0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık gayet hoş ve başarılı olmuş.jant için otopratik mağzalarına bakmanızı tavsiye ederim,garantili ve uzman montaj ustalarıyla araca en uygun jant seçimi yapılabiliyor.body kit ve maşpiyel uygulaması için efespoyler.com a bakabillirsiniz.araca uygun renkte yada istediğiniz renk seceneklerinde boyayıp montaj hemen yapılabiliyor.benim sizden ricam xenon farları krom egzos ucunu nerden kaça temin ettiniz,ve muaynede bunlar sorun teşkil eder mi?
Maşallah çok güzel olmuş kardeş araç. Ben de de aynı renk ve model araç var bende zaman içinde yapacağım bir şeyler fakat bu tamponun köşelerindeki parçaları nerden nasıl temin ettim yapıştırmamı yoksa vidalı falan mı bunları çok beğeniyorum bende yaptırmak istiyorum
orjial ebatınız 195-60-15 di dimi.siz kendiniz 205-55-16 ya çevirdiniz.teyit etmek için soruyorum.birde lastikle çamurluk arasındaki fark nekadardı peki.hatta fotoları varsa paylaşırsanız sevinirim.yay takmak için belirli bir mesafe varmı vs..eibach 3lük mesala..jantta degiştirdiniz o zaman.hangi jantı kullandığınızıda belirtirseniz sevinirim.benim özellikle kullanmak istediğim bir lastik varda o yüzden mecburen 205-55-16 da ısrar ediyorum.
Evet orjinali 195-60-15 di. fotoğraftaki jant - lastikler 205 55 16. Bende sürtme yapmadı. fakat 5 kişi hiç binmedi araca. sedan ile hb arasında fark olacağını pek sanmıyorum kullanan vardır elbet. 55 yanakta toplam çap arttığı için yakıtta arttı. o yüzden 50 yanağa geçtim. Konfor kaybı yok fakat ara ebat olduğundan bulması zor ve 55 yanağa göre fiyatı yüksek. 55 yanak olan starmaxx navaro modeli 30.000 km evin diğer aracında kullandık gayet güzel bir lastik. Yeni aldığım 50 yanaklar petlas pt741 serisi 180 TL conti yada michelin falan bakarsanız 300 ü geçiyor.Jantlar SLK-1339 modeli.55 yanak lastikleri deneme amaçlı takmıştım elimde mevcuttu. Onları takarken usta kaliperleri boyayayımmı diye sormuştu bende boya usta dedim altın sarısı rengini görünce artık çok geçti 50 yanak lastikleri takarken griye çevirdim.
ben çok 50 yanak lastik taraftarı olmadığım için 205-55-16 kullanmak istiyorum açıkcası.yakıt olarak çok degiştimi peki.nekadar oynadığıya ilgili bilgi vermeniz mümkün mü tahmini...ortalama vs.. jant güzel durmuş fena olmamış bence ama benim aracım sedan işte. volk te37 düşünüyorum bende 16inç.herhalde 3lük yay yeterli olcak gibi gözüküo fotolardan.
50 ile 55 yanak arasında konfor kaybı hissedilmeyecek kadar az. 50 yanak daha iyi yol tutuyor 55 e göre (daha az esniyor). Yay taksam daha hoş dururda... Sürekli altı sürtecekmi yanağımı yararım jantımı yamulturum diye düşünmemek için takmıyorum. Jantı seçerken birazda t-sport jantlarını andırdığı için bunları aldım. Fotoda pek belli olmuyor ama yakından bakınca orjinal görüntüsü var. göbeği düz olsa ayrıt edilmez heralde t-sport jantlarından.
evet bu fotoda gerçekten daha güzel.jant güzel jant belli listeme aldım.ama volk te37 nin offseti daha düşük sanırm o yüzden daha ii olur sanki.jant güzel jantta araba lastige yakın olmadıgı için belli etmiyor.3lük eibach yayı ile bence sürtmiceksin araçlarımız zaten yüksek.normal birçok arabaya göre yüksek.lastik çapında degişmiyor senin benim gibi degil.ben düşün derim.
