0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese iyi forumlar;2011 yılında sıfır km. aldığım Auris marka aracımın alındığı günden beri yağ eksiltme sorunu vardı.Herkesin artık malumu olan uzun uğraşlar neticesinde bir sonuç alamayınca hukuki yollara başvurmaya karar verdim.Mart 2013 tarihinde başlattığım hukuki süreç Aralık 2013 tarihinde Toyota ile yaptığımız anlaşma neticesinde sonuçlanmıştır.Yaptığımız görüşmeler neticesinde hukuki süreç tarafıma ait olmak kaydıyla aracım yenisiyle "bedelsiz olarak değiştirilmiştir" ve dava hükmünü yitirmiştir.hukuki prosedürü merak eden arkadaşlar özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler;netice itibarıyla burada paylaştığım sorunlar ve sıkıntılar hiçbir zaman markaya yönelik olmamıştır, yapılan hizmetin problemli olması ve çözülmeyişinden dolayı hakkımızı arama çabasıdır.konuyla ilgili sıkıntısı olan arkadaşlara her zaman yardımcı olmaya hazırım,saygılarımlaŞimdilik yeni aracı kullanıyoruz, umarım sıkıntı yaşamayız artık.Halef ve selef ; bilkirkişi raporları geldikten sonra mı toyota sizinle uzlaşmak istedi yoksa sizin çabanızla mı oldu anlaşma , yani pazarlık usulü mü oldu yoksa ilk etapta toyotanın teklifi bedelsiz değişim miydi? Mesaj Birleştirildi: Şubat 03, 2014, 17:52:46bilkirkişi raporları geldikten sonra mı toyota sizinle uzlaşmak istedi yoksa sizin çabanızla mı oldu anlaşma , yani pazarlık usulü mü oldu yoksa ilk etapta toyotanın teklifi bedelsiz değişim miydi?
Benim aracımdada yağ yakma sorunu ortaya çıktı ve çözüm olarak piston ve sekman takımının yenilenmesini sundular..Size çözüm sunmadıkları içinmi değişim talep ettiniz yoksa çözümü kabul etmeyip değişim talebindemi bulundunuz..Net olarak bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden hayırlı olsun
Eyüp bey piston ve sekman değişimi çözüm değil . Blok değişimi de isteyin gerçi bu çözüm mü onuda daha bilmiyoruz ama benim aracıma piston ve sekman değişimi yapıldı çözüm olmayınca blok değişimine gidildi .
Keşke sürecin nasıl ilerlediğini neler yaptığınızı yazsaydınız herkes faydalansaydı...kusura bakmayın ama ''bakın nasılda yaptım ben'' gibi bişey olmuş...(özelden tek tek herkes yazamayabilir...böyle bir durumun çözüm yolunun ayrıntıları paylaşılmalı bence)