0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallahi Toyotaclub beni hayalkırıklığına uğrattı desem yalan olmaz..günlerdir mesajın burada,bir öğretmen olarak dilenci gibi milletten bir şeyler istiyorum ( ki bundan kesinlikle utanmıyorum ) ama bırakın yardımı millet yazdığım mesajı bile okumuyor..sadece bir kişi yardım edeceğini söyledi o da küfürlü konuşma yüzünden forumdan çıkarılmış,Alper bey sağolsun birşeyler yapabileceğini söyledi..o kadar..yani hiç kimsenin elinde mi fazla kitap,eski de olsa bir bilgisayar hoparlörü falan yok..hadi bilgisayar ve projeksiyon pahalı aletler diyelim..neyse..sadece kırıldığımı belirtmek istedim..saygılar..
her konuda o kadar cok somuru varki insan kendine bile inanmiyor artik.Okul dogu da mi diye soracaktim ama yazmissiniz mersin diye golcukte deprem oldu.... vanda deprem oldu.....Van icin toplanan para ile 2 golcuk 22 van yeniden kurulur. golcuk icin de kayda deger para toplandi. erzurumda da deprem oldu cankiri da da deprem olde koyler haritadan silindi. kimler ne yapti.Dogumuzda destek bol batimizda para bol ortamizda sefalet bol.Hic bir yardima katilmak icimden gelmiyor...
Hocam ayrıca TOÇEV Tuvana Okuma İstekli Çocuklar Eğitim Vakfınada başvurabilirsiniz. Bende bir köy okulunda görev yapıyorum Total Oil Türkiye ile birlikte çalışıyorlar ve 1aydır yoğun uğraşları ile bize Fen ve Teknoloji labaratuarı yaptılar ve bugün açılışı Total Türkiyeden ve Toçev den genel sekreterler başkanlar vs bizzat geldiler sagolsunla ve birde kitap sözü aldık imkanları ve görüşmeleriniz dahilinde sizleride kıracaklarını sanmıyorum bi deneyin en azından...
işletme,muhasebe kitapları pek olmaz..ilgisini çekmez..ortaokul çocukları oldukları için..ama onun haricinde ingilizce yardımcı kitaplar,hikayeler,romanlar,edebiyat dergileri falan süper olur tabi..seviniriz..
Ali bey'in kargosu yola çıkmış..Ulaştığı anda resimlerle buradan da sizi bilgilendireceğim..Darısı diğerlerine :-) çooook teşekkür ederim Ali bey..
Ali bey kargo geldi teşekkür ederim..ama hoparlörlerlerde bir sıkıntı var sanırım..yani sanki bir amfisi varmış gibi ama içindwn çıkmadı..ufak kolonları birlikte bağlayacak bir merkez olmalı sanırım