araştırıyorum bende bakalım ne yapacağız :) içi için ne düşündünüz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2014, 22:05:31 »
benim aracım 2002 corolla sol.konsol kısmı gri.tabi gri denirse rengi gittikçe karardı  :D güzel bir kaplama yaptırıcam oraya büyük ihtimalle haftaya bitmiş olcak.tabi birde vites ve körüğüm.oldukça eskidi.körükde yıpranmalar falan var yırtıklar vs.alman bir firmanın toyota corolla için orjinal vites ve körüğü yaptıgını gördüm hemde ışıklı(bmw vs deki gibi) onuda haftaya taktırmış olcam.gögüste kapı kollarında küçük kaplamalarda oldukça şık görüncek die düşünüyorum.küçük dokunuşlarla orjinal bir görünüm yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2014, 22:07:58 »
benim aracım 2002 corolla sol.konsol kısmı gri.tabi gri denirse rengi gittikçe karardı  :D güzel bir kaplama yaptırıcam oraya büyük ihtimalle haftaya bitmiş olcak.tabi birde vites ve körüğüm.oldukça eskidi.körükde yıpranmalar falan var yırtıklar vs.alman bir firmanın toyota corolla için orjinal vites ve körüğü yaptıgını gördüm hemde ışıklı(bmw vs deki gibi) onuda haftaya taktırmış olcam.gögüste kapı kollarında küçük kaplamalarda oldukça şık görüncek die düşünüyorum.küçük dokunuşlarla orjinal bir görünüm yani
şık bir görünüm olacaktır resimleri bekliyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2014, 22:13:23 »
o konuya çok özen gösteriyorum.jantlardan falan daha önemli benim için şuan.iç kısmında orjinalliği koruyup ilk günkü gibi görünmesine çalışıyorum güzel bir çalışma olcak atıcam fotolarını  :) ama yay be lastik jant konusunda haberleşirsek sevinirim.yazlık lastik alıcam çünkü ve yavş yavş halletmem gerek benimde :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 11, 2014, 22:19:15 »
o konuya çok özen gösteriyorum.jantlardan falan daha önemli benim için şuan.iç kısmında orjinalliği koruyup ilk günkü gibi görünmesine çalışıyorum güzel bir çalışma olcak atıcam fotolarını  :) ama yay be lastik jant konusunda haberleşirsek sevinirim.yazlık lastik alıcam çünkü ve yavş yavş halletmem gerek benimde :D
tabi heran giremiyorum foruma ama maille ulaşabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 11, 2014, 22:45:47 »
Aracınız çok güzel duruyor. Buna bir marşpiyer sart :) Jantlara pek ısınamadım sol kasasının jantı daha güzel geliyor bana :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 11, 2014, 22:52:10 »

değerli dostum emeğine sağlık yalnız kısmi olarak orjinalden yana olduğum için bu ilana bakmanı isterim

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-populer-aksesuar-toyoto-corolla-15-inc-tek-celik-jant-146015258/detay
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 11, 2014, 23:05:38 »
sol kasa jantını sıfır olarak çok aradım ancak bulamadım benim gönlümdende o geçti ama orjinallik önemli olduğundan en sade bu geldi :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2014, 23:06:16
Aracınız çok güzel duruyor. Buna bir marşpiyer sart :) Jantlara pek ısınamadım sol kasasının jantı daha güzel geliyor bana :)
marşpiyel bulamıyorum maalesef nerden temin ederim oda meçhul ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 11, 2014, 23:23:03 »
sol kasa jantını sıfır olarak çok aradım ancak bulamadım benim gönlümdende o geçti ama orjinallik önemli olduğundan en sade bu geldi :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2014, 23:06:16
marşpiyel bulamıyorum maalesef nerden temin ederim oda meçhul ?
Ben 2 sene önce aldım marşpiyerimi. Şimdi yapıyormu hala bilmiyorum :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Şubat 12, 2014, 02:09:24 »

205 55 16 denedim yaysız sürtmüyor performanstada sıkıntı yok. fakat orjinal ebatı geçtiği için yakıtta farketti biraz. 205 50 16 petlas pt741  lastik aldım yakıt eski haline döndü.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2014, 02:11:29

205 55 16 denedim yaysız sürtmüyor performanstada sıkıntı yok. fakat orjinal ebatı geçtiği için yakıtta farketti biraz. 205 50 16 petlas pt741  lastik aldım yakıt eski haline döndü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Şubat 12, 2014, 04:40:35 »

Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2014, 02:11:29

orjial ebatınız 195-60-15 di dimi.siz kendiniz 205-55-16 ya çevirdiniz.teyit etmek için soruyorum.birde lastikle çamurluk arasındaki fark nekadardı peki.hatta fotoları varsa paylaşırsanız sevinirim.yay takmak için belirli bir mesafe varmı vs..eibach 3lük mesala..jantta degiştirdiniz o zaman.hangi jantı kullandığınızıda belirtirseniz sevinirim.benim özellikle kullanmak istediğim bir lastik varda o yüzden mecburen 205-55-16 da ısrar ediyorum.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '08
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 12, 2014, 09:53:35 »
Elinize sağlık gayet hoş ve başarılı olmuş.

jant için otopratik mağzalarına bakmanızı tavsiye ederim,garantili ve uzman montaj ustalarıyla araca en uygun jant seçimi yapılabiliyor.

body kit ve maşpiyel uygulaması için efespoyler.com a bakabillirsiniz.araca uygun renkte yada istediğiniz renk seceneklerinde boyayıp montaj

hemen yapılabiliyor.

benim sizden ricam xenon farları krom egzos ucunu nerden kaça temin ettiniz,ve muaynede bunlar sorun teşkil eder mi?  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Şubat 12, 2014, 11:52:16 »
Maşallah çok güzel olmuş kardeş araç. Ben de de aynı renk ve model araç var bende zaman içinde yapacağım bir şeyler fakat bu tamponun köşelerindeki parçaları nerden nasıl temin ettim yapıştırmamı yoksa vidalı falan mı bunları çok beğeniyorum bende yaptırmak istiyorum
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 12, 2014, 14:04:30 »
Güzel olmuş nazar değmesin.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.