55 yanakla toplam çap artıyor. yakıt yaklaşık 0.7 falan oynadı. Konumda arasındaki farkı gösteren çap oranları var. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=56951.msg771596#msg771596bu arada diğer mesajdaki jant orjinal fabrikasyon toyota corolla hb 1.8 tsport jantı. Alttaki:
uyarmasan ayırt edemicem yani çok bir farklılıgı yok gibi resmen.kullanmak istediğim bi lastik var kumho ecowing die kh27.205-50-16 sı yok.olsa kullancam gözüm kapalı.türkiyede yok ama avrupada var.çapda 17mm degişiklik oluyo.eibach 3lük yay sürtermi bilmiyorum sanmıyorum ama.dönüp dönüp fotografına bakıyorum sürtermi diye
Sağ ön davlumbazı sökmüşler tek vidayı unutmuşlar o yüzden direksyon tam tur dönünce 55 yanakta orası sürtüyodu orayı hallettirdim sorun çözülmüştü. Araca en fazla 250 kg yük binmiştir. Benimkinde yay yok. yayla sürtermi sürtmezmi söylemek güç. 40 - 45 yanakla 17 jant takanlar var onlar sürtmüyorsa buda sürtmez heralde
bugun bi lastikçiyle görüştüm eger yay takıcaksan 205-55-16 sürter dedi 205-50-16 takıcan hiçbir sıkıntı yaşamazsın dedi.önemli olan güzel bir jant bulmak ona göstericek kendini.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-teker-ticaret-sh700-7-0x16-4x100-et-35-hs-78551407/detay/http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-teker-ticaret-tl1040-7.5x16-4x100-silver-lip-138616369/detay/bunları buldum şimdilik
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-teker-ticaret-tl1040-7.5x16-4x100-silver-lip-138616369/detay/ bunu ve şuanki jantımı koyup denemiştim jantcıda. Fakat benim araca pek yakışmamıştı. Diğeri hakkında birşey diyemem. Lastiğe gelince 50 yanak bulmak işkence. Bulsanda tarihlerine iyi bak çoğu ellerinde kaldığı için eski oluyor. 55 lere göre fiyatlarıda pahalı. Markaya göre değişiyor. Atıyorum 55 yanak 200 ise 50 yanak 350 hatta 400e kadar çıkıyor.
620 ye kumho ku31 buldum takım fiyatı.daha gidip tarihine falan bakmadım.ama o yüzden 50 yanaga sıcak bakmıyodum zaten.valla en güzeli herhalde stock haliyle basmak bu gidişle Mesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2014, 19:43:22http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-teker-ticaret-spoon-sport-cr93-7.0x15-4x100-et-38-hs-143996385/detay 15 de de bunu buldum
en iyisi al bunu tak gitsin http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-teker-ticaret-konig-spoon-s840-6.5x15-4x100-bronz-143127734/detay/
şaka maka gerçekten sanki 195-60-15 ile basacam gibi.17 taksam motor takviye ister.16 taksan sıkıntı olup olmıcagı belirsiz.en temizi sanki 15.ya 3lük ya da 4 lük basıcam.çok da kötü durmaz diye düşünüyorum.kendi jantlarıda kötü degil bu attıgında kötü degil.hem kulanman istediğim lastik var çok merakediyorm araca olan etkisini oda 195-60-15 e uyuyor.bu attıgın jantı hiç görme şansın oldumu toyota falan pekiMesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2014, 20:02:51benim attığım 15 i nasul buldun peki.hb göre degil ama sedana göre düşün.benim araç sedan
benim zevkime göre değil o yüzden birşey söyleyemem, spoon jant böyle duruyor sedanla hb de zaten yandan benzer sadece biraz uzunu
benim zevkime göre değil o yüzden birşey söyleyemem, spoon jant böyle duruyor sedanla hb de zaten yandan benzer sadece biraz uzunu Mesaj Birleştirildi: Şubat 13, 2014, 23:47:18 205 50 16 almaya karar verirsen şunu bir incele diğer lastiklerle karşılaştırhttp://www.petlas.com.tr/tr/etiket.php?i=5308&l=8
gerçekten etkilendim 16 lastikte bu etiketi yakalıyamam düşük fiyatlara diye düşünürken..çok iyi gerçekten.bu böle konuşarak olmıcak zaten belli.en geç 1-1.5 ay içerisinde yazlık almaya gidicem bakalım lastikçi ne dicek görücez.ona görede alırım bişeyler.ama gerçekten çok iyi bir alternatif oldu bana jantta öle lastikte öle.Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2014, 00:15:48şuan hala 50 yanak 16 kullanıyorsun degilmi.ama sadece yay yok.aracın yüksekliginde bir degişiklik oldumu peki.yol tutuşu vs hakkında yorum yaparsan sevinirim.
ilk olarak park sensörüyle başlamıştık ve sonra xenon , krom egzoz ucu , 3m 2 numara cam filmi , paçalık boyama , orijinal krom ön panjur , jant ve lastik beyaz plakalık aydınlatması ,orijinal tampon koruma bandı ,kısa anten ,plaka kalınlaştırma , pasta cila ve wax uygulaması . sonrasıda gelecek inşallah beğeninize ve önerilerinize sunuyorum
spreyle camurluklari boyamissinda renk kodunu verebilicekmisin.Akcali spreyle boyiyim bende