0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 2011 model 30 000 de aracı 45.000 tl ye yeni sattım anlaman çok zor . expertize kesinlikle ama kesinlikle sok aracı kimseye güvenme ...
hocam bizde 47.250 ye anlaşacak gibiyiz ya da 47 sizce çok mu veriyorum
araç temizse çok değil normal benim aracın sağ çamrluk yamuktu yaptırmamıştım öyle sattım ama daha uygunlarıda var ilanlarda görüyorum
değer hocam güzel araba pişman olmazsın ... 1buçuk ay kadarda passat 1.4 tsi kullandım avensisle beraber 2 side güzel araba ama kafanı karıştırmak gibi olmazsa passatıda düşün derim sanki passat azcık daha keyiflibir araba
2011 Avensis Elegant Extra...Şöyle söyleyeyim servis tarafından yapılan aksesuarların tamamı mevcut beyaz renkli 1.6 motor 5.700 km'de alıp 17.000 de sattığım eski aracımdır.Yedi aylık bir geçmişim vardır. Konforuna, yol tutuşuna, gösterişine, yakıtına, güvenliğine, donanımına, LPG uyumuna tamam ancak ara hızlanmaları ve rampaları hantal bir araçtır bilginize. Şöyleki şehirlerarası yollarda iyi devir çevirmediğiniz rampalarda ağır kalıyor. Ayrıca normal bir yokuşta arabayı kaldırırken gaza biraz fazla yüklenmeniz gerekiyor.
hocam hantal derken atıyorum 90 la giden bir aracı rampa yukarı 3 kişi sollamam kaç saniye alır benim performanstan beklentim bu kadar çünkü
6.vites 90 ile rampaya girince 3 vites birden düşürmek zorunda kalınca anlarsınız
2012 model 1.33 Auris sahibi olarak katılıyorum.. Şahsen ben şehirlerarası düz yolda 90 ile giderken araç sollayacağım zaman 6'dan 3'e düşüyorum.. avensis yine iyimiş
Arkadaşlar arabayı iyice tukaka ettik yahu )O kadarda değil sorunun cevabı yokuş yukarı 90 km ile gidilmez 6. vites ekonomi vitesidir.Uzun yolda otobanda kullanırsınız 6. vitesi.Normalde yokuş yukarı 3 araç nasıl sollarım diye sormuşsunuz.Bu göreceli karşı şeritten araç gelmiyorsa ve yol gözüküyorsa 5 lede solarsınızama önünüzde 3 tane spor araç gidiyorsa hiç sollamaya kalkmayın çünkü araç spor araç değil ))) birde size gülerler.Normal şartlarda 5. vites 90 km yokuş çıkarken sollamalarda 4. vitese düşmek emniyety açısındanda performans açısındanda yeterli olacaktır.Yok ben illa performans isterim basarım abi diyenlerdenseniz alın 3. vitese benzini içer ama hakkınıda verir.keyifli sürüşler dilerim.