0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelin size 2011 model makyajlı Japonya üretimi 21000 km de tamamen orijinal hiç kaza değişen falan olmayan içi ve dışı sıfıra yakın özel modifiyeli 1.6 gümüş gri düz vites Corolla comfort extra verelim.
6.vites 90 ile rampaya girince 3 vites birden düşürmek zorunda kalınca anlarsınız
hocam 16 senedir 1.4 lpgli toros kullanıyorum söylemesi ayıp 150 bin km yapmışım az çok araç kullanmayı biliyoruz şükür
Arabayı hem trafikten (plakadan ve şase no'dan) hem de sigortadan (varsa ayrıca kaskodan) da sorgulatın. Tabiii sevise gösterip expertizini de yaptırarak. 50-100 liradan kaçmak için daha büyük bir riski almaya değmez.servisten kaçsa trafikteki sorgudan ,kaçmaz, ordan kaç.sa sigortadan kaçmaz. bir sıkıntısı varsa mutlaka birinde çıkar..... 50-100 liraya da değer. sorunu omadığını veya bir sıkıntısı varsa onu öğrenmek....
Allah'ım bu arabayı almalı mı almamalı mı?
hocam sana araba kullanmayı bilmiyorsun mu dedik tecrubelerimizi paylaştık burda 2 sene kullandım ben avensisi
Genel müdürlükten gelen talimat sebebiyle artık Toyota servisleri resmi ekspertiz yapmıyorlar. Bu sebeple de farklı fiyatlar karşımıza çıkıyor. Tanıdık veya nazınız geçen bir servise çok daha uyguna yaptırabilirsiniz.Aracı daha iyi tanıyacağından resmi servisin ekspertizi daha iyi olur diye düşünüyorum. Ekspertiz sonucunda aracı alırsanız bu fiyat dokunmaz ama risk varsa veya ekspertiz sonucunda arabayı almakatan vazgeçecek olursanız bu maliyet o zaman size ağır gelecektir.
ben aracı satarken expertize alıcılarla beraber gittim mehmet bey bizim müşterimizdir deyip expertiz parası talep etmediler... bedavaya yaptılar yani alan kişi çok sevindi
Kilometresi biraz fazla ama bu arabaya ben bakmıştım(sadece içine oturup )http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2011-toyota-avensis-1-6-elegant-extra-76000-km-151606764/detay/Bu biraz pahalı sıfır hatahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2012-toyota-avensis-elegant-1.6-extra-hatasiz-33000-km-152560935/detay/