0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu konu senin peşini bırakmayacak gibi Mahmut.
Keşke sürecin nasıl ilerlediğini neler yaptığınızı yazsaydınız herkes faydalansaydı...kusura bakmayın ama ''bakın nasılda yaptım ben'' gibi bişey olmuş...(özelden tek tek herkes yazamayabilir...böyle bir durumun çözüm yolunun ayrıntıları paylaşılmalı bence)
Benim aracımdada yağ yakma sorunu ortaya çıktı ve çözüm olarak piston ve sekman takımının yenilenmesini sundular..Size çözüm sunmadıkları içinmi değişim talep ettiniz yoksa çözümü kabul etmeyip değişim talebindemi bulundunuz..Net olarak bilgilendirirseniz sevinirim.Şimdiden hayırlı olsun
Nuri bey daha önce üyelerimizden biri çok detaylı bir şekilde paylaştı ama toyotanın forum yönetimine baskı uygulaması sonucu kaldırıldı diye biliyorum .
Valla ben sırf herkes faydalansın neyin ne olduğunu görsün diye söyledim..Toyota yönetime istediği kadar baskı yapsın önemli olan insanların bu tarz durumlarda ne yapacağını öğrenmesidir...Daha önce benzer şeyler paylaşılmış olsa bile her yeni sorun karşısında sunulan çözüm yöntemi yeni bir öğrenme oluşturur insanlarda... o yüzden ne kadar ayrıntı öğrensek o kadar kardır diye düşünmüştüm...
Forumun sponsoru mu TOYOTA? Burası resmi TOYOTA forumu mu?
Nuri Bey kusura bakacak bişey yok bu olaydan gurur falan duyduğumda yok sevindiğimde yok 3 yıldır bu işle uğraşıyorum; belliki forumda araştırma ve okuma gereği duymamışsınız.Konu ile alakalı gelişmeler defalarca sayfalar dolusu yazıldı tartışıldı.
merhaba arkadaşlar bu hukuki boyutu bilen ve uğraşmış biri olarak söyleyeceğim şey şudur ki, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız hukuki yoldan hakkınızı arayınız, ancak öncesinden detaylı bir prosedür araştırması yapın, emsal teşkil edebilecek dosyaları inceleyin veya bu işi bilen bir tüketici avukatı ile görüşün (her avukat olmaz , bu süreçte yaptığım araştırmalar sonunda birçok avukattan hatta hakimden bile daha çok şey bildiğimi düşünüyorum, yani önce kendiniz araştırmalısınız, ve mümkünse özellikle ticaret mahkemesi ile uğraşan bir avukat bulun) birde internette you tube'da yargıtay tüketici mah. den hakim candaş ilgün ün konuşmasını izleyin orada hangi davaların kazanılabilip, hangilerinin kazanamayacağı hakkında önfikriniz oluşur, bana çok faydası olmuştu. bilinçli tüketiciler sayesinde A.B.D veya avrupa'da araç geri çağıran firmalar türkiye de bilinç olmaması nedeniyle rahatça hareket ediyorlar. istanbuldaki arkadaşlar için av. yusuf ayık'ın kendine ait sitesinden bilgilere ulaşabilirler ancak tamir hakkını kullanana arkadaşlar dikkatli olmamalılar çünkü davayı kaybederlerse ceplerinden bayağı yüklü para çıkabilir, tamir hakkını kullanmayan arkadaşlar ise daha avantajlı.