0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kendimi topa tutuluyormuş gibi hissetim.Hiç mi güzel yanı yok, herşey çok mu kötü?
Ya aynı durumda olan bir arkadaşın hukuki yollardan dişli çıkması sonucu yeni sıfır araba değişimine ne demeli Demekki nabza göre şerbet adamına durumuna göre muamele .en sinir olduğum durum tüm işlerde. İnsan gibi söylersen "bu adama şöyle yapıp kurtaralım kendimizi "ya hukuki yada artık insan dışı karşılığa farklı muamele.
Ahmet abi galerideki musteriyi karsilayan bayanlari hep guzel seciyorlar bence bu guzel yani
Abi beni bayan karşılamadı .
Yag yakmayanları bayanlar satıyor.
Ahmet abi iyi yanı çinceyimi ne öğreniyorsun Abi bakışın fena hee [attach=1] [attach=2]
Rüveyda hanıma laf yok.Kendisi Japonca ögrenmeni.
Kendimi topa tutuluyormuş gibi hissetim.Hiç mi güzel yanı yok, herşey çok mu kötü
KeremBenim masam bölüm müdürüm ile yan yan.Bu masadada duruşum aynı ne eksik nede fazla.Koltuk en altta ve geri yatık kendimi böyle rahat hissediyorum. Hatta PCmin monitörüne kafamı yukarı kaldırarak bakıyorum.Pusuya yanmış avı bekleyen kurt misali.
Gördüğün üzere her telden her dilden söz var, herkesin kendine göre algısı var. Ama yukarıda yazılan bazı konularda özellikle fabrika ya haksızlık edildiğini söylemek zorundayım. Tanımadan bilmeden veya basitçe veya kızgınlıkla yakıp kül etmek gördüğün üzere çok kolay. Olabilir onlarda insan, gözünden kaçmıştır, belki o gün hastaydı, belki o gün aklı meşgul dü. İnsan bu ya ' hatasız kul olmaz '... Bu kadar gaddar olmamak lazım diye düşünüyorum. En nihayetinde onlar araçlarını satıcıdan alıyorlar fabrikadan değil. Belki sen biliyorsundur ama ben bilgimi tazeleyim diye soruyorum sana. Benim bildiğim Türkiye deki fabrika 4 yıldır % 99.99 hatasızlık oranı ile Japon'ya da ki fabrikayı geçmiş durumda henüz 2013 açıklanmadı diye biliyorum doğru mu?
Abi mesajların neresinde gaddarlık var ben anlamadım . Herkes yaşadıklarını yazmış olumlu yönleri yokmudur vardır ama bana yapılan muameleden sonra ben onları görmem fakat görene mani olmam alacak olan yine alsın kazasız belasız kullansın . Beni yalancı , aptal ve sorunlu biri yerine katan bir kurumu babamın olsa tanımam . Yok öyle müşterisini hem mağdur edip sonra övgü beklemek . Hatasız kul olmaz doğru söylüyorsunuz önemli olan hatadan dönebilmektir ama toyotanın bunu yapma niyeti yok .
Kardeşim senin sorunun satıcı ile fabrikayla değil. Bunu için ayrım yapmak lazım. Bir gün aramıza girip te bi görsen Müşteri memnuniyeti için neler çekiyoruz. Sana istemediğin kadar örnek verebilirim. Bir gün buyur gel misafirim ol, neler yaşadığımızı neler çektiğimizi. Yazdım yazdım sildim şimdi. Konu çok derine gider, sen de haklısın yaşadıkların için ama bu çekik gözlüler kadar İnsana saygı duyan bir toplum daha yok. Türk olduğum için gurur ve onur duymasam bir daha ki hayatımda japon olmak isterdim. Var gerisini sen düşün. Burda yazamayacağım çok şey var anlayacağın. Saygılar.