0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar..uzun zamanadır pek foruma giremiyorum.ancak bu sefer araba konusunda değil..sizlerden bir ricam olacak..benim görev yaptığım okulda şahane öğrencilerden oluşan bir sınıfım var. ( ben İngilizce öğretmeniyim ancak o sınıfın rehber öğretmeniyim )..sınıfta teknolojik olarak hiç bir şey yok..bilgisayar ve projeksiyon öncelikli ihtiyaç..eğer çevrenizde falan kullanılmış da olsa bilgisayarı veya projeksiyon cihazı olup öğrencilerimiz için göndermek isteyen birileri varsa lütfen beni haberdar eder misiniz...bu zehir gibi çocukların çok iyi bir eğitimi hak ettiklerini düşünüyorum..ilginize şimdiden çok teşekkürler..okulumuz Mersin Erdemli Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu
volkan bey ihtiyaçlarımın hepsini yazmam gerekirse :-markası ne olursa olsun bir projeksiyon-masaüstü veya laptop bilgisayar-2+1 veya 5+1 hoparlör-kitaplık-perde ( bu yazdıklarımın hepsi olmak zorunda değil ancak ne kadar bulabilirsem o kadar iyi olur tabi ki )
yardımcı olmaya çalışacam
İşbankası Erdemli ŞubesiIBAN tr44 0006 4000 0016 6230 7263 63
Hocam benim kullanmadığım 5+1 hoparlör mevcut. Kargo için bana birkaç gün zaman verin paketleyip okulun adresine göndereyim. Bu arada biraz daha vakit verirseniz şirketten arkadaşlardan kitap vb. yardım etmek isteyen var mı? Sorayım.Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.
en geç haftaya cuma projeksiyon cihanız elinizde
Kendi payıma düşeni EFT yaptım, 17 Şubat Pt hesabınızda olur.Çocuklara sevgilerle.
Tekin bey çok sağolun..Gerçekten çok teşekkür edrim..Çocuklara hepinizin adını vereceğim.Unutmasınlar sizi diye )